Меню
Кошница

Зарядни устройствa

Зарядни устройства за автомобил от Moven.bg

Онлайн магазин Moven.bg предлага качествени зарядни устройства за автомобил. Моделите са произведени от брандовете Baseus, EMY, LDNIO и Remax, които са водещи на пазара. Предлагаме разнообразие от зарядни устройства за iPhone и зарядни устройства за други телефони и таблети.

Ползи от зарядните устройства

Зарядните устройства, които предлагаме са модерен и практиен начин да заредите вашия телефон по време на пътуване в колата. Зарядните са компактни, удобни и най-вече бързо зареждащи. Не заемат много място поради своята малка дебелина, съдържат USB букси за зареждане на устройствата и са изработени от огнеупорни материали. Зарядните са с умна технология, която избягва презареждането.

Някои от зарядните за автомобил имат подвижна Bluetooth слушалка – 2 в 1, чрез която може да се провеждат разговори, докато телефонът ви се зарежда. Слушалката издържа до 4 ч. в режим на разговори и до 96 ч. в standby режим. Устройството е с автоматично включване и изключване. Обхватът на Bluetooth връзката е до 10 м. Слушалката се прикрепя към зарядното чрез магнит. Устройството позволява свързването на две устройства едновременно. За да отговорите на входящо обаждане, е необходимо само да махнете слушалката от зарядното, а за да приключите разговора просто трябва да върнете слушалката в зарядното. В комплекта има резервни тапи с различен размер.

Зарядните устройства за iPhone се отличават със своята бързина на зареждане само за няколко часа. Някои от кабелите са проектирани да извършват и трансефер на информация на всяко micro USB съвместимо устройство.

Може да направите поръчка от нашия онлайн магазин бързо и лесно като добавите любимия артикул в количката за пазаруване. След закупуването му получавате доставка до желан адрес в цялата страна. Освен в Moven.bg продуктите могат да бъдат закупени и на място във физическия ни магазин “МОВЕН“ на адрес: гр. Плевен, ул. "П. Р. Славейков" 73, където можете да разгледате и тествате устройствата преди покупка.

