Меню
Кошница

Motorola

Motorola Razr Motorola Razr
Доставка до 2-3 дни
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Razr от Мовен Motorola Razr има дизайн, който напомня на своя славен предшественик, но постига това с модерен хардуер. Разполага с изключителен дизайн и размери, голяма памет за съхранение на данни и удивителна камера, която може да заснеме всички незабравими м..
3199,00 лв.
Motorola Moto G8 Plus Dual Sim Motorola Moto G8 Plus Dual Sim
Доставка до 2-3 дни
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G8 Plus от Мовен Moto G8 Plus е смартфон от среден клас, който се предлага съз забележителни характеристики, тройна основна камера, голяма батерия, огромно място за съхранение и удивителен дисплей. Той е с размери 158,35 х 75,83 х 9,09 мм (височина х ширин..
519,00 лв.
Motorola One Zoom Dual Sim Motorola One Zoom Dual Sim
Доставка до 5 дни
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola One Zoom от Мовен Motorola One Zoom е смартфон от среден клас, който е с отлична конфигурация, голяма батерия, памет за всички потребителски файлове и удивителна камера. Motorola One Zoom идва с 6,4-инчов OLED дисплей, който е с разделителна способност от 1,08..
849,00 лв.
Motorola One Vision Dual Sim Motorola One Vision Dual Sim
Доставка до 2-3 дни
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola One Vision от Мовен Motorola One Vision е смартфон с добре изградена и здрава конфигурация, също така има стилен и елегантен дизайн с вградена камера в дисплея и уникални камери на гърба. Motorola One Version идва с 6,3-инчов LTPS IPS дисплей с разделителна сп..
499,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola One Action от Мовен Motorola One Action е интересен смартфон, който е с превъзходно производителност на камерата, кристална картина и бързина. Той е с размери 160.10 x 71.20 x 9.15mm (височина x ширина x дебелина) и тежи 176.00 грама. Motorola One Action се пр..
369,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G7 Plus от МовенMotorola Moto G7 Plus е с удивителен дизайн, безрамков дисплей и капковиден ноч в горната част на смартфона. Смартфона е с размери 157.00 x 75.30 x 8.30mm (височина x ширина x дебелина) и тежи 176.00 грама. Устройството има голям 6..
419,00 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)

Богато разнообразие на телефони Motorola | Moven.bg

Към днешна дата марката Motorola продължава да радва хилядите си почитатели с иновативните си модели телефони, вдъхновени от новото време. Компанията е с огромна история и репутация, доказала се през годините като революционер в мобилните комуникации. В онлайн магазина Moven.bg предлагаме богат избор на телефони Motorola на разумни цени. Модели като Motorola Moto X5, Motorola Moto Е5 и Motorola Moto G5S са смартфони на изключителна цена. Работят с най-популярната операционна система в света – Android. 

Motorola – иновативната компания на 20 век

Моторола (на английски: 'Motorola, Inc') е американска интернационална комуникационна компания, основана в Шаумбург (предградие на Чикаго), щата Илинойс. Стартира като корпорация през 1928 година. Името става търговска марка от 1930 година. Основателят Пол Галвин измисля името Моторола, когато компанията започва да произвежда радиоприемници за автомобили. Префикса на фирмата "motor-" е избран заради фокусирането ѝ в производството на автомобилна електроника.

Любопитен факт е, че радиостанцията, по която Нийл Армстронг (програма Аполо 11) съобщава на Земята, че е кацнал на Луната - е марка Motorola.

През август 2011 Google обявява, че планира да закупи Motorola Mobility за 12.5 млрд. долара. 3 години след това Google продава Моторола на Lenovo за сумата от 2,91 млрд. долара, като запазва 17 хилядите патента, които компанията притежава.


Така Motorola става първата компания, която прероди производството на смартфони в САЩ и позволи на хората да персонализират своя собствен дизайн на телефона. През последните 80 години инженерите достигнаха връх в изобретенията. Днес от компанията продължават да търсят нови възможности за промяна на живота на хората за по-добра комуникация чрез магията на мобилността.