Меню
Кошница

Периферия и аксесоари

Калъф за Boox Note Air 2 Plus, сив - Периферия и аксесоари
Доставка до 7 дни
Brand: BOOX
Магнитен кейс с прегъване съвместим с  Note Air2 Plus, осигурява надеждна и сигурна защита на вашето устрийство.Може да се използва за удобна стойка с автоматични функции.Кейсът е направен от 2 части: вътрешна част от здрав плат и външна част отгладка изкуствена кожа. Предлага се в борово зелен..
99,00 лв.
Brand: BOOX
Кейс за модел Boox Tab X. Сгъваем, може да се използва за удобна стойка. Предпазва и защитава вашето устройсво...
99,00 лв.
Кейс BOOX магнитен с клавиатура за Tab 10,3 - Периферия и аксесоари
Доставка до 7 дни
Brand: BOOX
Магнитен кейс с  клавиатурата Tab Ultra . Кейсът е изработен от изкуствена кожа с меко покритие и елегантен черен цвят. Гърбът е специално направен, за да побере камерата.Той е много лесен за употреба и има изчистен вид, подходящ за модерно работно място. Лесно свързване. Можете да свържете Tab..
219,00 лв.
Brand: BOOX
Защитен магнитен кейс BooxФизически бутони за прелистване на страниците Магнитно прикрепяне на устройствотоСъвместим с моделите:Boox Nova Air 7.8 Boox Nova Air2 7.8 Boox Nova Air C 7.8..
99,00 лв.
Brand: BOOX
Защитен магнитен кейс BooxФизически бутони за прелистване на страниците Магнитно прикрепяне на устройствотоСъвместим с моделите:Boox Nova Air 7.8Boox Nova Air2 7.8Boox Nova Air C 7.8..
99,00 лв.
Стилус BOOX Pen2 Pro Black - Периферия и аксесоари
Доставка до 5 дни
Brand: BOOX
BOOX Pen 2 Pro е магнитна писалка с гумичка и ергономичен дизайн. Това подобрява вашето изживяване при писане и ви помага да пишете по-удобно. Вградената гума се докосва като истинска гума и може бързо да почиства щрихите. Той осигурява отлично изживяване при писане, като ви помага ефективн..
149,00 лв.
Калъф BOOX за Poke4 6" Lite Cover Case, Meow design - Периферия и аксесоари Калъф BOOX за Poke4 6" Lite Cover Case, Meow design - Периферия и аксесоари
-17 %
Brand: BOOX
Kалъф  специално проектиран за Poke4 6"  * Той ще защити вашето устройство, когато го транспортирате ..
49,00 лв. 59,00 лв.
Brand: BOOX
Носете вашия Boox Leaf със стил с елегантния 7" кейс джоб на Boox . Проектиран специално за Boox Leaf, този калъф улеснява бързото съхранение и изваждане на вашия таблет и писалка по време на пътуване. Екстериорът добавя стил, като същевременно помага за допълнително сцеплен..
59,00 лв.
Монитор BOOX Mira Pro 25.3" - Периферия и аксесоари Монитор BOOX Mira Pro 25.3" - Периферия и аксесоари
Доставка до 7 дни
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Mira Pro от Мовен BOOX Mira Pro е монитор с 25,3” E Ink екран („електронна хартия”). Моделът е съвместим с повечето компютри и лаптопи и може да се използва като основен или втори монитор. ONYX BOOX Mira Pro се произвежда в компактен алуминиев корпус и има стандарт..
3499,00 лв.
Brand: BOOX
Този нов държач за писалка е предназначен за закрепване на Onyx Boox Pen Plus и Onyx Boox Pen Pro към калъф. Всички калъфи нямат държачи за писалки, така че ще искате да купите това, за да не загубите стилуса си...
10,00 лв.
Brand: BOOX
Пазете таблета си в безопасност с калъфа за 10,3-инчовия таблет Boox Note 5 E-Ink. Проектиран специално да пасне на Note 5, този лек калъф за покритие предпазва Note 5 от удари и надрасквания. Животът на батерията се спестява чрез автоматичното включване или изключване на таблета при отваряне или за..
99,00 лв.
