Меню
Кошница

Смартфони

Смартфони на топ цени в Moven.bg

Бъдете винаги смарт с най-новите модели смартфони, които онлайн магазин Moven.bg предлага. През годините смартфоните претърпяха мнохо промени в технологичен план, като изместиха функцията си от просто говорене по телефона. В днешно време смартфоните са хит сред малки и големи и любим предпочитан аксесоар, който е неизменна част от ежедневието ни. От най-тънкия и лек смартфон с операционни системи Android или iOs до смартфони, предлагащи революционно визуално изживяване с кристална картина с висока резолюция – моделите смартфони поставят достъпа до интернет и работата с вашите документи и мултимедия на първо място.

Но какво ново предлагат смартфоните - благодарение на иновативните функции вече можете от всяка точка на света да се свържете с любим човек, да сърчвате и да се отбелязвате в социалните мрежи от любими места, да правите директна “live” връзка от разстояние, да защитите на макс своята сигурност чрез пръстови отпечатъци, ирисов скенер, GPS проследяване и много други.

Какви видове смартфони предлагаме?

В онлайн магазина Moven.bg предлагаме само най-добрите и качествени смартфони с висока търсеност на пазара. Тук ще намерите разнообразни модели и техните флагмани на топ цени и  различни по функционалност и характеристики: цвят, ram, процесор, вградена памет, дисплей.  Доверяваме се само на реновирани и доказани производители: Apple, BlackBerry, BLU, CAT, Cubot, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Meizu, Motorola, Nokia, OnePlus, Samsung, Sony, Xiaomi.

Хубавото е, че може да имате смартфон без да е нужно да се охарчвате прекалено. Почти всички производители са се съобразили с това и произвеждат смартфони с различни бюджетни категории – нисък, среден или висок клас. За да се възполвате от този вид модерни телефони в Moven.bg предлагаме смартфони на достъпни цени – за всеки по нещо. Дали ще изберете високотехнологичен модел на Apple или среднобюджетен клас, изборът, който ще направите, ще бъде и в двата случая качествен.

От Moven.bg работим само с най-добрите вносители и доставяме продуктите с бърза доставка до желан адрес. Нужно е да добавите любимия смартфон в количката за пазаруване. Може да си направите и регистрация в сайта, за да следите важни новини и промоционални оферти.

Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto E22 от Мовен Motorola Moto E22 е смартфон с добри функции и се предлага с камера вградена в екрана. Разполага с добра производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност и голяма батерия за дълги часове на раб..
199,00 лв.
Brand: Xiaomi
Технически характеристики на Xiaomi Redmi 12c от Мовен Xiaomi Redmi 12c е смартфон с добър процесор, голяма памет за съхранение на данни и мощна батерия за дълги часове на работа. Устройството е с размери 168.80 х 76.40 х 8.80 мм (височина х ширина х дебелина) и тежи 192.00 грама. Xiaomi Redmi 1..
315,00 лв.
Samsung Galaxy A54 5G Dual Sim - Смартфони Samsung Galaxy A54 5G Dual Sim - Смартфони
Очаква се
Brand: Samsung
Технически характеристики на Samsung Galaxy A54 5G от Мовен Samsung Galaxy A54 е смартфон с мощни функции, като голяма батерия, изключотелни камери, голямо място за съхранение на информация и удивителен хардуер. Той е с размери 158.20 x 76.70 x 8.20mm (височина x ширина x дебелина) и тежи 202.00 ..
0,00 лв.
Samsung Galaxy A34 5G Dual Sim - Смартфони Samsung Galaxy A34 5G Dual Sim - Смартфони
Очаква се
Brand: Samsung
Технически характеристики на Samsung Galaxy A34 5G от Мовен Samsung Galaxy A34 е смартфон с мощни функции, като голяма батерия, изключотелни камери, голямо място за съхранение на информация и удивителен хардуер. Той е с размери 161.30 x 78.10 x 8.20mm (височина x ширина x дебелина) и тежи 199.00 ..
0,00 лв.
Samsung Galaxy A14 5G Dual Sim - Смартфони Samsung Galaxy A14 5G Dual Sim - Смартфони
Очаква се
Brand: Samsung
Технически характеристики на Samsung Galaxy A14 5G от Мовен Samsung Galaxy A14 5G е смартфон с добри функции, като мощна батерия, три камери, достатъчно място за съхранение на информация и добър хардуер. Той е с размери 167.70 x 78.00 x 9.10mm (височина x ширина x дебелина) и тежи 202.00 грама. ..
0,00 лв.
Samsung Galaxy A14 Dual Sim - Смартфони Samsung Galaxy A14 Dual Sim - Смартфони
Очаква се
Brand: Samsung
Технически характеристики на Samsung Galaxy A14 от Мовен Samsung Galaxy A14 е смартфон с добри функции, като мощна батерия, три камери, достатъчно място за съхранение на информация и добър хардуер. Той е с размери 167.70 x 78.00 x 9.10mm (височина x ширина x дебелина) и тежи 201.00 грама. Samsun..
0,00 лв.
Brand: Xiaomi
Технически характеристики на Xiaomi 12 от Мовен Xiaomi 12 5G е смартфон с премиум функции и е с камера вградена в екрана, която предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен 120Hz екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма бате..
989,00 лв.
Brand: Xiaomi
Технически характеристики на Xiaomi 13 Lite от Мовен Xiaomi 13 Lite 5G е смартфон с премиум функции и е с камера вградена в екрана, която предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен 120Hz екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, г..
885,00 лв.
Brand: RealMe
Технически характеристики на RealMe GT Neo 3 5G от Мовен RealMe GT Neo 3 5G е смартфон с премиум характеристики от висок клас, с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с изключителна производителност, голям екран, уникална камера с обективи с висока разделителна..
1229,00 лв.
Brand: Xiaomi
Технически характеристики на Xiaomi 12 Pro от Мовен Xiaomi 12 Pro 5G е смартфон с премиум функции и е с камера вградена в екрана, която предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен 120Hz екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, гол..
1485,00 лв.
Brand: Blackview
Технически характеристики на Blackview BV5200 Pro от Мовен Blackview BV5200 Pro е смартфон с добри функции, като огромна батерия, двойна камера, достатъчно място за съхранение на информация и добър хардуер. Той е с размери 161.60 x 77.90 x 13.70 mm (височина x ширина x дебелина) и тежи 268.00 гра..
305,00 лв.
Brand: RealMe
Технически характеристики на RealMe GT 2 Pro 5G от Мовен RealMe GT 2 Pro 5G е смартфон с премиум характеристики от висок клас, с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с изключителна производителност, голям екран, уникална камера с обективи с висока разделителна..
1149,00 лв.
Brand: RealMe
Технически характеристики на RealMe GT 2 5G от Мовен RealMe GT 2 5G е смартфон с характеристики от висок клас, с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с удивителна производителност, голям екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голям..
779,00 лв.
Brand: Oppo
Технически характеристики на Oppo Reno 8 Pro 5G от Мовен Oppo Reno 8 Pro 5G е смартфон с премиум характеристики, с камера вградена в екрана, която предлага невероятна визуализация. Разполага с удивителна производителност, голям екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, гол..
1239,00 лв.
Brand: Oppo
Технически характеристики на Oppo Reno 8 Lite 5G от Мовен Oppo Reno 8 Lite 5G е смартфон с характеристики от висок клас, с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с мощна производителност, голям екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, ..
615,00 лв.
Brand: Oppo
Технически характеристики на Oppo Reno 8 5G от Мовен Oppo Reno 8 5G е смартфон с характеристики от висок клас, с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с удивителна производителност, голям екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голям..
879,00 лв.
Brand: Oppo
