Меню
Кошница

Hoco

Brand: Hoco
Стойка за кола Hoco CA47 Magnetic Car Holder от МовенМагнитна стойка за кола, предназначена за монтаж към вентилационния отвор. Позволява ви безопасно да използвате вашия смартфон, докато шофирате. Изработен от висококачествен алуминий , осигурява устойчивост на повреди и дълготрайна употреба. Униве..
18,00 лв.
Brand: Hoco
Стойка за кола Hoco HW9 Wireless Charging Car Holder 15W от МовенАко търсите много здрав държач за телефон с много високо качество, Hoco HW9 е решението, което търсите. Този държач е универсален за смартфони с размер от 4.7 до 7.0 инча и се закрепва лесно и сигурно към прозореца/таблото на автом..
49,00 лв.
Brand: Hoco
Стойка за кола Hoco CA105 Wireless Charging Car Holder 15W от МовенHOCO CA105 е универсална стойка за кола за смартфон с функция за безжично зареждане Qi. Отличава се с полуавтоматичен механизъм за фиксиране на устройството. Монтира се в решетката на дефлектора.Държачът Hoco CA105 с ширина на оби..
27,00 лв.
Brand: Hoco
Стойка за кола Hoco CA104 Vertical And Horizontal Telescopic Gravity Vehicle Holder от МовенПървокласният държач за кола ще помогне на шофьорите, а често и на пътниците, да не се разсейват по време на пътуването, да не търсят място, докато използват мобилен телефон. Hoco предлага многофункционални..
18,00 лв.
Brand: Hoco
Външна батерия Hoco J118 Power Bank 10000mAh Black от МовенИзползването на призната на пазара литиево-полимерна батерия гарантира по-бавно разреждане на захранващата батерия. Капацитетът от 10 000 mAh ви позволява да зареждате телефона си до два пъти (в зависимост от батерията на смартфона), така..
40,00 лв.
Brand: Hoco
Външна батерия Hoco J87 20W Power Bank 10000mAh White от МовенВъншната батерия Hoco J87 е захранваща банка, оборудвана с няколко различни интерфейса за бързо зареждане на модерни джаджи. Моделът е изпълнен в доста семпъл, но стилен дизайн. Всички негови ръбове и ъгли са заоблени, което в комбинац..
40,00 лв.
Brand: Hoco
Външна батерия Hoco J87 20W Power Bank 10000mAh Black от МовенВъншната батерия Hoco J87 е захранваща банка, оборудвана с няколко различни интерфейса за бързо зареждане на модерни джаджи. Моделът е изпълнен в доста семпъл, но стилен дизайн. Всички негови ръбове и ъгли са заоблени, което в комбинац..
40,00 лв.
Brand: Hoco
Зарядно за кола Hoco Z42 USB-A и Type C от МовенЗарядно за кола HOCO Z42 ще осигури необходимия енергиен капацитет, ще помогне за запазване на работните параметри на вградената батерия възможно най-дълго и ще възстанови заряда за минимален период от време. Ако е необходимо, може да се прил..
23,00 лв.
Brand: Hoco
Зарядно за кола Hoco Z50 USB-A и Type C от МовенЗарядното устройство е оборудвано с двоен USB-C (30 W) и USB-A (18 W) изход, което ви позволява да зареждате 2 устройства едновременно. Продуктът поддържа бързо зареждане PD 30 W, QC 3.0, FCP, AFC и други решения за бързо захранване. Изработено от алум..
23,00 лв.
Brand: Hoco
Зарядно за кола Hoco NZ12A 43W USB-A, Type C от МовенЗарядното устройство е оборудвано с двоен USB-C (25 W) и USB-A (18 W) изход, което ви позволява да зареждате 2 устройства едновременно. Продуктът поддържа PD 25 W бързо зареждане, QC 3.0, FCP, AFC и други решения за бързо зареждане. Изработено от ..
18,00 лв.
Brand: Hoco
Зарядно за кола Hoco NZ10 45W USB-A, Type C от МовенHoco NZ10 е зарядно за кола с поддръжка на бързо зареждане, оборудвано с два конектора. Зарядното устройство може да се използва във всеки автомобил. Стилното тяло и миниатюрните размери правят използването му по-удобно и приятно. Зарядното ус..
23,00 лв.
