Меню
Кошница

Motorola

Богато разнообразие на телефони Motorola | Moven.bg

Към днешна дата марката Motorola продължава да радва хилядите си почитатели с иновативните си модели телефони, вдъхновени от новото време. Компанията е с огромна история и репутация, доказала се през годините като революционер в мобилните комуникации. В онлайн магазина Moven.bg предлагаме богат избор на телефони Motorola на разумни цени. Модели като Motorola Moto X5, Motorola Moto Е5 и Motorola Moto G5S са смартфони на изключителна цена. Работят с най-популярната операционна система в света – Android. 

Motorola – иновативната компания на 20 век

Моторола (на английски: 'Motorola, Inc') е американска интернационална комуникационна компания, основана в Шаумбург (предградие на Чикаго), щата Илинойс. Стартира като корпорация през 1928 година. Името става търговска марка от 1930 година. Основателят Пол Галвин измисля името Моторола, когато компанията започва да произвежда радиоприемници за автомобили. Префикса на фирмата "motor-" е избран заради фокусирането ѝ в производството на автомобилна електроника.

Любопитен факт е, че радиостанцията, по която Нийл Армстронг (програма Аполо 11) съобщава на Земята, че е кацнал на Луната - е марка Motorola.

През август 2011 Google обявява, че планира да закупи Motorola Mobility за 12.5 млрд. долара. 3 години след това Google продава Моторола на Lenovo за сумата от 2,91 млрд. долара, като запазва 17 хилядите патента, които компанията притежава.


Така Motorola става първата компания, която прероди производството на смартфони в САЩ и позволи на хората да персонализират своя собствен дизайн на телефона. През последните 80 години инженерите достигнаха връх в изобретенията. Днес от компанията продължават да търсят нови възможности за промяна на живота на хората за по-добра комуникация чрез магията на мобилността.

Brand: Motorola
Зарядно устройство Motorola 18W с USB-A изход, вкл. USB-A към USB-C с кабел с дължина 1 м. Зарядното устройство е подходящо не само за телефони и аксесоари Motorola, то може да се използва за зареждане на телефони от всички марки, или други аксесоари, които поддържат зареждане от USB порт. Поддържа ..
39,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Edge 30 Pro 5G от Мовен Motorola Edge 30 Pro е смартфон с премиум характеристики и е с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с мощна производителност, голям екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способно..
1399,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G200 5G от Мовен Motorola Moto G200 5G е смартфон с премиум функции и е с камера вградена в екрана, която предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, голям екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, го..
799,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Edge 30 от Мовен Motorola Edge 30 е смартфон с отлични функции и е с камера вградена в екрана, която предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, голям екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батер..
799,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Edge 20 от Мовен Motorola Edge 20 е смартфон с отлични функции и е с камера вградена в екрана, която предлага изключителна визуализация. Разполага с изключителна производителност, голям екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голям..
599,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G71 5G от Мовен Motorola Moto G71 е смартфон с отлични функции с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма ..
529,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Edge 20 Lite от Мовен Motorola Edge 20 Lite е смартфон с много добри функции и е с камера вградена в екрана, която предлага изключителна визуализация. Разполага с отлична производителност, отличен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способ..
499,00 лв.
Motorola Moto G42 Dual Sim - Motorola Motorola Moto G42 Dual Sim - Motorola
-8 %
Brand: Motorola
Технически характеристики на Moto G42 от Мовен Motorola Moto G42 е смартфон с отлични функции и е с камера вградена в екрана, която предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батери..
459,00 лв. 499,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Moto G60 от Мовен Motorola Moto G60 е смартфон с отлични функции и камера вградена в екрана, която предлага изключителна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия ..
459,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Moto G51 от Мовен Motorola Moto G51 е смартфон с отлични функции и има камера вградена в екрана, която предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батери..
379,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Moto G52 от Мовен Motorola Moto G52 е смартфон с отлични функции и се предлага с камера вградена в екрана, който предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, гол..
419,00 лв.
Motorola Moto G31 Dual Sim - Motorola Motorola Moto G31 Dual Sim - Motorola
-9 %
Brand: Motorola
Технически характеристики на Moto G31 от Мовен Motorola Moto G31 е смартфон с добри функции и се предлага с камера вградена в екрана, който предлага отлична визуализация. Разполага с добра производителност, голям екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия з..
309,00 лв. 339,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G22 от Мовен Motorola Moto G22 е смартфон с отлични функции и се предлага с камера вградена в екрана, който предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способ..
289,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Moto G41 от Мовен Motorola Moto G41 е смартфон с отлични функции и се предлага с камера вградена в екрана, който предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, гол..
419,00 лв.
Показани са от 1 до 14 от 14 резултата (1 страници)