Меню
Кошница

Motorola

Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G54 Power 5G от Мовен Motorola Moto G54 5G е смартфон с отлични функции с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с добра производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност..
399,00 лв.
Brand: Motorola
Оригинално Зарядно Motorola TurboPower 20W от МовенMotorola TurboPower 20 е мощно USB-A зарядно устройство за бързо, безопасно и надеждно зареждане на вашето устройство у дома или по време на пътуване чрез 220V мрежа (AC адаптер). Зарядното е подходящо за използване в комбинация с таблети и смартфон..
39,00 лв.
Brand: Motorola
Оригинално Зарядно Motorola TurboPower 30W от МовенMotorola TurboPower 30 е мощно USB-C зарядно устройство за бързо, безопасно и надеждно зареждане на вашето устройство у дома или по време на пътуване чрез 220V мрежа (AC адаптер). Зарядното е подходящо за използване в комбинация с таблети и смартфон..
47,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G84 5G от Мовен Motorola Moto G84 5G е смартфон с отлични функции с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с добра производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голя..
479,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G82 5G от Мовен Motorola Edge 40 5G е смартфон с отлични функции с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голям..
675,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G13 от Мовен Motorola Moto G13 има привлекателен дизайн, който красиво съчетава модерна естетика с ергономичност. Корпусът му е направен от пластмаса и има заоблени ъгли, което му придава елегантен и стилен вид. Със своя привлекателен дизайн, мощен харду..
235,00 лв.
Brand: Motorola
Кабел за данни и зареждане на Motorola 2mt Usb-c конектор SJC00ACB20 Оригиналните кабели за зареждане на Motorola осигуряват скорост на трансфер на данни до 480 Mbps, използвайки стандартен usb-a порт и устройства с активиран тип c, включително смартфони, таблети, лаптопи и други преносими устройств..
19,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)

Богато разнообразие на телефони Motorola | Moven.bg

Към днешна дата марката Motorola продължава да радва хилядите си почитатели с иновативните си модели телефони, вдъхновени от новото време. Компанията е с огромна история и репутация, доказала се през годините като революционер в мобилните комуникации. В онлайн магазина Moven.bg предлагаме богат избор на телефони Motorola на разумни цени. Модели като Motorola Moto X5, Motorola Moto Е5 и Motorola Moto G5S са смартфони на изключителна цена. Работят с най-популярната операционна система в света – Android. 

Motorola – иновативната компания на 20 век

Моторола (на английски: 'Motorola, Inc') е американска интернационална комуникационна компания, основана в Шаумбург (предградие на Чикаго), щата Илинойс. Стартира като корпорация през 1928 година. Името става търговска марка от 1930 година. Основателят Пол Галвин измисля името Моторола, когато компанията започва да произвежда радиоприемници за автомобили. Префикса на фирмата "motor-" е избран заради фокусирането ѝ в производството на автомобилна електроника.

Любопитен факт е, че радиостанцията, по която Нийл Армстронг (програма Аполо 11) съобщава на Земята, че е кацнал на Луната - е марка Motorola.

През август 2011 Google обявява, че планира да закупи Motorola Mobility за 12.5 млрд. долара. 3 години след това Google продава Моторола на Lenovo за сумата от 2,91 млрд. долара, като запазва 17 хилядите патента, които компанията притежава.


Така Motorola става първата компания, която прероди производството на смартфони в САЩ и позволи на хората да персонализират своя собствен дизайн на телефона. През последните 80 години инженерите достигнаха връх в изобретенията. Днес от компанията продължават да търсят нови възможности за промяна на живота на хората за по-добра комуникация чрез магията на мобилността.