Brand: Hoco
Зарядно за кола Hoco NZ9 95W USB-A, 2 x Type C от МовенHOCO NZ9 Galloper 95W зарядно за кола с три порта (2C1A) е зарядно за кола с поддръжка за бързо зареждане, оборудвано с 3 конектора. УНИВЕРСАЛЕН ЗА УПОТРЕБА Зарядното устройство може да се използва във всеки автомобил: лек автомобил, семеен..
50,00 лв.
Brand: Hoco
Зарядно за кола Hoco Z50 USB-A и Type C с кабел Type C към Type C от МовенЗарядното устройство е оборудвано с двоен USB-C (30 W) и USB-A (18 W) изход, което ви позволява да зареждате 2 устройства едновременно. Продуктът поддържа бързо зареждане PD 30 W, QC 3.0, FCP, AFC и други решения за бързо..
23,00 лв.
Brand: Hoco
Зарядно за кола Hoco Z53 Type C от МовенПрактично зарядно за кола, което можете да държите дори в жабката. толкова компактен! Оборудван с универсален USB-C порт, който ви позволява да зареждате множество устройства, просто използвайте правилния тип кабел. Позволява бързо зареждане на устройства: под..
18,00 лв.
Brand: Hoco
Зарядно за кола Hoco Z53 Type C с кабел Type C към Type C от МовенПрактично зарядно за кола, което можете да държите дори в жабката. толкова компактен! Оборудван с универсален USB-C порт, който ви позволява да зареждате множество устройства, просто използвайте правилния тип кабел. Позволява бър..
18,00 лв.
Brand: Hoco
Зарядно за кола Hoco Z48 2x Type C от МовенДвойният USB-C порт означава, че вместо едно, вече можете да зареждате до две устройства едновременно. Освен това аксесоарът поддържа технологии за бързо зареждане: PD 3.0, QC 3.0, FCP, AFC и други решения за бързо зареждане.Портове: USB-C 1/2: PD 20 W Обща..
18,00 лв.
Brand: Hoco
Зарядно за кола Hoco Z48 2x Type C с кабел Type C към Lightning от МовенДвойният USB-C порт означава, че вместо едно, вече можете да зареждате до две устройства едновременно. Освен това аксесоарът поддържа технологии за бързо зареждане: PD 3.0, QC 3.0, FCP, AFC и други решения за бързо зареждан..
18,00 лв.
Brand: Hoco
Стойка за кола Hoco CA81 от МовенМагнитна стойка за телефон с възможност за монтаж към въздуховодите на автомобила. Стойката е изключително малка и застава незабележимо. Височината ѝ след монтаж е 30мм. Магнитната глава е с диаметър 30мм и гарантира отлично задържане на поставения телефон.Разполага ..
19,00 лв.
Brand: Hoco
Стойка за кола с безжично зареждане Hoco CA91 15W от МовенHoco CA91 е магнитен държач за автомобилна вентилация, снабден с възможност за зареждане на Apple устройства с технология MagSafe с максимална мощност 15W. Следователно този държач е подходящ за серия iPhone 12 и 13. Държачът е оборудван със ..
50,00 лв.
Brand: Hoco
TWS слушалките са удобни и пасват добре на ушите ви, така че няма да почувствате никакъв дискомфорт дори след дълги часове на използване. Bluetooth връзката позволява слушане на музика или аудиокниги, както и провеждане на разговори, благодарение на вградения микрофон. Преносимият калъф с функци..
35,00 лв.
Brand: Hoco
Hoco J91 е идеалният начин да поддържате устройствата си заредени независимо колко дълго сте далеч от източник на захранване. Независимо дали сте на преход или работите в движение, тази външна батерия ви покрива през целия ден и през цялата нощ!Hoco J91B е проектиран както за максимална полезност, т..
99,00 лв.
Brand: Hoco
Те съчетават изключително музикално качество със стилна ретро визия . Ще бъдете очаровани от чистия им, пронизителен звук, подчертан от силни баси.Безжични слушалки Hoco. W20 са наистина практични . Те са сгъваеми , което ще оцените особено когато пътувате, така че можете лесно да  ги опаковате..
45,00 лв.
Brand: Hoco
Монтирайте мобилния си телефон безопасно и сигурно към таблото на колата си с H oco CA61 Kaile магнитен държач за телефон в колата . Магнитната система е проектирана да пасва на всички телефони до 6,5 инча, с мощни магнити, които никога няма да повредят чувствителните устройства.Този авангарден държ..
19,00 лв.
Показани са от 1 до 23 от 23 резултата (1 страници)