Меню
Кошница

Motorola

Богато разнообразие на телефони Motorola | Moven.bg

Към днешна дата марката Motorola продължава да радва хилядите си почитатели с иновативните си модели телефони, вдъхновени от новото време. Компанията е с огромна история и репутация, доказала се през годините като революционер в мобилните комуникации. В онлайн магазина Moven.bg предлагаме богат избор на телефони Motorola на разумни цени. Модели като Motorola Moto X5, Motorola Moto Е5 и Motorola Moto G5S са смартфони на изключителна цена. Работят с най-популярната операционна система в света – Android. 

Motorola – иновативната компания на 20 век

Моторола (на английски: 'Motorola, Inc') е американска интернационална комуникационна компания, основана в Шаумбург (предградие на Чикаго), щата Илинойс. Стартира като корпорация през 1928 година. Името става търговска марка от 1930 година. Основателят Пол Галвин измисля името Моторола, когато компанията започва да произвежда радиоприемници за автомобили. Префикса на фирмата "motor-" е избран заради фокусирането ѝ в производството на автомобилна електроника.

Любопитен факт е, че радиостанцията, по която Нийл Армстронг (програма Аполо 11) съобщава на Земята, че е кацнал на Луната - е марка Motorola.

През август 2011 Google обявява, че планира да закупи Motorola Mobility за 12.5 млрд. долара. 3 години след това Google продава Моторола на Lenovo за сумата от 2,91 млрд. долара, като запазва 17 хилядите патента, които компанията притежава.


Така Motorola става първата компания, която прероди производството на смартфони в САЩ и позволи на хората да персонализират своя собствен дизайн на телефона. През последните 80 години инженерите достигнаха връх в изобретенията. Днес от компанията продължават да търсят нови възможности за промяна на живота на хората за по-добра комуникация чрез магията на мобилността.


Motorola Moto G04 64GB 4GB RAM Dual Sim Sunrise Orange - Motorola Motorola Moto G04 64GB 4GB RAM Dual Sim Sunrise Orange - Motorola
Очаква се
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G04 от Мовен Motorola Moto G04 е смартфон с добър процесор, голяма памет за съхранение на данни и мощна батерия за дълги часове на работа. Устройството е с размери 163.50 х 74.50 х 8.00 мм (височина х ширина х дебелина) и тежи 178.80 грама. Освен това ..
189,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G04 от Мовен Motorola Moto G04 е смартфон с добър процесор, голяма памет за съхранение на данни и мощна батерия за дълги часове на работа. Устройството е с размери 163.50 х 74.50 х 8.00 мм (височина х ширина х дебелина) и тежи 178.80 грама. Освен това ..
249,00 лв.
Brand: Motorola
Оригинално Зарядно Motorola TurboPower 30W от МовенMotorola TurboPower 30 е мощно USB-C зарядно устройство за бързо, безопасно и надеждно зареждане на вашето устройство у дома или по време на пътуване чрез 220V мрежа (AC адаптер). Зарядното е подходящо за използване в комбинация с таблети и смартфон..
47,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G82 5G от Мовен Motorola Edge 40 5G е смартфон с отлични функции с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голям..
675,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G23 от Мовен Motorola Moto G23 е смартфон с мощни функции и се предлага с камера вградена в екрана, който предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходна камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батер..
259,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G13 от Мовен Motorola Moto G13 има привлекателен дизайн, който красиво съчетава модерна естетика с ергономичност. Корпусът му е направен от пластмаса и има заоблени ъгли, което му придава елегантен и стилен вид. Със своя привлекателен дизайн, мощен харду..
235,00 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)