Технически характеристики на Oppo Reno 6 5G от Мовен Oppo Reno 6 5G е смартфон с премиум характеристики, с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с удивителна производителност, голям екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма бате..
669,00 лв.
Brand: Xiaomi
Технически характеристики на Xiaomi Poco X5 Pro 5G от Мовен Xiaomi Poco X5 Pro 5G се предлага с камера вградена в екрана, който предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, голяма батерия за дълги часове на работа, уникална камера с обективи с висока разделителна способ..
759,00 лв.
Brand: Xiaomi
Технически характеристики на Xiaomi Poco X5 5G от Мовен Xiaomi Poco X5 5G се предлага с камера вградена в екрана, който предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, голяма батерия за дълги часове на работа, уникална камера с обективи с висока разделителна способност и г..
589,00 лв.
Brand: Oppo
Технически характеристики на Oppo Reno 6 Pro 5G от Мовен Oppo Reno 6 Pro 5G е смартфон с премиум характеристики, с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с мощна производителност, голям екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма б..
870,00 лв.
Brand: Oppo
Технически характеристики на Oppo Find X5 Pro 5G от Мовен Oppo Find X5 Pro е смартфон с премиум характеристики, с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с мощна производителност, голям екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма ба..
1799,00 лв.
Brand: Oppo
Технически характеристики на Oppo Find X5 Lite 5G от Мовен Oppo Find X5 Lite е смартфон с премиум характеристики, с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с мощна производителност, голям екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма ..
699,00 лв.
Brand: Oppo
Технически характеристики на Oppo Find X5 5G от Мовен Oppo Find X5 е смартфон с премиум характеристики, с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с мощна производителност, голям екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за..
1149,00 лв.
Brand: Oppo
Технически характеристики на Oppo Find X3 Lite 5G от Мовен Oppo Find X3 Lite 5G разполага с камера вградена в екрана, която предлага добра визуализация. Смартфона се предлага с изключителна производителност, отлични камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове ..
579,00 лв.
Brand: Oppo
Технически характеристики на Oppo A96 от Мовен Oppo A96 се предлага с камера вградена в екрана, който предоставя отлична визуализация. Разполага с добра производителност, голяма батерия за дълги часове на работа и голяма памет за съхранение на данни. Той е с размери 164.40 x 75.70 x 8.40mm (височин..
465,00 лв.
Brand: Oppo
Технически характеристики на Oppo A77 5G от Мовен Oppo A77 5G се предлага с камера вградена в екрана, който предоставя отлична визуализация. Разполага с добра производителност, голяма батерия за дълги часове на работа и голяма памет за съхранение на данни. Той е с размери 163.80 x 75.10 x 8.00mm (в..
439,00 лв.
Brand: Oppo
Технически характеристики на Oppo A76 от Мовен Oppo A76 се предлага с камера вградена в екрана, който предоставя отлична визуализация. Разполага с добра производителност, голяма батерия за дълги часове на работа и голяма памет за съхранение на данни. Той е с размери 164.40 x 75.70 x 8.40mm (височин..
375,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Edge 30 Neo 5G от Мовен Motorola Edge 30 Neo 5G е смартфон с отлични функции с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност..
749,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Edge 30 Fusion 5G от Мовен Motorola Edge 30 Fusion е смартфон с премиум характеристики и е с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с мощна производителност, голям екран, уникална камера с обективи с висока разделителна спос..
1049,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G82 5G от Мовен Motorola Moto G82 5G е смартфон с отлични функции с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голя..
555,00 лв.
Brand: Nokia
Технически характеристики на Nokia X30 5G от Мовен Nokia X30 5G разполага с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Смартфона се предлага с отлична производителност, изключителна камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове на работа и..
888,00 лв.
Brand: Nokia
Технически характеристики на Nokia X20 5G от Мовен Nokia X20 5G разполага с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Смартфона се предлага с отлична производителност, камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове на работа и голяма памет..
609,00 лв.
Brand: Nokia
Технически характеристики на Nokia C21 от Мовен Nokia C21 е смартфон с добър процесор, голям екран и добра батерия. Устройството е с размери 169.90 х 79.90 х 8.80 мм (височина х ширина х дебелина) и тежи 195.00 грама. Nokia C21 има 6.52-инчов безрамков дисплей с отвор в екрана за камерата, което у..
185,00 лв.
Brand: Nokia
Технически характеристики на Nokia G21 от Мовен Nokia G21 е смартфон с добър процесор, голяма памет за съхранение на информация и голяма батерия. Устройството е с размери 164.60 х 75.90 х 8.50 мм (височина х ширина х дебелина) и тежи 190.00 грама. Nokia G21 има 6.5-инчов безрамков дисплей с отвор ..
288,00 лв.
Brand: Nokia
Технически характеристики на Nokia G11 Plus от Мовен Nokia G11 Plus е смартфон с добър процесор, голяма памет за съхранение на информация и добра батерия. Устройството е с размери 164.80 х 75.90 х 8.60 мм (височина х ширина х дебелина) и тежи 192.00 грама. Nokia G11 Plus има 6.52-инчов безрамков д..
