Меню
Кошница

Периферия и аксесоари

Brand: BOOX
BOOX Pen Plus е магнитна писалка с ергономична дръжка и прецизен накрайник . Това подобрява вашето изживяване при писане и ви помага да пишете по-удобно. Перото е сравнително меко и има дебелина 1,6 мм . Предлага усещане за писане, близко до хартия, с чувствителност на натиск от 4096 нива.BOOX Pen P..
89,00 лв.
Brand: BOOX
Носете своя таблет Boox със стил с 10,3-инчовия универсален защитен калъф от Boox. Проектиран да пасне на всеки 10,3-инчов таблет Boox, улеснява бързото съхранение и изваждане на таблета ви по време на пътуване. Кожената завършена вътрешна част предпазва таблета ви от удари и драскотини, докато външ..
49,00 лв.
Brand: BOOX
Този нов държач за писалка е предназначен за закрепване на Onyx Boox Pen Plus и Onyx Boox Pen Pro към калъф. Всички калъфи нямат държачи за писалки, така че ще искате да купите това, за да не загубите стилуса си...
10,00 лв.
Brand: BOOX
Onyx Boox има нов първокласен магнитен стилус. Изисканото перо предлага изживяване при писане, подобно на хартия. Вградената гума ви помага да работите по-ефективно. Перото е сравнително меко и има дебелина 1,6 мм . Предлага усещане за писане, близко до хартия, с чувствителност на натиск от 4096..
149,00 лв.
Brand: BOOX
Пазете таблета си в безопасност с калъфа за 10,3-инчовия таблет Boox Note 5 E-Ink. Проектиран специално да пасне на Note 5, този лек калъф за покритие предпазва Note 5 от удари и надрасквания. Животът на батерията се спестява чрез автоматичното включване или изключване на таблета при отваряне или за..
99,00 лв.
Brand: BOOX
Пазете таблета си в безопасност с калъфа за 10,3-инчовия таблет Boox Note Air2 E-Ink. Проектиран специално да пасне на Note Air2, този лек калъф за покритие предпазва Note Air2 от удари и надрасквания. Животът на батерията се спестява чрез автоматичното включване или изключване на таблета при отваря..
79,00 лв.
Brand: BOOX
Магнитният калъф Onyx Boox Leaf с бутони за обръщане на страници ви позволява да защитите електронния четец от нараняване. Можете да затворите капака и да поставите Leaf в режим на заспиване и да го отворите, за да го събудите, запазвайки живота на батерията. Един от най-добрите аспекти на този случ..
79,00 лв.
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Mira от Мовен Onyx Boox Mira може да се използва като основен или вторичен дисплей за вашия компютър/MAC с HDMI порт и може също да екранизира цялото ви съдържание от вашия смартфон. Основната точка на продажба на този продукт е 13,3-инчовият дисплей E INK Mobius и..
1499,00 лв.
Brand: BOOX
Ако искате да пишете с часове или дни без прекъсване, или натискате силно дисплея, в крайна сметка ще трябва да смените писъците си. Този комплект ще реши всички ваши проблеми и ще продължи дълго време.Перото на BOOX Note Air Stylus, персонализирано от Wacom, е доста твърдо и тънко, подобно на молив..
49,00 лв.
Brand: BOOX
Ако искате да пишете с часове или дни без прекъсване, или натискате силно дисплея, в крайна сметка ще трябва да смените писъците си. Този комплект ще реши всички ваши проблеми и ще продължи дълго време.Перото на BOOX Wacom Stylus, персонализирано от Wacom, е доста твърдо и тънко, подобно на молива, ..
39,00 лв.
Brand: BOOX
Това е калъф, разработен специално за електронния четец Onyx Boox Poke 3. Той ще ви помогне да предпазите устройството си от надраскване или от удар при транспортиране в чантата, чантата или куфарчето.  Също така ще го защити, докато го приведете в действие и ..
49,00 лв.