Brand: Google
Стенното зарядно устройство на марката Google е полезен аксесоар. Повечето устройства могат лесно да се справят с 30 W мощност. Зарядното е предназначено за телефони Pixel. Можете също така да сте сигурни, че преносът на енергия ще бъде гладък и без риск от повреда, тъй като се наблюдава от множеств..
69,00 лв.
Brand: Xiaomi
Зарядно устройство Xiaomi Mi 33W Wall Charger USB Type-А и Type-C от МовенЗарядното устройство има максимален изходен капацитет от 33 W, сравним със зарядните устройства в кутията и оборудван с USB-C, който поддържа вмъкване на двоен порт. Удобно и безпроблемно. Съвместим с бързо зареждане на р..
29,00 лв.
Brand: Samsung
Оригинално Зарядно Устройство Samsung EP-T1510XBEGEU 15W от МовенОригинален адаптер с кабел Samsung поддържащ до 15W на зареждане модел EP-T1510. Адаптера е с входно напрежение 100-240V., а изходната мощност е 5V-2 10W и 9V-1,67A 15W. Оборудван е със защити от прегряване, претоварване и високо напре..
39,00 лв.
Brand: Samsung
Оригинално Зарядно Устройство Samsung EP-T1510XWEGEU 15W от МовенОригинален адаптер с кабел Samsung поддържащ до 15W на зареждане модел EP-T1510. Адаптера е с входно напрежение 100-240V., а изходната мощност е 5V-2 10W и 9V-1,67A 15W. Оборудван е със защити от прегряване, претоварване и високо напре..
39,00 лв.
Brand: Belkin
Заредете вашия Samsung или друг смартфон от 0-50% за 26 минути с това 30W USB-C PD 3.0 PPS зарядно за стена. Надстройте стандартното си захранване в кутията с универсално USB-C PD 3.0 сертифицирано зарядно устройство, което осигурява оптимално зареждане за по-новите смартфони на Samsung, Google и др..
59,00 лв.
Brand: Belkin
Бързо зареждане за IPad Pro и iPhone 13 едновременно с мощния и компактен двоен USB-C GaN, PPS, 45W адаптер. С последен модел USB-C PD 3.0 и PPS технология, доставя бързо и надеждно зареждане на Apple и Samsung устройства. Съвместим с Nintendo Switch, iPad и други устройства. Направен по Gan те..
59,00 лв.
Brand: Belkin
Свържете Chromebook, MacBook, PC или други USB-C хост устройства към HDMI дисплей с нашия 7,5-инчов адаптер USB-C към HDMI. Той поддържа разделителни способности до 8K@60Hz и до 4K@144Hz, като ви осигурява удобен адаптер с възможност за включване и пускане за различни дисплеи. Предимства: &#..
95,00 лв.
Brand: Belkin
Включете се към 7 мощни порта.Компактен, но всеобхватен, този 7-портов адаптер хъб е цялостно решение за свързване на вашия лаптоп с USB-C към множество устройства. Осигурява до 10Gpbs широчина на честотната лента за свързване на 4K 60Hz монитори за жива резолюция и поддържа проходно зареждане до 10..
170,00 лв.
Brand: Baseus
Нуждаете се от зарядно устройство, което ще ви позволи да зареждате няколко устройства едновременно и което можете да вземете със себе си навсякъде. Мрежовото зарядно устройство Baseus GaN5 Pro със сигурност ще отговори на вашите очаквания. Устройството е оборудвано с 2 USB-C порта и един USB порт, ..
89,00 лв.
Brand: Samsung
Оригинално бързо зарядно за Samsung.  Адаптера е 15W Fast Charger което означава, че ще заредите телефона си два пъти по бързо от обикновено зарядно. То е лeĸo и ĸoмпaĸтнo, идeaлнo и зa пътyвaнe. Зарядното е съвместими за Samsung Galaxy A13 4G, A13 5G, A04S и други.&nbs..
25,00 лв.
Brand: Samsung
Оригинално бързо зарядно за Samsung.  Адаптера е 15W Fast Charger което означава, че ще заредите телефона си два пъти по бързо от обикновено зарядно. То е лeĸo и ĸoмпaĸтнo, идeaлнo и зa пътyвaнe. Зарядното е съвместими за Samsung Galaxy A13 4G, A13 5G, A04S и други.&nbs..
25,00 лв.
Brand: Belkin
Максималното изживяване с Chromebook Включете се към 4K видео, захранване, периферни устройства, интернет и други с нашия многопортов адаптер "5 в 1". Той е оптимизиран за Chromebook и ви осигурява подобрено изживяване при свързване на устройства с Chrome OS. Нашият адаптер, готов за п..
138,00 лв.
Brand: Belkin
Бързо зареждане за IPad Pro и iPhone 13 едновременно с мощния и компактен двоен USB-C GaN, PPS, 65W адаптер. С последен модел USB-C PD 3.0 и PPS технология, доставя бързо и надеждно зареждане на Apple и Samsung устройства. Съвместим с Nintendo Switch, iPad и други устройства. Направен по Gan те..
98,00 лв.
Brand: Belkin
Бързо зареждане за IPad Pro и iPhone 13 едновременно с мощния и компактен двоен USB-C GaN, PPS, 45W адаптер. С последен модел USB-C PD 3.0 и PPS технология, доставя бързо и надеждно зареждане на Apple и Samsung устройства. Съвместим с Nintendo Switch, iPad и други устройства. Направен по Gan те..
