Меню
Кошница

Здраве и красота

Beurer предлага гама от повече от 500 продукта и от 1919 г. изпълнява това, което обещава тяхното обещание - здраве и благополучие. Техните продуктови гами ще ви гарантират, че ще се чувствате страхотно!

От медицински продукти, специализирани в превенцията и диагностиката, до продукти за тегло и диагностика, както и терапевтични устройства и масажори, до активната гама, състояща се от сензори за активност и пулсомери, като може да намерите всичко, което съставя модерен и здравословен начин на живот. В раздела за красота и грижи за бебета можете да намерите и професионални продукти, които поддържат ежедневието ви. Чрез непрекъснато адаптиране към новите тенденции и отчитане на нуждите на клиенти, Beurer, като пълноправен доставчик, предлага цяла гама, от начални модели до продукти от висок клас. По този начин работи заедно с първокласни институти, партньори и съветници!

Brand: Xiaomi
Електрическа самобръсначка Xiaomi Electric Shaver S301 от МовенДвупътните фолиа увеличават количеството погълната коса с 50% в сравнение с еднопътните, осигурявайки по-бързо бръснене. Мощният мотор е оборудван с интелигентен контролен чип, който усеща натоварването на главата на самобръсна..
79,00 лв.
Brand: Xiaomi
Електрическа самобръсначка Xiaomi Electric Shaver S101 от МовенДизайн на ножчета с 18 двойни писти за по-бързо, по-чисто и по-надеждно бръснене. Всяка глава има 18 ножчета за осигуряване на висока производителност при бръснене. Ножчетата с висока плътност водят до по-чисто изживяване при б..
55,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer FC 41 от Мовен С помощта на този уред почиствате порите на вашето лице в дълбочина. С помощта на кръглите приставки ефективно премахвате черни точки и мъртва кожа от лицето си. В допълнение овалната приставка помага за подобрението на кръвообращението и еластично..
65,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer KS 19 от Мовен Тази кухненска везна е идеалният ви помощник в меренето на различни продукти. Везна Beurer KS 19 kitchen scale 5 kg / 1 g внася нов свеж облик във вашия дом. Атрактивната й шарка добавя доза цвят във вашата кухня. Тя има следните характеристики: ..
45,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer BF 195 от Мовен Този кантар на Beurer е вашият надежден помощник, що се отнася до следенето на вашето тегло и физическа форма. Дигиталната везна за измерване на телесно тегло е с модерен дизайн и LCD дисплей, който излъчва нежна синя светлина. Изработена е от вис..
64,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer FC 95 от Мовен Четката за лице Beurer FC 95 предлага нежно, дълбоко и цялостно почистване на кожата на лицето. Четката не само почиства кожата на лицето, но едновременно с това подобрява кръвообращението. Четката за лице осигурява цялостно и дълбоко почистване на..
137,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer GS 203 от Мовен Този кантар на Beurer е вашият верен съюзник при следeнетo на вашето тегло. Той има следните функции и характеристики: впечатляващо бяло LED осветление; много голям LCD дисплей; размер на цифрите 40 мм; основата на кантара е направена от предпазно..
55,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer MG 55 от Мовен Уред за релaксиращ масaж с инфрaчервена топлинa. Отпускa мускулитe на цялото тяло. Топлиннaта функция можe да бъдe избрaна отдeлно. Масaжната глaва осигурява успокоявaща терaпия при болки и мускулнa уморa. Инфрaчервената топлинa зaсилва ефeкта на м..
109,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer BY 76 от Мовен Терминът "парна стерилизация" описва процеса на елиминиране на микроби с помощта на пара. Чрез този уред може да стерилизирате всички прибори и аксесоари, които използвате за храненето на вашето бебе. С него също може да стерилизирате малки играчки..
119,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer KS 34 от Мовен Тази кухненска везна e изключително практична и разполага с покритие от неръждаема стомана, което ви позволява да я почиствате бързо и лесно. Тя има следните характеристики: LCD "магически" дисплей, който се появява само по време на измерване и се ..
64,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer FC 76 от Мовен Чрез технологията микродермабразио този уред на Beurer ви дава възможността да постигнете професионални резултати при пилинг на кожата на лицето ви в домашни условия. Висококачественото сапфирено покритие на приставките се използва за нежно отстран..
154,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer KS 19 от Мовен Тази кухненска везна е идеалният ви помощник в меренето на различни продукти. Везна Beurer KS 19 kitchen scale 5 kg / 1 g внася нов свеж облик във вашия дом. Атрактивната й шарка добавя доза цвят във вашата кухня. Тя има следните характеристики: ..
