Меню
Кошница

Google

Brand: Google
Стенното зарядно устройство на марката Google е полезен аксесоар. Повечето устройства могат лесно да се справят с 30 W мощност. Зарядното е предназначено за телефони Pixel. Можете също така да сте сигурни, че преносът на енергия ще бъде гладък и без риск от повреда, тъй като се наблюдава от множеств..
69,00 лв.
Brand: Google
Технически характеристики на Google Pixel 7a от Мовен Google Pixel 7a се предлага с камера вградена в екрана, който предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове на работа и голям..
999,00 лв.
Brand: Google
Технически характеристики на Google Pixel 7 Pro от Мовен Google Pixel 7 Pro 5G се предлага с камера вградена в екрана, който предлага изключителна визуализация. Разполага с отлична производителност, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове на раб..
1629,00 лв.
Brand: Google
Технически характеристики на Google Pixel 7 от Мовен Google Pixel 7 5G се предлага с камера вградена в екрана, който предлага изключителна визуализация. Разполага с отлична производителност, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове на работа и го..
1165,00 лв.
Brand: Google
Технически характеристики на Google Pixel 6 Pro от Мовен Google Pixel 6 Pro се предлага с камера вградена в екрана, който предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове на работа и..
1135,00 лв.
Google Pixel 6 5G Dual Sim - Google Google Pixel 6 5G Dual Sim - Google
-9 %
Brand: Google
Технически характеристики на Google Pixel 6 от Мовен Google Pixel 6 се предлага с камера вградена в екрана, който предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове на работа и голяма ..
879,00 лв. 969,00 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)