Меню
Кошница

Google

Brand: Google
Технически характеристики на Google Pixel 7a от Мовен Google Pixel 7a се предлага с камера вградена в екрана, който предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове на работа и голям..
825,00 лв.
Brand: Google
Технически характеристики на Google Pixel 7 Pro от Мовен Google Pixel 7 Pro 5G се предлага с камера вградена в екрана, който предлага изключителна визуализация. Разполага с отлична производителност, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове на раб..
1345,00 лв.
Brand: Google
Технически характеристики на Google Pixel 7 от Мовен Google Pixel 7 5G се предлага с камера вградена в екрана, който предлага изключителна визуализация. Разполага с отлична производителност, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове на работа и го..
959,00 лв.
Brand: Google
Технически характеристики на Google Pixel 6 Pro от Мовен Google Pixel 6 Pro се предлага с камера вградена в екрана, който предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове на работа и..
995,00 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)