Меню
Кошница

USB кабели

Бърза връзка с USB кабелите от Moven.bg

USB кабелите са най-популярният вид конектор за потребителски устройства. Разработени са в средата на 90-те години, за да се стандартизира връзката за периферните устройства за компютри. От онллайн магазина Moven.bg предлагаме USB конектори на достъпни цени. В 21 век почти всички електронни устройства и компютри имат някаква форма на USB връзка, затова при нас ще намерите качество на добра цена.

Какви кабели предлагаме?

Предлагаме универсални USB кабели за Apple iPhone, които служат за трансфер на информация и зареждане на всяко micro USB съвместимо устройство. За останалите устройства може да намерите в онлайн магазина универсален USB-Type C. Кабелите от този тип може да се свързват с всякакъв вид устройства от различни марки, включително компютри, телефони и устройства за съхранение на данни. Това позволява по-бърз трансфер на данни между две устройства и значително по-бързо зареждане на всички ваши устройства.

Но нека се запознаем и с останалите видове USB кабели за свързване:

- Type-A:

Повечето кабели са с Type-A конектор в единия край, тъй като повечето от периферните устройства като например клавиатури и мишки са с този тип.

- Type-B:

Този конектор е почти квадратен и най-вече се използва за принтери и други автоматични устройства, които се свързват към компютър.

- Mini-USB:

Това е стандартният тип конектор за мобилни устройства преди появата на Micro-USB. Както подсказва името му конекторът е по-малък в сравнение с обикновения USB и все още се използва в някои камери с нестандартни конектори.

- Micro-USB:

Това е настоящият стандарт за мобилни и преносими устройства, който е приет от почти всички производители, с изключение на Apple.

- Lightning:

Той е патентованият конектор на Apple за iPad-и и iPhone-и, който е с подобен размер на Micro-USB. Съвместим е с всички устройства на Apple, направени след септември 2012 година.

- USB 3

USB 3 е най-новият USB стандарт спо-бързи скорости на трансфер и е обратно съвместим с предишните версии на USB.

- USB On-The-Go

Това е сравнително нов стандарт OTG, който позволява свързването на телефони към четци на SD карти, камери, мишка или клавиатура. Не всички устройства обаче поддържат OTG.

- USB-C

Той е универсален и позволява по-бърз трансфер на данни между две устройства и значително по-бързо зареждане на всички ваши устройства. 

Brand: Apple
Заредете своя Apple Watch без никакви проблеми. С една лесна стъпка задръжте конектора в близост до задната страна на часовника си, където се магнитите ще се закрепят на правилното място. Това е напълно запечатана система и няма открити места. Apple иска да направи зареждането на Вашия Apple Wa..
70,00 лв.
Brand: Apple
Заредете своя Apple Watch без никакви проблеми. С една лесна стъпка задръжте конектора в близост до задната страна на часовника си, където се магнитите ще се закрепят на правилното място. Това е напълно запечатана система и няма открити места.  Apple иска да направи зареждането на Вашия Apple W..
70,00 лв.
Brand: Huawei
Оригинален кабел Huawei USB Type-C с дължина 100 см. Кабела е подходящ за зареждане или за трансфер на данни. Предимството на този тип кабели е, че през него данните се прехвърлят много по-бързо. USB-C кабела има и друго елементарно преимущество пред обикновените Micro USB кабели, той е еднакъв и от..
15,00 лв.
Brand: Samsung
Оригинален кабел за зареждане Samsung от USB Type-C към USB Type-C с дължина 100 см. USB Този кабела е предназначен за новите модели зарядни на Samsung. Кабела се продава в оригинална опаковка...
14,00 лв.
Brand: Samsung
Оригинален кабел Samsung USB Type-C с дължина 100 см. Кабела е подходящ за зареждане или за трансфер на данни. Предимството на този тип кабели е, че през него данните се прехвърлят много по-бързо. USB-C кабела има и друго елементарно преимущество пред обикновените Micro USB кабели, той е еднакъв и о..
19,00 лв.
Brand: Apple
Оригинален USB-Lightening кабел съвместим с Apple iPhone 5, 5s, 6, 6s, 7, 8 с размер от 1 метър.Позволява зареждане през USB синхронизация с компютър и е съвместим с всички модели на Iphone използващи Lightning изход за зареждане. Кабела се продава в оригинална опаковка..
15,00 лв.
Brand: Apple
Оригинален кабел за зареждане Apple от USB Type-C към USB Type-C. USB Този кабела е предназначен за новите модели зарядни за Apple Macbook. Дължината на кабела е 100 см. Кабела се продава в оригинална опаковка...
32,00 лв.
Brand: Apple
Оригинален Type C-Lightening кабел съвместим с всички Apple iPhone модели от 11 и 12 серия с дължина 200 см.Apple USB-C to Lightning кабела става за пренос на данни и за зареждане от компютър...
39,00 лв.
Brand: Apple
Оригинален Type C-Lightening кабел съвместим с всички Apple iPhone модели от 11 и 12 серия с дължина 100 см.Apple USB-C to Lightning кабела става за пренос на данни и за зареждане от компютър и е съвместим с всички модели на Iphone използващи Lightning изход за зареждане. Кабела се продава в оригина..
32,00 лв.
Brand: Apple
Оригинален USB-Lightening кабел съвместим с Apple iPhone 5, 5s, 6, 6s, 7 с размер от 2 метър.Позволява зареждане през USB синхронизация с компютър и е съвместим с всички модели на Iphone използващи Lightning изход за зареждане. Кабела се продава в оригинална опаковка...
29,00 лв.
Brand: Apple
Оригинален Type C-Lightening кабел съвместим с всички Apple iPhone модели от 11 и 12 серия с дължина 100 см.Apple USB-C to Lightning кабела става за пренос на данни и за зареждане от компютър...
20,00 лв.
Кабел Samsung USB Type-C с дължина 100 см. Кабела е подходящ за зареждане или за трансфер на данни. Предимството на този тип кабели е, че през него данните се прехвърлят много по-бързо. USB-C кабела има и друго елементарно преимущество пред обикновените Micro USB кабели, той е еднакъв и от двете стр..
14,00 лв.
Brand: Remax
Универсален USB-micro USB за трансфер на иинформация и зареждане на всяко micro USB съвместимо устройство..
12,00 лв.
USB кабели на Samsung се използва за пренос на данни и за зареждане от компютър или лаптоп. Кабелите са с дължина от 100 см. и е поддържан от всички апарати, които поддържат microUSB...
12,00 лв.
Оригинален USB-Lightening кабел съвместим с Apple iPhone 5, 5s, 6, 6s, 7 с размер от 1 метър.Позволява зареждане през USB синхронизация с компютър...
25,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 16 резултата (1 страници)