79,00 лв.
Brand: Huawei
Мрежовото зарядно устройство "Huawei SuperCharge Wall Charger 22.5W" е бързо универсално зарядно устройство, което може да се използва за зареждане на различни смартфони и таблети. Мощността на зареждане на този модел достига 22,5 W и освен че поддържа технологията за зареждане Huawei SuperCharge, т..
32,00 лв.
Brand: Baseus
Компактното зарядно устройство Baseus 1C позволява бързо зареждане на устройства с до 20W. Благодарение на сложната система за безопасност, предпазва захранваното оборудване от повреди. Съвместим е с цялата гама смартфони и таблети, а диапазонът на променливотоковото напрежение от 100-240V ви позвол..
29,00 лв.
Brand: Belkin
Защитите от токови удари на Belkin предлагат допълнителни контакти, разширяване на захранването от стенните контакти и защитават ценната електроника от вредни токови удари. Този защитник от пренапрежение предпазва вашия персонален компютър, принтер, твърди дискове, модеми и друго трудно заменяемо об..
49,00 лв.
Докинг станця Belkin Pro Thunderbolt 4, Черен - Зарядни устройствa Докинг станця Belkin Pro Thunderbolt 4, Черен - Зарядни устройствa
-2 %
Brand: Belkin
Свържете се с множество устройства, 4K дисплеи и до 90 W захранване с нашата Pro Thunderbolt 4 Dock. Снабдена с най-новата технология Thunderbolt, нашата докинг станция предлага 12 удобни порта, за да ви помогне да създадете най-добрата работна станция. Свръхбърз, суперсвързан Създайте най-д..
685,00 лв. 699,00 лв.
Brand: Belkin
За PC, Mac, лаптоп/нетбук USB 2.0 4-портовият ултратънък хъб за пътуване добавя четири USB порта за бърз достъп към вашия PC, Mac или лаптоп/нетбук/ултрабук - идеален за свързване на клавиатура, мишка, флашка, кабел за зареждане или друго устройство с USB...
23,00 лв.
Brand: Belkin
Зареждай устройствата си на Apple по-бързо с тази подложка за зареждане с красив дизайн, включваща новия модул за бързо зареждане с магнит за Apple Watch Series 7 и технологията MagSafe за моделите iPhone 13 и iPhone 12. Това е най-удобният начин за зареждане досега. Предимства: Бързо б..
279,00 лв.
Brand: Belkin
Преносимото бързо зарядно устройство използва новия магнитен модул за бързо зареждане, за да осигури до 33% по-бързо зареждане на твоя Apple Watch Series 7.* Компактният и обмислен дизайн е изпълнен с удобни функции. Предимства: До 33% по-бързо зареждане за Apple Watch Series 7* Зар..
139,00 лв.
Brand: Belkin
Пад за безжично зареждане 15W мощност. Зареждането започва в момента в който поставите  смартфона си на повърхността- лесно, бързо и безопастно. Предимства: Бързо безжично зареждане до 15 W Съвместимост с калъф до 3 мм Сертифициран по стандарта Qi, за да гарантира безопасно..
59,00 лв.
Brand: Belkin
Пад за безжично зареждане 10W мощност. Зареждането започва в момента в който поставите  смартфона си на повърхността- лесно, бързо и безопастно. Предимства: Бързо безжично зареждане за устройства с поддръжка на Qi до 10 W Съвместим с повечето леки калъфи LED светлина показв..
59,00 лв.
Brand: Belkin
УНИВЕРСАЛНО ЗАРЕЖДАНЕ НА ЛАПТОП BELKINНикога повече няма да страдате от ужасяващото разреждане на батерията. Универсалното захранване за лаптоп на Belkin може да зарежда най-голям брой лаптопи на пазара, което го прави единственото зарядно устройство, от което някога ще имате нужда. Елегантният, ком..
89,00 лв.
Зарядна стойка Belkin Boost Charge 15W, бързо зареждане 3.0,  бял - Зарядни устройствa Зарядна стойка Belkin Boost Charge 15W, бързо зареждане 3.0,  бял - Зарядни устройствa
-11 %
Brand: Belkin
Улеснете живота си с по-добро зареждане Разчистете бюрото или плота си, като замените всички кабели с една удобна стойка за безжично зареждане. Това тънко и компактно зарядно устройство осигурява 15 W мощност на вашия телефон Apple или Android. Още по-хубаво е, че можете да зареждате в портретен..
79,00 лв. 89,00 лв.
Зарядна стойка Belkin Boost Charge 15W (EU накрайник), Черен - Зарядни устройствa Зарядна стойка Belkin Boost Charge 15W (EU накрайник), Черен - Зарядни устройствa
-11 %
Brand: Belkin
Улеснете живота си с по-добро зареждане Разчистете бюрото или плота си, като замените всички кабели с една удобна стойка за безжично зареждане. Това тънко и компактно зарядно устройство осигурява 15 W мощност на вашия телефон Apple или Android. Още по-хубаво е, че можете да зареждате в портретен..
