Меню
Кошница

Motorola

Motorola Moto G Stylus Dual Sim - Motorola Motorola Moto G Stylus Dual Sim - Motorola
Очаква се
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G8 от МовенMotorola Moto G Stylus е смартфон с уникални характеристики и писалка, който има огромен екран, голяма памет за съхранение на информация, впечатляващи камери и огромна батерия, която ще поддържа устройството през целия ден. Motorola Moto G S..
0,00 лв.
Motorola Moto G8 Dual Sim - Motorola Motorola Moto G8 Dual Sim - Motorola
Очаква се
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G8 от МовенMotorola Moto G8 е смартфон с уникални характеристики, който има огромен екран, голяма памет за съхранение на информация, впечатляващи камери и огромна батерия, която ще поддържа устройството през целия ден. Motorola Moto G8 предлага 6,4-инч..
0,00 лв.
Motorola Moto G8 Power Lite Dual Sim - Motorola Motorola Moto G8 Power Lite Dual Sim - Motorola
Очаква се
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G8 Power Lite от МовенMotorola Moto G8 Power Lite е смартфон с уникални характеристики, който има огромен екран, голяма памет за съхранение на информация, впечатляващи камери и огромна батерия, която ще поддържа устройството през целия ден. Motorola Mo..
0,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G8 Power от МовенMotorola Moto G8 Power е смартфон с уникални характеристики, който има огромен екран, голяма памет за съхранение на информация, впечатляващи камери и огромна батерия, която ще поддържа устройството през целия ден. Motorola Moto G8 Powe..
399,00 лв.
Motorola Moto E (2020) Dual Sim - Motorola Motorola Moto E (2020) Dual Sim - Motorola
Очаква се
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto E (2020) от МовенMotorola Moto E (2020) е смартфон с уникални характеристики, който има голям екран, голяма памет за съхранение на информация, впечатляващи камери и огромна батерия, която ще поддържа устройството през целия ден. Motorola Moto E (2020) ..
0,00 лв.
Motorola One Fusion Plus Dual Sim - Motorola Motorola One Fusion Plus Dual Sim - Motorola
Очаква се
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola One Fusion Plus от МовенMotorola One Fusion Plus е смартфон с премиум характеристики, който има удивително голям екран, голяма памет за съхранение на информация, впечатляващи камери и огромна батерия, която ще поддържа устройството през целия ден. Motorola ..
0,00 лв.
Motorola One Fusion Dual Sim - Motorola Motorola One Fusion Dual Sim - Motorola
Очаква се
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola One Fusion от МовенMotorola One Fusion е смартфон с уникални характеристики, който има огромен екран, голяма памет за съхранение на информация, впечатляващи камери и голяма батерия, която ще поддържа устройството през целия ден. Motorola One Fusion предлага..
0,00 лв.
Motorola Razr - Motorola Motorola Razr - Motorola
Доставка до 2-3 дни
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Razr от Мовен Motorola Razr има дизайн, който напомня на своя славен предшественик, но постига това с модерен хардуер. Разполага с изключителен дизайн и размери, голяма памет за съхранение на данни и удивителна камера, която може да заснеме всички незабравими м..
1890,00 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)

Богато разнообразие на телефони Motorola | Moven.bg

Към днешна дата марката Motorola продължава да радва хилядите си почитатели с иновативните си модели телефони, вдъхновени от новото време. Компанията е с огромна история и репутация, доказала се през годините като революционер в мобилните комуникации. В онлайн магазина Moven.bg предлагаме богат избор на телефони Motorola на разумни цени. Модели като Motorola Moto X5, Motorola Moto Е5 и Motorola Moto G5S са смартфони на изключителна цена. Работят с най-популярната операционна система в света – Android. 

Motorola – иновативната компания на 20 век

Моторола (на английски: 'Motorola, Inc') е американска интернационална комуникационна компания, основана в Шаумбург (предградие на Чикаго), щата Илинойс. Стартира като корпорация през 1928 година. Името става търговска марка от 1930 година. Основателят Пол Галвин измисля името Моторола, когато компанията започва да произвежда радиоприемници за автомобили. Префикса на фирмата "motor-" е избран заради фокусирането ѝ в производството на автомобилна електроника.

Любопитен факт е, че радиостанцията, по която Нийл Армстронг (програма Аполо 11) съобщава на Земята, че е кацнал на Луната - е марка Motorola.

През август 2011 Google обявява, че планира да закупи Motorola Mobility за 12.5 млрд. долара. 3 години след това Google продава Моторола на Lenovo за сумата от 2,91 млрд. долара, като запазва 17 хилядите патента, които компанията притежава.


Така Motorola става първата компания, която прероди производството на смартфони в САЩ и позволи на хората да персонализират своя собствен дизайн на телефона. През последните 80 години инженерите достигнаха връх в изобретенията. Днес от компанията продължават да търсят нови възможности за промяна на живота на хората за по-добра комуникация чрез магията на мобилността.