Меню
Кошница

Други смарт джаджи

Технически характеристики на Oculus Quest 2 от Мовен Oculus quest 2 е най-модерната VR система всичко в едно досега. Всеки детайл е проектиран, за да накара виртуалните светове да се адаптират към вашите движения, което ви позволява да изследвате вдъхновяващи игри и преживявания с несравнима своб..
849,00 лв.
Brand: Xiaomi
Xiaomi Mi Smart LED Bulb Essential предлагат регулируема осветеност като максималната мощност е 9W и 950 lumen. За бялата опция можете да регулирате температурата - от топло бяло към студено луминисцентно бяло. А за цветната можете да изберете който искате нюанс, като поддържаните цветове са 16 ..
29,00 лв.
Brand: Xiaomi
Xiaomi MI Smart Plug с гласов контрол,  съвместим с Google Assistent и Alexa. Това ви позволява да направите умен почти всеки домашен уред и да го пуснете далеч от дома. отговаря на  европейските стандарти, но разбира и руския език. С няколко от тези Ел.Контакти  можете да оформите..
34,00 лв.
Brand: Huawei
Bluetooth високоговорител на Huawei разпоалга с исококачествен съраунд звук. Изработена от алуминий и пласмаса, което я прави доста лека. Лека и компактна тонколонка, която се вписва в ежедневието на всеки. Устройството предлага няколко часа възпроизвеждане с едно зареждане и отлична безжична..
59,00 лв.
Brand: Xiaomi
Технически характеристики на Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 2K Pro от Мовен Хіаоmі Мі Ноmе Ѕесurіtу Саmеrа 360° 2К Рro ocигypявa нaй-дoбpoтo ĸaчecтвo нa изoбpaжeниeтo и ce oтличaвa c нeвepoятнa cвъpзaнocт. Taзи нoвa ĸaмepa нa Хіаоmі имa 2К РRО ĸaчecтвo нa изoбpaжeниeтo, eднo oт нaй-дoбpитe ĸaч..
119,00 лв.
Nillkin Crayon K2 iPad Stylus White - Други смарт джаджи Nillkin Crayon K2 iPad Stylus White - Други смарт джаджи
-24 %
Brand: Nillkin
Nillkin Crayon K2 iPad stylus, перфектно съчетава писалка с технологията за интелигентно управление. Избягвайте погрешни докосвания, можете да се справите с детайлите, чувствително и точно, гладко писане и без забавяне. Просто натиснете превключвателя, за да се включи, приятно и лесно, не се изисква..
75,00 лв. 99,00 лв.
Brand: Dockin
Технически характеристики на Dockin D Fine+ 2 gen от Мовен D FINE + 2 е наследник на D FINE + и предлага някои нови функции. Например Bluetooth високоговорителят от висок клас вече предлага три различни звукови режима за избор, Bluetooth 5.0 с aptX, практична каишка за носене и подобрена мобилнос..
390,00 лв.
Преносима тонколона Kisonli D007 - Други смарт джаджи Преносима тонколона Kisonli D007 - Други смарт джаджи
-41 %
Лека и компактна тонколонка, която се вписва в ежедневието на всеки. Изработена от алуминий и пласмаса, което я прави доста лека...
29,00 лв. 49,00 лв.
Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 - Други смарт джаджи Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 - Други смарт джаджи
-38 %
Brand: Xiaomi
Мовен ви представя кантар Xiaomi Body Composition 2 Scale MI Body Composition Scale 2 е иновативно смарт устройство от Xiaomi, което може са свържете чрез Bluetooth 4.0 с всеки смарт телефон който подържа от Android 4.4 или iOS 8. Синхронизирайки телефона си, можете да следите вашето тегло е..
55,00 лв. 89,00 лв.
Преносима тонколона Xiaomi Square Box Speaker - Други смарт джаджи
-35 %
Brand: Xiaomi
Лека и компактна тонколонка, която се вписва в ежедневието на всеки. Изработена от алуминий и пласмаса, което я прави доста лека...
55,00 лв. 85,00 лв.
Brand: Xiaomi
Безжичната мишка Xiaomi Mi е точно подходящият спътник за вашия компютър. Той осигурява бързо превъртане и плавно плъзгане по всякакви повърхности, върху които го прилагате.Лек и удобен Той ще бъде особено полезен, когато пътувате, тъй като тежи само 60 г и не заема много място в чантата ви.Ергономи..
35,00 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)