Меню
Кошница

Motorola

Богато разнообразие на телефони Motorola | Moven.bg

Към днешна дата марката Motorola продължава да радва хилядите си почитатели с иновативните си модели телефони, вдъхновени от новото време. Компанията е с огромна история и репутация, доказала се през годините като революционер в мобилните комуникации. В онлайн магазина Moven.bg предлагаме богат избор на телефони Motorola на разумни цени. Модели като Motorola Moto X5, Motorola Moto Е5 и Motorola Moto G5S са смартфони на изключителна цена. Работят с най-популярната операционна система в света – Android. 

Motorola – иновативната компания на 20 век

Моторола (на английски: 'Motorola, Inc') е американска интернационална комуникационна компания, основана в Шаумбург (предградие на Чикаго), щата Илинойс. Стартира като корпорация през 1928 година. Името става търговска марка от 1930 година. Основателят Пол Галвин измисля името Моторола, когато компанията започва да произвежда радиоприемници за автомобили. Префикса на фирмата "motor-" е избран заради фокусирането ѝ в производството на автомобилна електроника.

Любопитен факт е, че радиостанцията, по която Нийл Армстронг (програма Аполо 11) съобщава на Земята, че е кацнал на Луната - е марка Motorola.

През август 2011 Google обявява, че планира да закупи Motorola Mobility за 12.5 млрд. долара. 3 години след това Google продава Моторола на Lenovo за сумата от 2,91 млрд. долара, като запазва 17 хилядите патента, които компанията притежава.


Така Motorola става първата компания, която прероди производството на смартфони в САЩ и позволи на хората да персонализират своя собствен дизайн на телефона. През последните 80 години инженерите достигнаха връх в изобретенията. Днес от компанията продължават да търсят нови възможности за промяна на живота на хората за по-добра комуникация чрез магията на мобилността.

Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G30 от Мовен Motorola Moto G30 е смартфон с мощни функции, като голяма батерия, четворна камера, достатъчно място за съхранение на информация и добър хардуер. Той е с размери 165.20 x 75.70 x 9.10 mm (височина x ширина x дебелина) и тежи 200.00 грама. M..
339,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G20 от Мовен Motorola Moto G20 е смартфон с добри функции, като мощна батерия, четворна камера, достатъчно място за съхранение на информация и добър хардуер. Той е с размери 165.20 x 75.70 x 9.10 mm (височина x ширина x дебелина) и тежи 200.00 грама. Mo..
295,00 лв.
Motorola Moto G Plus 5G Dual Sim - Motorola Motorola Moto G Plus 5G Dual Sim - Motorola
-20 %
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G Plus 5G от Мовен Motorola Moto G Plus 5G е смартфон с много силни функции, като мощна батерия, отлични камери, достатъчно място за съхранение на информация и добър хардуер. Той е с размери 168.30 x 74.00 x 9.70 mm (височина x ширина x дебелина) и тежи ..
439,00 лв. 549,00 лв.
Motorola Moto G Stylus Dual Sim - Motorola Motorola Moto G Stylus Dual Sim - Motorola
Очаква се
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G8 от Мовен Motorola Moto G Stylus е смартфон с уникални характеристики и писалка, който има огромен екран, голяма памет за съхранение на информация, впечатляващи камери и огромна батерия, която ще поддържа устройството през целия ден. Motorola Moto G S..
0,00 лв.
Motorola Moto E (2020) Dual Sim - Motorola Motorola Moto E (2020) Dual Sim - Motorola
Очаква се
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto E (2020) от Мовен Motorola Moto E (2020) е смартфон с уникални характеристики, който има голям екран, голяма памет за съхранение на информация, впечатляващи камери и огромна батерия, която ще поддържа устройството през целия ден. Motorola Moto E (2020) ..
0,00 лв.
Motorola One Fusion Plus Dual Sim - Motorola Motorola One Fusion Plus Dual Sim - Motorola
Очаква се
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola One Fusion Plus от Мовен Motorola One Fusion Plus е смартфон с премиум характеристики, който има удивително голям екран, голяма памет за съхранение на информация, впечатляващи камери и огромна батерия, която ще поддържа устройството през целия ден. Motorola ..
0,00 лв.
Motorola One Fusion Dual Sim - Motorola Motorola One Fusion Dual Sim - Motorola
Очаква се
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola One Fusion от Мовен Motorola One Fusion е смартфон с уникални характеристики, който има огромен екран, голяма памет за съхранение на информация, впечатляващи камери и голяма батерия, която ще поддържа устройството през целия ден. Motorola One Fusion предлага..
0,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)