Меню
Кошница

OnePlus

Смартфони OnePlus от Moven.bg 

Смартфоните OnePlus превзеха пазара скоростно и няма да ви разочароват. Създадени с цел функционалоност на добра цена, моделите на OnePlus доставят истинско удоволствие за всеки потребител. Характеризиращи се с невероятна технология, дизайн и иновации, в нашия онлайн магазин Moven.bg може да ги откриете на достъпни цени. Предлагаме съвременни моделите като: OnePlus 3, OnePlus 3Т, OnePlus 5, OnePlus 5Т, предоставящи различни цветове и коминации от характеристики и памет.

За да поръчате смартфон OnePlus от онлайн магазина Moven.bg е необходимо да запазите желания продукт в количката за пазаруване. След извършване на плащане той ще ви бъде изпратен бързо чрез куриер за цялата страна. Може да разгледате и останалите ни модели телефони и на място във физическия ни магазин "МОВЕН" на адрес: гр. Плевен, ул. "П. Р. Славейков" 73, където можете да разгледате и тествате устройствата преди покупка.

OnePlus – иноватор в мобилните технологии

От компанията OnePlus знаят, че най-добрият телефон е този, който работи точно както искате. Няма софтуерни ограничения, които дават основание за това как използвате смартфоните. Целта е не просто да се създаде по-добър телефон - става дума за изграждане на по-добър начин за правене на нещата.

OnePlus е китайски производител на смартфони, основана от Пит Лау (CEO) и Карл Пей през декември 2013 г. Компанията официално обслужва 38 страни и региони по целия свят от март 2016 г. До момента са пуснали 7 телефона наред с други продукти. Компанията обяви своето първо устройство - OnePlus One на 23 април 2014 г. На 9 март 2014 г. компанията реши да разшири дейността си до всички европейски страни, с изключение на Швейцария (въпреки че устройствата OnePlus могат да бъдат закупени в Швейцария чрез местни онлайн търговци на дребно). С пускането на OnePlus 3 се оповести интерактивно събитие за стартиране на VR, като OnePlus 3 първоначално се продава в рамките на самото VR приложение. OnePlus изтъкна събитието като първият опит за пазаруване на VR в света. 

OnePlus Nord 5G Dual Sim - OnePlus OnePlus Nord 5G Dual Sim - OnePlus
Доставка до 5 дни
Brand: OnePlus
Технически характеристики на OnePlus Nord 5G от Мовен OnePlus Nord 5G е смартфон с много силни функции, като мощна батерия, отлични камери, достатъчно място за съхранение на информация и добър хардуер. Той е с размери 158.30 x 73.30 x 8.20mm (височина x ширина x дебелина) и тежи 184.00 грама. OneP..
999,00 лв.
Показани са от 1 до 1 от 1 резултата (1 страници)