249,00 лв.
Brand: Nokia
Технически характеристики на Nokia G11 от Мовен Nokia G11 е смартфон с добър процесор, тройна камера и добра батерия. Устройството е с размери 164.60 х 75.90 х 8.50 мм (височина х ширина х дебелина) и тежи 189.00 грама. Nokia G11 има 6.5-инчов безрамков дисплей с отвор в екрана за камерата, което ..
205,00 лв.
Brand: Samsung
Технически характеристики на Samsung Galaxy S23 Ultra 5G от Мовен Samsung Galaxy S23 Ultra е смартфон, който се предлага с премиум функции от най-висок клас. Устройството има огромна памет за съхранение, голяма батерия, с функция за бързо и бързо безжично зареждане, s-pen и удивителен дисплей. Той ..
2499,00 лв.
Brand: Samsung
Технически характеристики на Samsung Galaxy S23 Plus 5G от Мовен Samsung Galaxy S23 Plus е смартфон, който се предлага с функции от най-висок клас. Устройството има огромна памет за съхранение, голяма батерия, с функция за бързо и бързо безжично зареждане и удивителен дисплей. Той е с размери 157.8..
2149,00 лв.
Brand: Samsung
Технически характеристики на Samsung Galaxy S23 5G от Мовен Samsung Galaxy S23 е смартфон, който се предлага с функции от най-висок клас. Устройството има огромна памет за съхранение, голяма батерия, с функция за бързо и бързо безжично зареждане и удивителен дисплей. Той е с размери 146.30 x 70.90 ..
1619,00 лв.
Brand: Nokia
Технически характеристики на Nokia G60 5G от Мовен Nokia G60 5G разполага с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Смартфона се предлага с добра производителност, камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове на работа и голяма памет з..
529,00 лв.
Brand: Nokia
Технически характеристики на Nokia G50 5G от Мовен Nokia G50 5G се предлага с камера вградена в екрана, който предлага добра визуализация. Разполага с отлична производителност, голяма батерия за дълги часове на работа, камера с обективи с висока разделителна способност и голяма памет за съхранение..
409,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto G71 5G от Мовен Motorola Moto G71 е смартфон с отлични функции с камера вградена в екрана, която предлага удивителна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма ..
449,00 лв.
Brand: Motorola
Технически характеристики на Motorola Moto E32s от Мовен Motorola Moto E32s е смартфон с добри функции и се предлага с камера вградена в екрана, който предлага невероятна визуализация. Разполага с добра производителност, превъзходен екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способно..
239,00 лв.
Brand: Huawei
Технически характеристики на Huawei Honor Magic4 Lite от Мовен Honor Magic 4 Lite е смартфон с добър процесор, голяма памет за съхранение на данни и мощна батерия за дълги часове на работа. Устройството е с размери 166.00 х 75.80 х 8.00 мм (височина х ширина х дебелина) и тежи 195.00 грама. Hono..
495,00 лв.
Brand: Huawei
Технически характеристики на Huawei Honor 70 от Мовен Huawei Honor 70 се предлага с камера вградена в екрана, който предлага изключителна визуализация. Разполага с отлична производителност, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове на работа и гол..
879,00 лв.
Brand: Google
Технически характеристики на Google Pixel 7 Pro от Мовен Google Pixel 7 Pro 5G се предлага с камера вградена в екрана, който предлага изключителна визуализация. Разполага с отлична производителност, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове на раб..
1759,00 лв.
Brand: Google
Технически характеристики на Google Pixel 7 от Мовен Google Pixel 7 5G се предлага с камера вградена в екрана, който предлага изключителна визуализация. Разполага с отлична производителност, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове на работа и го..
1265,00 лв.
Brand: Google
Технически характеристики на Google Pixel 6 Pro от Мовен Google Pixel 6 Pro се предлага с камера вградена в екрана, който предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове на работа и..
1235,00 лв.
Brand: OnePlus
Технически характеристики на OnePlus Nord CE 5G от Мовен OnePlus Nord CE 5G се предлага с камера вградена в екрана, който предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, уникална камера с обективи с висока разделителна способност, голяма батерия за дълги часове на работа и..
545,00 лв.
Brand: OnePlus
Технически характеристики на OnePlus 10T 5G от Мовен OnePlus 10T 5G е смартфон със мощни функции, като голяма батерия, удивителни камери, достатъчно място за съхранение на информация и добър хардуер. Той е с размери 163.00 x 75.40 x 8.80mm (височина x ширина x дебелина) и тежи 204.00 грама. Пред..
1155,00 лв.
Brand: Xiaomi
Технически характеристики на Xiaomi Poco M4 5G от Мовен Xiaomi Poco M4 5G се предлага с камера вградена в екрана, който предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, голяма батерия за дълги часове на работа, уникална камера с обективи с висока разделителна способност и г..
425,00 лв.
Brand: Huawei
Технически характеристики на Huawei Nova 10 Pro от Мовен Huawei Nova 10 Pro е смартфон с премиум функции и е с камера вградена в екрана, която предлага невероятна визуализация. Разполага с отлична производителност, превъзходен 120Hz екран, уникална камера с обективи с висока разделителна способно..
1189,00 лв.
Показани са от 1 до 52 от 113 резултата (3 страници)