Меню
Кошница

OnePlus

Смартфони OnePlus от Moven.bg 

Смартфоните OnePlus превзеха пазара скоростно и няма да ви разочароват. Създадени с цел функционалоност на добра цена, моделите на OnePlus доставят истинско удоволствие за всеки потребител. Характеризиращи се с невероятна технология, дизайн и иновации, в нашия онлайн магазин Moven.bg може да ги откриете на достъпни цени. Предлагаме съвременни моделите като: OnePlus 3, OnePlus 3Т, OnePlus 5, OnePlus 5Т, предоставящи различни цветове и коминации от характеристики и памет.

За да поръчате смартфон OnePlus от онлайн магазина Moven.bg е необходимо да запазите желания продукт в количката за пазаруване. След извършване на плащане той ще ви бъде изпратен бързо чрез куриер за цялата страна. Може да разгледате и останалите ни модели телефони и на място във физическия ни магазин "МОВЕН" на адрес: гр. Плевен, ул. "П. Р. Славейков" 73, където можете да разгледате и тествате устройствата преди покупка.

OnePlus – иноватор в мобилните технологии

От компанията OnePlus знаят, че най-добрият телефон е този, който работи точно както искате. Няма софтуерни ограничения, които дават основание за това как използвате смартфоните. Целта е не просто да се създаде по-добър телефон - става дума за изграждане на по-добър начин за правене на нещата.

OnePlus е китайски производител на смартфони, основана от Пит Лау (CEO) и Карл Пей през декември 2013 г. Компанията официално обслужва 38 страни и региони по целия свят от март 2016 г. До момента са пуснали 7 телефона наред с други продукти. Компанията обяви своето първо устройство - OnePlus One на 23 април 2014 г. На 9 март 2014 г. компанията реши да разшири дейността си до всички европейски страни, с изключение на Швейцария (въпреки че устройствата OnePlus могат да бъдат закупени в Швейцария чрез местни онлайн търговци на дребно). С пускането на OnePlus 3 се оповести интерактивно събитие за стартиране на VR, като OnePlus 3 първоначално се продава в рамките на самото VR приложение. OnePlus изтъкна събитието като първият опит за пазаруване на VR в света. 


Brand: OnePlus
Технически характеристики на OnePlus Nord 3 от Мовен OnePlus Nord 3 е смартфон с отлични функции и е с камера вградена в екрана, която предлага отлична визуализация. Разполага с мощтна производителност, превъзходен 120Hz екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма б..
879,00 лв.
Brand: OnePlus
Технически характеристики на OnePlus 12R от Мовен OnePlus 12R е смартфон с премиум функции и е с камера вградена в екрана, която предлага отлична визуализация. Разполага с мощтна производителност, превъзходен 120Hz екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия..
1379,00 лв.
Brand: OnePlus
Технически характеристики на OnePlus 12 от Мовен OnePlus 12 е смартфон с премиум функции и е с камера вградена в екрана, която предлага отлична визуализация. Разполага с мощтна производителност, превъзходен 120Hz екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия з..
2099,00 лв.
OnePlus Nord CE 3 Lite 5G 128GB 8GB RAM Dual Sim - OnePlus OnePlus Nord CE 3 Lite 5G 128GB 8GB RAM Dual Sim - OnePlus
-20 %
Brand: OnePlus
Технически характеристики на OnePlus Nord CE 3 Lite 5G от Мовен OnePlus Nord CE 3 Lite 5G се предлага с камера вградена в екрана, който предлага невероятна визуализация. Разполага с добра производителност, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове..
455,00 лв. 569,00 лв.
Brand: OnePlus
С този OnePlus Type-C към 3,5-mm адаптер можете да използвате слушалки, за да слушате любимата си музика на вашия телефон OnePlus. Този адаптер включва проводник, облицован с въглеродни влакна и позлатени щифтове за издръжливост. Също така, той е съвместим с много смартфони OnePlus, като OnePlus 6T/..
20,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)