Brand: BOOX
Носете вашия Boox Nova Air със стил с елегантния 7.8 "Boox Nova Air E-Ink Tablet Sleeve . Проектиран специално за Boox Nova Air, този калъф улеснява бързото съхранение и изваждане на вашия таблет и писалка по време на пътуване. Екстериорът добавя стил, като същевременно помага за допълнително с..
59,00 лв.
Brand: BOOX
USB C Hub от алуминиева сплав може да чете TF карта, Micro SD карта и U диск, като използва Micro Lines за свързване на компютър. Може да свържете вашия e ink таблет, мобилен телефон и компютър. Той е приложим за BOOX Note 2 и BOOX Max3 и е съвместим с OTG оборудването.Прехвърляйте и архивирайте ..
39,00 лв.
Brand: BOOX
Onyx Boox Bluetooth клавиатура работи с Note 2, Note 3, Note Air, Max 3 и Max Lumi. Това е от съществено значение, ако искате да увеличите производителността. Тя е приложима за 10,3-инчови и 13,3 – инчови устройства. Чрез натискане на Fn + функционални клавиши на клавиатурата, за да активират..
79,00 лв.
Brand: BOOX
Bluetooth дистанционното Onyx Boox Ви позволява да управлявате Onyx Boox MAX 2, Onyx Boox MAX 3, серия Note и Nova с едно щракване на бутон. Можете да обърнете страниците на електронната си книга, да регулирате честотата на опресняване, яркостта или да изключите електронния четец. Има безброй..
59,00 лв.
Bluetooth педал за прелистване на страници BOOX  - Периферия и аксесоари Bluetooth педал за прелистване на страници BOOX  - Периферия и аксесоари
-28 %
Brand: BOOX
Onyx Boox Bluetooth педал е насочен към музиканти, които искат да разгръщат страниците на музика с крачен педал. Има много инструменти, които изискват използването на две ръце, като китара, пиано или цигулка, този медал за крака е направен за вас. Можете да актуализирате фърмуера на BOOX Blue чр..
179,00 лв. 249,00 лв.
Brand: BOOX
Този продукт е предназначен за 10,3 и 13,3 инчови електронни четци. Може да се използва като стойка за свободни ръце за четене и правене на бележки, докато сте на бюрото си. Може да се използва и като стойка за вторичен или основен монитор за електронните четци. Тази стойка е направена от спла..
99,00 лв.
Brand: BOOX
Това е оригиналната писалка на WACOM, който Onyx е произвел. Той предлага хиляди градуси на чувствителност към натиск и щипка, която да прикрепите към вашата риза, яке или куфарче. Другият край на гумата ви помага да почистите грешната бележка директно или частично. Отличен опит в писането, мног..
79,00 лв.
Brand: BOOX
Този калъф е проектиран специално за Onyx Boox Max Lumi! Направен е от филц и включва писалка, който гарантира, че няма да го загубите по време на транспортиране. Мощните магнити държат предния капак запечатан и предпазват от надраскване. По-силните магнити гарантират, че функцията за автоматич..
79,00 лв.
Brand: BOOX
Този калъф е предназначен специално за Onyx Boox Note 3. Той ще защити Вашето устройство, когато го транспортирате. По този начин ще предазите максимално Вашето устройство. Мощните магнити държат предния капак запечатан и предпазват от надраскване. По-силните магнити гарантират, че функцията за ..
59,00 лв.
Brand: BOOX
Този калъф е предназначен изключително за Onyx Boox Nova 3. Той ще защити вашето устройство, когато го транспортирате. Мощните магнити държат предния капак запечатан и предпазват от надраскване. По-силните магнити гарантират, че функцията за автоматично заспиване / събуждане се включва бързо все..
59,00 лв.
Brand: BOOX
Това е калъф, разработен специално за електронния четец Onyx Boox Poke 3. Той ще ви помогне да предпазите устройството си от надраскване или от удар при транспортиране в чантата, чантата или куфарчето.  Също така ще го защити, докато го приведете в действие и ще бъде продуктивен и е специал..
49,00 лв.
Показани са от 1 до 22 от 22 резултата (1 страници)