Меню
Кошница

Motorola

Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto E22 от Мовен Motorola Moto E22 е смартфон с добри функции и се предлага с камера вградена в екрана. Разполага с добра производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност и голяма батерия за дълги часове на раб..
199,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto E13 от Мовен Motorola Moto E13 е смартфон с добри функции и се предлага с камера вградена в екрана. Разполага с добра производителност и екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност и голяма батерия за дълги часове на работа. Той е ..
175,00 лв.
Brand: Motorola
Кабел Motorola SJC00CCB20 Type-C към Type-C 2m от МовенС трансфери до 10 GB в секунда и 4K видео предаване вие ​​гарантирате най-добрата технология в USB връзките. Няма повече завъртане на изхода, когато монтажът е грешен. USB-C се поддържа от двете страни, така че винаги можете да свържете вашето у..
22,00 лв.
Brand: Motorola
Кабел за данни и зареждане на Motorola 2mt Usb-c конектор SJC00ACB20 Оригиналните кабели за зареждане на Motorola осигуряват скорост на трансфер на данни до 480 Mbps, използвайки стандартен usb-a порт и устройства с активиран тип c, включително смартфони, таблети, лаптопи и други преносими устройств..
19,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G82 5G от Мовен Motorola Moto G82 5G е смартфон с отлични функции с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голя..
475,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)

Богато разнообразие на телефони Motorola | Moven.bg

Към днешна дата марката Motorola продължава да радва хилядите си почитатели с иновативните си модели телефони, вдъхновени от новото време. Компанията е с огромна история и репутация, доказала се през годините като революционер в мобилните комуникации. В онлайн магазина Moven.bg предлагаме богат избор на телефони Motorola на разумни цени. Модели като Motorola Moto X5, Motorola Moto Е5 и Motorola Moto G5S са смартфони на изключителна цена. Работят с най-популярната операционна система в света – Android. 

Motorola – иновативната компания на 20 век

Моторола (на английски: 'Motorola, Inc') е американска интернационална комуникационна компания, основана в Шаумбург (предградие на Чикаго), щата Илинойс. Стартира като корпорация през 1928 година. Името става търговска марка от 1930 година. Основателят Пол Галвин измисля името Моторола, когато компанията започва да произвежда радиоприемници за автомобили. Префикса на фирмата "motor-" е избран заради фокусирането ѝ в производството на автомобилна електроника.

Любопитен факт е, че радиостанцията, по която Нийл Армстронг (програма Аполо 11) съобщава на Земята, че е кацнал на Луната - е марка Motorola.

През август 2011 Google обявява, че планира да закупи Motorola Mobility за 12.5 млрд. долара. 3 години след това Google продава Моторола на Lenovo за сумата от 2,91 млрд. долара, като запазва 17 хилядите патента, които компанията притежава.


Така Motorola става първата компания, която прероди производството на смартфони в САЩ и позволи на хората да персонализират своя собствен дизайн на телефона. През последните 80 години инженерите достигнаха връх в изобретенията. Днес от компанията продължават да търсят нови възможности за промяна на живота на хората за по-добра комуникация чрез магията на мобилността.