39,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer GS 10 от Мовен Този кантар е изключително практичен и лесен за съхранение, тъй като височината му е едва 19 мм. Той има максимално натоварване от 180 кг, а резултатите от измерванията на теглото се увеличават/намаляват с по 100 г. Кантарът е фабрично настроен да ..
49,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer FC 90 от Мовен Благодарение на своята мултифункционална йонна технология, FC 90 Pureo е идеален за почистване на кожата на лицето и за извършване на процедури против стареене. Уредът може да е зареден както с положителни, така и с отрицателни йони. Благодарение н..
251,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer DS 61 от Мовен Тази везна може да се използва за претегляне на храни или за следене на храненето. Отчетеното тегло се показва в грамове и се увелича с по 1 г. Чрез нея можете бързо и лесно: да измерите хранителни продукти, които тежат до 5000 гр. (когато везната ..
105,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer HC 50 от Мовен Този сешоар е подходящ за сушене и професионално оформяне на косата ви. Чрез него изсушавате косата си бързо и нежно. Благодарение на настройките за сила на издухване и топлина, сешоарът може да бъде използван според индивидуалните ви нужди. Допълн..
89,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer BY 80 от Мовен С електронната везна Beurer BY 80 ще можете лесно да следите растежа на вашето бебче и да сте сигурни, че то поддържа нормално за възрастта си тегло. Удобна и изключително функционална, дигиталната везна ще измери теглото върху нея, дори ако детето..
139,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer FB 30 от Мовен Човешкото ходило има 26 кости, 22 стави и 107 сухожилия и всички те се нуждаят от грижи. Изборът на Beurer вана за крака е стъпка в правилната посока към тези грижи. Нежният вибрационен масаж ще отпусне напрегнатите мускули и само след няколко мину..
129,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer MG 70 от Мовен Масажът се препоръчва като подходяща терапия при множество проблеми. Освен че повишава общото благосъстояние, той е полезен и при мускулни болки, мускулно напрежение, нарушено кръвообращение и чувство на умора. Масажорът Beurer MG 70 излъчва допълн..
159,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer MG 206 от Мовен Целта на шиацу масажа е да подобрява физическото, емоционалното и психическото състояние на човека. Въртящите се масажни глави в този уред имитират движенията на мачкане и натиск, които се използват в Шиацу масажите. Чрез този масажор може да полу..
229,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer MP 64 от Мовен С комплекта за маникюр/ педикюр Beurer MP 64 ще имате красиви и поддържани нокти бързо и лесно. Комплектът за красив маникюр и педикюр включва 10 висококачествени приставки. С него вие можете да се погрижите за ноктите си у дома, без досадни кабели..
189,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer MG 100 от Мовен Масажът се препоръчва като подходящо лечение при множество проблеми. Освен че повишава общото благосъстояние, той е полезен и при мускулни болки, мускулно напрежение, нарушено кръвообращение и чувство на умора. Масажорът с 2 глави осигурява прон..
298,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer MG 80 от Мовен Масажът се препоръчва като подходящо лечение при множество проблеми. Освен че повишава общото благосъстояние, той е полезен и при мускулни болки, мускулно напрежение, нарушено кръвообращение и чувство на умора. Този масажор има следните характери..
185,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer MP 62 от Мовен Чрез този уред на Beurer за маникюр и педикюр вашите нокти винаги ще бъдат в блестящ вид. Този уред има следните характеристики: има вградена светлина за по-прецизно оформяне на вашия маникюр и педикюр; регулира се на етапи; дръжка с мека повърхнос..
175,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer LA 30 от Мовен Ароматизаторът Beurer LA 30 се използва за подобряване на аромата на въздуха в различни по вид стаи. Това се осъществява чрез разпръскване на водно разтворими ароматни масла, които са предварително поставени в ароматизатора. Този уред има следнит..
85,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer HR 5000 от Мовен Машинката за подстригване HR 5000 ви помага да подстригвате косата си с прецизност и лекота. Висококачественото й острие от неръждаема стомана има титаниево покритие, което ви гарантира максимална съвместимост с кожата ви. Благодарение на двете п..
95,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer CM 50 от Мовен Масажорът Beurer CM 50 е вашият идеален помощник в борбата срещу нежелания целулит. Мощният мотор на този уред осигурява интензивен масаж, който имитира движенията на ръцете при професионален масаж. Функцията за масаж, при която тъканите се притиск..
94,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer BY 52 от Мовен С електрическия нагревател Beurer BY 52 ще можете да загрявате храната на вашето бебче или да поддържате нейната температура постоянна. Той ще създаде удобство и ще спести значително време на всеки родител. Благодарение на затоплянето на водна баня..
