Меню
Кошница

USB кабели

Бърза връзка с USB кабелите от Moven.bg

USB кабелите са най-популярният вид конектор за потребителски устройства. Разработени са в средата на 90-те години, за да се стандартизира връзката за периферните устройства за компютри. От онллайн магазина Moven.bg предлагаме USB конектори на достъпни цени. В 21 век почти всички електронни устройства и компютри имат някаква форма на USB връзка, затова при нас ще намерите качество на добра цена.

Какви кабели предлагаме?

Предлагаме универсални USB кабели за Apple iPhone, които служат за трансфер на информация и зареждане на всяко micro USB съвместимо устройство. За останалите устройства може да намерите в онлайн магазина универсален USB-Type C. Кабелите от този тип може да се свързват с всякакъв вид устройства от различни марки, включително компютри, телефони и устройства за съхранение на данни. Това позволява по-бърз трансфер на данни между две устройства и значително по-бързо зареждане на всички ваши устройства.

Но нека се запознаем и с останалите видове USB кабели за свързване:

- Type-A:

Повечето кабели са с Type-A конектор в единия край, тъй като повечето от периферните устройства като например клавиатури и мишки са с този тип.

- Type-B:

Този конектор е почти квадратен и най-вече се използва за принтери и други автоматични устройства, които се свързват към компютър.

- Mini-USB:

Това е стандартният тип конектор за мобилни устройства преди появата на Micro-USB. Както подсказва името му конекторът е по-малък в сравнение с обикновения USB и все още се използва в някои камери с нестандартни конектори.

- Micro-USB:

Това е настоящият стандарт за мобилни и преносими устройства, който е приет от почти всички производители, с изключение на Apple.

- Lightning:

Той е патентованият конектор на Apple за iPad-и и iPhone-и, който е с подобен размер на Micro-USB. Съвместим е с всички устройства на Apple, направени след септември 2012 година.

- USB 3

USB 3 е най-новият USB стандарт спо-бързи скорости на трансфер и е обратно съвместим с предишните версии на USB.

- USB On-The-Go

Това е сравнително нов стандарт OTG, който позволява свързването на телефони към четци на SD карти, камери, мишка или клавиатура. Не всички устройства обаче поддържат OTG.

- USB-C

Той е универсален и позволява по-бърз трансфер на данни между две устройства и значително по-бързо зареждане на всички ваши устройства. 