Монитор BOOX Mira 13.3" - Периферия и аксесоари Монитор BOOX Mira 13.3" - Периферия и аксесоари
-16 % Доставка до 7 дни
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Mira от Мовен Onyx Boox Mira може да се използва като основен или вторичен дисплей за вашия компютър/MAC с HDMI порт и може също да екранизира цялото ви съдържание от вашия смартфон. Основната точка на продажба на този продукт е 13,3-инчовият дисплей E INK Mobius и..
1259,00 лв. 1499,00 лв.
Резервни писци за BOOX Note Air Stylus, 5 броя - Периферия и аксесоари Резервни писци за BOOX Note Air Stylus, 5 броя - Периферия и аксесоари
-8 %
Brand: BOOX
Ако искате да пишете с часове или дни без прекъсване, или натискате силно дисплея, в крайна сметка ще трябва да смените писъците си. Този комплект ще реши всички ваши проблеми и ще продължи дълго време. Перото на BOOX Note Air Stylus, персонализирано от Wacom, е доста твърдо и тънко, подобно на..
45,00 лв. 49,00 лв.
Brand: BOOX
Ако искате да пишете с часове или дни без прекъсване, или натискате силно дисплея, в крайна сметка ще трябва да смените писъците си. Този комплект ще реши всички ваши проблеми и ще продължи дълго време.Перото на BOOX Wacom Stylus, персонализирано от Wacom, е доста твърдо и тънко, подобно на молива, ..
55,00 лв.
Brand: BOOX
USB C Hub от алуминиева сплав може да чете TF карта, Micro SD карта и U диск, като използва Micro Lines за свързване на компютър. Може да свържете вашия e ink таблет, мобилен телефон и компютър. Той е приложим за BOOX Note 2 и BOOX Max3 и е съвместим с OTG оборудването.Прехвърляйте и архивирайте ..
49,00 лв.
Brand: BOOX
Bluetooth дистанционното Onyx Boox Ви позволява да управлявате Onyx Boox MAX 2, Onyx Boox MAX 3, серия Note и Nova с едно щракване на бутон. Можете да обърнете страниците на електронната си книга, да регулирате честотата на опресняване, яркостта или да изключите електронния четец. Има безброй..
59,00 лв.
Bluetooth педал за прелистване на страници BOOX  - Периферия и аксесоари Bluetooth педал за прелистване на страници BOOX  - Периферия и аксесоари
-0 % Доставка до 7 дни
Brand: BOOX
Onyx Boox Bluetooth педал е насочен към музиканти, които искат да разгръщат страниците на музика с крачен педал. Има много инструменти, които изискват използването на две ръце, като китара, пиано или цигулка, този медал за крака е направен за вас. Можете да актуализирате фърмуера на BOOX Blue чр..
179,00 лв. 179,00 лв.
Brand: BOOX
Този продукт е предназначен за 10,3 и 13,3 инчови електронни четци. Може да се използва като стойка за свободни ръце за четене и правене на бележки, докато сте на бюрото си. Може да се използва и като стойка за вторичен или основен монитор за електронните четци. Тази стойка е направена от спла..
99,00 лв.
Brand: BOOX
Този калъф е предназначен специално за Onyx Boox Note 3. Той ще защити Вашето устройство, когато го транспортирате. По този начин ще предазите максимално Вашето устройство. Мощните магнити държат предния капак запечатан и предпазват от надраскване. По-силните магнити гарантират, че функцията за ..
59,00 лв.
Калъф за BOOX Nova 3 7.8" - Периферия и аксесоари Калъф за BOOX Nova 3 7.8" - Периферия и аксесоари
-14 %
Brand: BOOX
Този калъф е предназначен изключително за Onyx Boox Nova 3. Той ще защити вашето устройство, когато го транспортирате. Мощните магнити държат предния капак запечатан и предпазват от надраскване. По-силните магнити гарантират, че функцията за автоматично заспиване / събуждане се включва бързо все..
59,00 лв. 69,00 лв.
Калъф за BOOX Poke 3 6" Gray - Периферия и аксесоари Калъф за BOOX Poke 3 6" Gray - Периферия и аксесоари
-17 %
Brand: BOOX
Това е калъф, разработен специално за електронния четец Onyx Boox Poke 3. Той ще ви помогне да предпазите устройството си от надраскване или от удар при транспортиране в чантата, чантата или куфарчето.  Също така ще го защити, докато го приведете в действие и ще бъде продуктивен и е специал..
49,00 лв. 59,00 лв.
Показани са от 1 до 23 от 23 резултата (1 страници)