Меню
Кошница

Периферия и аксесоари

Brand: BOOX
BOOX Pen Plus е магнитна писалка с ергономична дръжка и прецизен накрайник . Това подобрява вашето изживяване при писане и ви помага да пишете по-удобно. Перото е сравнително меко и има дебелина 1,6 мм . Предлага усещане за писане, близко до хартия, с чувствителност на натиск от 4096 нива.BOOX Pen P..
98,00 лв.
Калъф BOOX за Poke4 6" Lite Cover Case, Meow design - Периферия и аксесоари Калъф BOOX за Poke4 6" Lite Cover Case, Meow design - Периферия и аксесоари
-17 %
Brand: BOOX
Kалъф  специално проектиран за Poke4 6"  * Той ще защити вашето устройство, когато го транспортирате ..
49,00 лв. 59,00 лв.
Калъф Sleeve за BOOX Leaf 7" Gray - Периферия и аксесоари Калъф Sleeve за BOOX Leaf 7" Gray - Периферия и аксесоари
-7 %
Brand: BOOX
Носете вашия Boox Leaf със стил с елегантния 7" кейс джоб на Boox . Проектиран специално за Boox Leaf, този калъф улеснява бързото съхранение и изваждане на вашия таблет и писалка по време на пътуване. Екстериорът добавя стил, като същевременно помага за допълнително сцеплен..
55,00 лв. 59,00 лв.
Brand: BOOX
BOOX Pen Plus е магнитна писалка с ергономична дръжка и прецизен накрайник . Това подобрява вашето изживяване при писане и ви помага да пишете по-удобно. Перото е сравнително меко и има дебелина 1,6 мм . Предлага усещане за писане, близко до хартия, с чувствителност на натиск от 4096 нива.BOOX Pen P..
98,00 лв.
Brand: BOOX
Този нов държач за писалка е предназначен за закрепване на Onyx Boox Pen Plus и Onyx Boox Pen Pro към калъф. Всички калъфи нямат държачи за писалки, така че ще искате да купите това, за да не загубите стилуса си...
10,00 лв.
Монитор BOOX Mira 13.3" - Периферия и аксесоари Монитор BOOX Mira 13.3" - Периферия и аксесоари
-16 %
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Mira от Мовен Onyx Boox Mira може да се използва като основен или вторичен дисплей за вашия компютър/MAC с HDMI порт и може също да екранизира цялото ви съдържание от вашия смартфон. Основната точка на продажба на този продукт е 13,3-инчовият дисплей E INK Mobius и..
1259,00 лв. 1499,00 лв.
Резервни писци за BOOX Note Air Stylus, 5 броя - Периферия и аксесоари Резервни писци за BOOX Note Air Stylus, 5 броя - Периферия и аксесоари
-8 %
Brand: BOOX
Ако искате да пишете с часове или дни без прекъсване, или натискате силно дисплея, в крайна сметка ще трябва да смените писъците си. Този комплект ще реши всички ваши проблеми и ще продължи дълго време. Перото на BOOX Note Air Stylus, персонализирано от Wacom, е доста твърдо и тънко, подобно на..
45,00 лв. 49,00 лв.
Резервни писци за BOOX Wacom Stylus, 5 броя - Периферия и аксесоари Резервни писци за BOOX Wacom Stylus, 5 броя - Периферия и аксесоари
-20 %
Brand: BOOX
Ако искате да пишете с часове или дни без прекъсване, или натискате силно дисплея, в крайна сметка ще трябва да смените писъците си. Този комплект ще реши всички ваши проблеми и ще продължи дълго време.Перото на BOOX Wacom Stylus, персонализирано от Wacom, е доста твърдо и тънко, подобно на молива, ..
39,20 лв. 49,00 лв.
Адаптер BOOX - USB-C Hub - Периферия и аксесоари
-8 %
Brand: BOOX
USB C Hub от алуминиева сплав може да чете TF карта, Micro SD карта и U диск, като използва Micro Lines за свързване на компютър. Може да свържете вашия e ink таблет, мобилен телефон и компютър. Той е приложим за BOOX Note 2 и BOOX Max3 и е съвместим с OTG оборудването.Прехвърляйте и архивирайте ..
45,00 лв. 49,00 лв.
Дистанционно устройство за BOOX  - Периферия и аксесоари Дистанционно устройство за BOOX  - Периферия и аксесоари
-7 %
Brand: BOOX
Bluetooth дистанционното Onyx Boox Ви позволява да управлявате Onyx Boox MAX 2, Onyx Boox MAX 3, серия Note и Nova с едно щракване на бутон. Можете да обърнете страниците на електронната си книга, да регулирате честотата на опресняване, яркостта или да изключите електронния четец. Има безброй..
55,00 лв. 59,00 лв.
Brand: BOOX
Този продукт е предназначен за 10,3 и 13,3 инчови електронни четци. Може да се използва като стойка за свободни ръце за четене и правене на бележки, докато сте на бюрото си. Може да се използва и като стойка за вторичен или основен монитор за електронните четци. Тази стойка е направена от спла..
99,00 лв.
Писалка Boox Wacom Stylus - Периферия и аксесоари Писалка Boox Wacom Stylus - Периферия и аксесоари
-11 %
Brand: BOOX
Това е оригиналната писалка на WACOM, който Onyx е произвел. Той предлага хиляди градуси на чувствителност към натиск и щипка, която да прикрепите към вашата риза, яке или куфарче. Другият край на гумата ви помага да почистите грешната бележка директно или частично. Отличен опит в писането, мног..
79,00 лв. 89,00 лв.
Brand: BOOX
Този калъф е предназначен специално за Onyx Boox Note 3. Той ще защити Вашето устройство, когато го транспортирате. По този начин ще предазите максимално Вашето устройство. Мощните магнити държат предния капак запечатан и предпазват от надраскване. По-силните магнити гарантират, че функцията за ..
59,00 лв.
Калъф за BOOX Nova 3 7.8" - Периферия и аксесоари Калъф за BOOX Nova 3 7.8" - Периферия и аксесоари
-14 %
Brand: BOOX
Този калъф е предназначен изключително за Onyx Boox Nova 3. Той ще защити вашето устройство, когато го транспортирате. Мощните магнити държат предния капак запечатан и предпазват от надраскване. По-силните магнити гарантират, че функцията за автоматично заспиване / събуждане се включва бързо все..
59,00 лв. 69,00 лв.
Калъф за BOOX Poke 3 6" Gray - Периферия и аксесоари Калъф за BOOX Poke 3 6" Gray - Периферия и аксесоари
-17 %
Brand: BOOX
Това е калъф, разработен специално за електронния четец Onyx Boox Poke 3. Той ще ви помогне да предпазите устройството си от надраскване или от удар при транспортиране в чантата, чантата или куфарчето.  Също така ще го защити, докато го приведете в действие и ще бъде продуктивен и е специал..
49,00 лв. 59,00 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)