69,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer MG 16 от Мовен Чрез този мини масажор може да получите успокояващ и ефективен масаж у дома. Той има следните предимства: работи на батерии; малък, компактен и удобен; подходящ за масаж на гръб, врат, ръце и крака; нежен вибриращ масаж; 3 бр. ААА батерии, включени..
35,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer FB 12 от Мовен Нежният вибрационен масаж ще отпусне напрегнатите Ви мускули и само след няколко минути ще се почувствате по-спокойни и отпуснати. Този ефект ще се засили от функцията за вана с балончета. Ако желаете да облекчите чувството на умора може да добавит..
98,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer МG 151 от Мовен Целта на шиацу масажа е да подобрява физическото, емоционалното и психическото състояние на човека. Въртящите се масажни глави в този уред имитират движенията на мачкане и натиск, които се използват в Шиацу масажите. Чрез този електронен масажор м..
169,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer MP 42 от Мовен Чрез този уред на Beurer за маникюр и педикюр вашите нокти винаги ще бъдат в блестящ вид. Този уред има ярка LED светлина и ергономичен дизайн, който предотвратява изпускане по време на употреба. Скоростта на въртене и силата на работа се регулират..
110,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer MP 48 от Мовен Лампата за сушене на гел лак от Beurer ви помага да изсушите ноктите си бързо, лесно и е перфектният ви помощник за идеален маникюр и педикюр. Тя разполага с 18 мощни LED лампи. Има таймер функция (30, 60 и 120 секунди) и осигурява бързо и равномер..
135,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer МG 148 от Мовен Тренировката на мускулите на корема и кръста ви са по-лесни от всякога. Този колан е идеалното допълнение към вашите физически тренировки и ви помага да тренирате централните си коремни мускули и да се възстановите и да релаксирате. Той разполаг..
155,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer BS 55 от Мовен Козметичното огледало е предназначено за ежедневна поддръжка на кожата и има огледална повърхност със 7-кратно увеличение. Ярката LED светлина може непрекъснато да се затъмнява със сензора за докосване. Вграденото осветление е за подпомагане на виз..
100,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer BS 49 от Мовен С козметичното огледало на Beurer можете лесно да поддържате външния вид на кожата на лицето си. Огледалната повърхност има 5-кратно увеличение. Вграденото осветление е за подпомагане на визуализацията и може да се регулира постоянно. Това огледало..
67,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer MG 40 от Мовен Масажът се препоръчва като подходяща терапия при множество проблеми. Освен че повишава общото благосъстояние, той е полезен и при мускулни болки, мускулно напрежение, нарушено кръвообращение и чувство на умора. Масажорът Beurer MG 40 излъчва допълн..
75,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer HR 8000 от Мовен Този прецизен тример от Beurer ви помага да подстригвате и оформяте окосмяването на лицето си прецизно, лесно и удобно. Този тример ви гарантира, че окосмяването в носа и ушите ви ще бъде подстригано и поддържано перфектно. Освен това той ви осиг..
39,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer FM 90 от Мовен Целта на шиацу масажа е да подобрява физическото, емоционалното и психическото състояние на човека. Този масажор на Beurer постига точно това, благодарение на няколкото въртящи се масажни глави, които имитират движенията на мачкане и натиск, които ..
399,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer HR 8000 от Мовен Машинката за бръснене HR 8000 ви помага да постригвате и да бръснете брадата си с лекота и прецизност. Тя е подходяща за сухо и за мокро бръснене. Ротационната самобръсначка има прецизна система с 3 глави за бръснене с двоен пръстен. Тези глави в..
107,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer FT 09/1 от Мовен Дигитален термометър, който е предназначен за измерване температурата на тялото изключително лесно с технологията за контактно измерване в определени части на тялото. Не съдържа живак и е изработен от пластмаса и е водоустойчив, за да може да бъд..
12,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer FT 65 от Мовен Този мултифункционален термометър е предназначен за измерване на температурата на челото, измерване на температурата в ухото и за измерване на температурата на обект. Той има следните характеристики: измерва температурата в ухото и на челото за сек..
76,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer HA 20 от Мовен Слуховите усилватели са устройства, които помагат на хората да чуват по-добре. Това се случва посредством усилване и предаване на звука към ухото. Тези устройства нито могат да предотвратят, нито да облекчат органично причинената загуба на слух. Ус..
44,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer HA 50 от Мовен Слуховите усилватели са устройства, които помагат на хората да чуват по-добре. Това се случва посредством усилване и предаване на звука към ухото. Тези устройства нито могат да предотвратят, нито да облекчат органично причинената загуба на слух. Ус..
69,00 лв.
Показани са от 1 до 44 от 44 резултата (1 страници)