Меню
Кошница

Motorola

Богато разнообразие на телефони Motorola | Moven.bg

Към днешна дата марката Motorola продължава да радва хилядите си почитатели с иновативните си модели телефони, вдъхновени от новото време. Компанията е с огромна история и репутация, доказала се през годините като революционер в мобилните комуникации. В онлайн магазина Moven.bg предлагаме богат избор на телефони Motorola на разумни цени. Модели като Motorola Moto X5, Motorola Moto Е5 и Motorola Moto G5S са смартфони на изключителна цена. Работят с най-популярната операционна система в света – Android. 

Motorola – иновативната компания на 20 век

Моторола (на английски: 'Motorola, Inc') е американска интернационална комуникационна компания, основана в Шаумбург (предградие на Чикаго), щата Илинойс. Стартира като корпорация през 1928 година. Името става търговска марка от 1930 година. Основателят Пол Галвин измисля името Моторола, когато компанията започва да произвежда радиоприемници за автомобили. Префикса на фирмата "motor-" е избран заради фокусирането ѝ в производството на автомобилна електроника.

Любопитен факт е, че радиостанцията, по която Нийл Армстронг (програма Аполо 11) съобщава на Земята, че е кацнал на Луната - е марка Motorola.

През август 2011 Google обявява, че планира да закупи Motorola Mobility за 12.5 млрд. долара. 3 години след това Google продава Моторола на Lenovo за сумата от 2,91 млрд. долара, като запазва 17 хилядите патента, които компанията притежава.


Така Motorola става първата компания, която прероди производството на смартфони в САЩ и позволи на хората да персонализират своя собствен дизайн на телефона. През последните 80 години инженерите достигнаха връх в изобретенията. Днес от компанията продължават да търсят нови възможности за промяна на живота на хората за по-добра комуникация чрез магията на мобилността.

Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto E22 от Мовен Motorola Moto E22 е смартфон с добри функции и се предлага с камера вградена в екрана. Разполага с добра производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност и голяма батерия за дълги часове на раб..
199,00 лв.
Brand: Motorola
Кабел за данни и зареждане на Motorola 2mt Usb-c конектор SJC00ACB20 Оригиналните кабели за зареждане на Motorola осигуряват скорост на трансфер на данни до 480 Mbps, използвайки стандартен usb-a порт и устройства с активиран тип c, включително смартфони, таблети, лаптопи и други преносими устройств..
19,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Edge 30 Neo 5G от Мовен Motorola Edge 30 Neo 5G е смартфон с отлични функции с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност..
749,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Edge 30 Fusion 5G от Мовен Motorola Edge 30 Fusion е смартфон с премиум характеристики и е с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с мощна производителност, голям екран, уникална камера с обективи с висока разделителна спос..
1049,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G82 5G от Мовен Motorola Moto G82 5G е смартфон с отлични функции с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голя..
555,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G71 5G от Мовен Motorola Moto G71 е смартфон с отлични функции с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма ..
449,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto E32s от Мовен Motorola Moto E32s е смартфон с добри функции и се предлага с камера вградена в екрана, който предлага невероятна визуализация. Разполага с добра производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способно..
239,00 лв.
Brand: Motorola
Зарядно устройство Motorola 18W с USB-A изход, вкл. USB-A към USB-C с кабел с дължина 1 м. Зарядното устройство е подходящо не само за телефони и аксесоари Motorola, то може да се използва за зареждане на телефони от всички марки, или други аксесоари, които поддържат зареждане от USB порт. Поддържа ..
39,00 лв.
Motorola Moto G42 Dual Sim - Motorola Motorola Moto G42 Dual Sim - Motorola
-13 %
Brand: Motorola
Технически характеристики на Moto G42 от Мовен Motorola Moto G42 е смартфон с отлични функции и е с камера вградена в екрана, която предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батери..
399,00 лв. 459,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G22 от Мовен Motorola Moto G22 е смартфон с отлични функции и се предлага с камера вградена в екрана, който предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способ..
265,00 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)