79,00 лв. 89,00 лв.
Brand: Belkin
БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ В ДВИЖЕНИЕ Останете фокусирани върху пътя, докато зареждате смартфона си с поддръжка на Quick Charge 4+ до 50% само за 15 минути.Портът USB-C е съвместим и с Quick Charge 2.0, Quick Charge 3.0 и USB Power Delivery. РАЗЛИКАТА НА BELKIN Пионер в областта на технол..
39,00 лв.
Brand: Belkin
СПОДЕЛЕНО РЕШЕНИЕ ЗА БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ Възползвайте се от всички предимства на водещата в индустрията технология за безжично зареждане, плюс удобството да зареждате две устройства едновременно. Двойните безжични подложки за зареждане BOOST↑CHARGE освобождават място на плота или бюрото и са..
98,00 лв.
Brand: Belkin
СПОДЕЛЕНО РЕШЕНИЕ ЗА БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ Възползвайте се от всички предимства на водещата в индустрията технология за безжично зареждане, плюс удобството да зареждате две устройства едновременно. Двойните безжични подложки за зареждане BOOST↑CHARGE освобождават място на плота или бюрото и са..
98,00 лв.
Brand: Belkin
Предимства на продукта: Бързо безжично зареждане за устройства с Qi до 10W Зареждане в портретна и пейзажна ориентация Съвместим с кейсове до 3 мм LED индикация за правилно подравненяване и оптимално зареждане адаптер за зареждане Съдържание на опаковката: ..
79,00 лв.
Brand: Belkin
Предимства: Зарежда вашия смартфон Samsung от 0-50% само за 26 мин. Зарежда вашия iPhone 8 или по-нова версия от 0-50% за 30 мин. Доставя до 25 W за зареждане на смартфони Samsung и до 20 W за iPhone благодарение на комбинацията от Dynamic Power Delivery и PPS технология USB-CPD..
59,00 лв.
Brand: Belkin
Мулти портов хъб за лесена връзка между лаптоп и други устройства.  Свързва USB-C портов лаптоп с други устройсва  Разширява посредвством USB-C порт кък следните портове: HDMI, 2 USB-A 3.0 BC1.2, Gigabit Ethernet, SD card четец и USB-C PD.  Достав мощност и зарежда ус..
129,00 лв.
Brand: Belkin
Високоскоростен Хъб с USB 2.0. Четири порта за USB устройста, съвместими с iPod или други MP3 плейъри, цифрови фотоапарати или принтери, мишка и клавиатура и други. Устройството е компактно и лесно преносимо и затова е идеален спътник при пътуване. ..
33,00 лв.
Brand: Belkin
Пад за безжично зареждане 10W мощност. Зареждането започва в момента в който поставите  смартфона си на повърхността- лесно, бързо и безопастно. Предимства: Бързо безжично зареждане за устройства с поддръжка на Qi до 10W Съвместим с повечето водове кейсове LED светлината по..
34,00 лв.
Brand: Belkin
Предимства: 20W мощност на зареждане, подсилено със ситема Quick Charge, за по-бързо зареждане  Съвместимо с всички устройства с кабели USB-С Гаранция 2 години и гаранция за свързано оборудване 2500 EUR/CEW/ ..
39,00 лв.
Brand: Belkin
Предимства: Устройстово с два порта , за зареждане на две устройства едновременно 12W мощност от всеки порт, общо 24W  изходна мощност Включен кабел USB-A към USB-C 1 м Гаранция 2 години и гаранция за свързано оборудване 2000EUR/CEW/ ..
49,00 лв.
Brand: Belkin
Предимства: Позволява свързване с няколко устройства едновременно, разполога с 11 порта Налични портове:USB-C, HDMI, DisplayPort, VGA , 3 броя USB-A, Gigabit Ethernet, четци за SD и MicroSD карти, 3.5 мм аудиои USB-C PD порт Поддържа преминаващо зареждане до 100W Може да се изпо..
219,00 лв.
Brand: Belkin
Практична, преносима опция за оборудването на вашия домашен офис, която ще ви осигури защита от токови удари, гръм, опасно ниско и опасно високо напрежение. Предпазва свързаното оборудване от колебания в захранващата мрежа, токови удари, мълнии. Шест гнезда, които ви дават възможност да свържете лап..
69,00 лв.
Brand: Belkin
Практична, преносима опция за оборудването на вашия домашен офис, която ще ви осигури  защита от токови удари, гръм, опасно ниско и опасно високо напрежение. Предпазва свързаното оборудване от колебания в захранващата  мрежа, токови удари, мълнии. Четири гнезда, които  ви дават възмож..
69,00 лв.
Brand: Belkin
Високоскоростен Хъб с USB 2.0. Седем порта за USB устройста, съвместими с iPod или други MP3 плейъри, цифрови фотоапарати или принтери, мишка и клавиатура и други. Устройството е компактно и лесно преносимо и затова е идеален спътник при пътуване. ..
39,00 лв.
Показани са от 1 до 52 от 78 резултата (2 страници)