Brand: Baseus
Кабел Baseus Superior Series Fast Charging CATYS-C01, USB-C to USB-C, 100W, 2m от МовенКабелът Baseus USB-C към USB-C ви позволява бързо да зареждате вашите устройства с до 100 W мощност. Освен това ви позволява да прехвърляте файлове със скорост до 480Mbps. Издръжлив и устойчив на повреди - той ще ..
25,00 лв.
Brand: Baseus
Универсален кабел Baseus Tungsten Gold 3-in-1 Black от МовенКабелът USB към USB-C, micro USB и Lightning ви позволява да захранвате до 3 устройства едновременно. Поддържа бързо зареждане с максимален ток от 3,5 A и ви позволява да прехвърляте файлове със скорост до 480 MB/s. Здрави и издръжливи - ха..
29,00 лв.
Brand: Samsung
Кабел Samsung USB към Type-C 1.5m от МовенОригинален USB-C кабел за телефони SAMSUNG. Поддържа Бързо Зареждане (Fast Charge) и синхронизация. Подсигурете си безопасно и надежно зареждане, както и пренос на данни без да рискувайте здравето на батерията и електронния модул за зареждане на любимото си ..
22,00 лв.
Brand: Motorola
Кабел Motorola SJC00CCB20 Type-C към Type-C 2m от МовенС трансфери до 10 GB в секунда и 4K видео предаване вие ​​гарантирате най-добрата технология в USB връзките. Няма повече завъртане на изхода, когато монтажът е грешен. USB-C се поддържа от двете страни, така че винаги можете да свържете вашето у..
22,00 лв.
Brand: Apple
Кабел Apple MD819ZM може да свържете към USB порта на компютъра за синхронизиране и зареждане. Или може да го свържете към Apple USB адаптера за захранване, за удобно зареждане от електрически контакт с дължина 100 см.Съвместимост: iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 8, iPhone 8 Pl..
35,00 лв.
Brand: Baseus
Зареждането и преносът на данни в мобилни устройства изисква използването на подходящи кабели.  Кабелите Baseus са идеални за такива устройства, които консумират енергия до  100 W. Благодарение на използваната технология те гарантират бързо и безопасно зареждане на лаптопи и телефони,..
18,00 лв.
Brand: Baseus
Кабелът Cafule позволява бързо зареждане и предаване на данни. С технологията Power Delivery 2.0 и Quick Charge 3.0 кабелът може да зарежда много бързо устройства, оборудвани с тези технологии, например лаптопи, таблети и смартфони. Използваният USB-C щепсел ви позволява да свържете практически ..
16,00 лв.
Brand: Belkin
Свържете своя Chromebook, MacBook, iPad Pro, система за игри или устройство с USB-C към монитор или проектор с поддръжка на DisplayPort, за да споделяте мултимедия в зашеметяващо ясен 4K или 8K HDR. Предимства: Най-новата технология DisplayPort 1.4 Поддържа до 8K@60Hz и 4K@144Hz &#..
89,00 лв.
Brand: Belkin
Жива картина в 8K HDR10+.Свържете устройства и лаптопи с USB-C към HDMI дисплей с нашия кабел USB-C към HDMI, за да получите ярко остър HDR и до 8K резолюция при 60 Hz и 4K при 144 Hz. Съвместим е с Chromebook, MacBook и PC чрез Plug and Play и поддържа HB3, DSC и HDCP2.2, за да гледате защитено с а..
109,00 лв.
Brand: Belkin
Високоскоростно зареждане и трансфер на данни Свържете вашето USB-C устройство към сигурно и бързо захранване с нашия изключително дълъг и издръжлив кабел от USB-C към USB-C. Той е сертифициран от USB-IF и поддържа до 100 W мощност на зареждане и скорост на трансфер 480 Mbps за MacBook Pro,..
49,00 лв.
Brand: Baseus
Кабелът Baseus е проектиран да осигури на вашето устройство максимална скорост на зареждане. Кабелът Baseus осигурява поддръжка за бързо зареждане - Power Delivery 2.0, Quick Charge 3.0 и др. Спецификацията на кабела ви позволява бързо да зареждате смартфони и таблети с до 5A ток. USB 2.0 техноло..
19,00 лв.
Този кабел за зареждане и пренос на данни от Acefast е предназначен за устройства с USB Type C конектор. Дължината му е 120 см и може да работи с ток от 100 W и 5 A. Позволява бързо зареждане чрез технологията Power Delivery. Може да се използва за захранване на лаптопи с USB Type C конектор, ко..
29,00 лв.
Brand: Xiaomi
Xiaomi 6A Type-A към Type-C кабел BHR6032GL е предназначен за зареждане на устройства с USB Type-C конектор. Корпусът е изработен от висококачествена пластмаса и е устойчив на механични повреди, което удължава живота на кабела. Моделът поддържа бързо зареждане с максимален ток 6А...
13,00 лв.
Brand: Apple
Оригинален Type C-Lightening кабел съвместим с всички Apple iPhone модели от 11 и 12 серия с дължина 100 см.Apple USB-C to Lightning кабела става за пренос на данни и за зареждане от компютър и е съвместим с всички модели на Iphone използващи Lightning изход за зареждане. Кабела се продава в оригина..
49,00 лв.
Brand: Apple
Оригинален Type C-Lightening кабел съвместим с всички Apple iPhone модели от 11 и 12 серия с дължина 200 см.Apple USB-C to Lightning кабела става за пренос на данни и за зареждане от компютър...
59,00 лв.
Brand: Motorola
Кабел за данни и зареждане на Motorola 2mt Usb-c конектор SJC00ACB20 Оригиналните кабели за зареждане на Motorola осигуряват скорост на трансфер на данни до 480 Mbps, използвайки стандартен usb-a порт и устройства с активиран тип c, включително смартфони, таблети, лаптопи и други преносими устройств..
19,00 лв.
Brand: Apple
Захранващ кабел с MagSafe 3 магнитен конектор, USB-C терминиран от другата страна. Дължина 2 метра, цветна LED индикация за състоянието на заряда, издръжлива обработка с плетена оплетка.Съвместим с - Apple MacBook Pro 14" (2021) и MacBook Pro 16" (2021)..
99,00 лв.
Brand: Belkin
С един поглед: Наслаждавайте се на музика от вашия iPhone в колата или у дома Свържете с един кабел - не е необходим адаптер MFi-сертифициран, за да гарантира съвместимост след актуализации на iOS Вграденият цифров в аналогов преобразувател извежда аудио с висока разделителна сп..
69,00 лв.
Brand: Belkin
Плетен кабел Belkin BOOST CHARG дава сигурност и надержност при използване.Тестван да издържа на 10000+ огъвания.Притежава възможността за бързо зареждане на устройства . Предимства: USB-IF сертифициран Изпробван да устои на 10000+ огъвания Гаранция 2 години  ..
29,00 лв.
Brand: OnePlus
С този OnePlus Type-C към 3,5-mm адаптер можете да използвате слушалки, за да слушате любимата си музика на вашия телефон OnePlus. Този адаптер включва проводник, облицован с въглеродни влакна и позлатени щифтове за издръжливост. Също така, той е съвместим с много смартфони OnePlus, като OnePlus 6T/..
20,00 лв.
Brand: Belkin
Кабелът за принтер Belkin USB 2.0 Premium свързва компютъра ви с принтера (скорост до 480 Mbps). Той осигурява максимална проводимост, за да улесни предаването без грешки. Съвместим с версиите USB 2.0 и USB 1.1, той е проектиран за свързване на PC и Mac® компютри с USB, както и на други USB устр..
12,00 лв.
Кабел за монитор Belkin 5M, Бял - USB кабели Кабел за монитор Belkin 5M, Бял - USB кабели
-13 %
Brand: Belkin
Кабелът за компютърни монитори свързва вашия компютър с VGA или SVGA монитор с HDDB15 женски конектори...
34,00 лв. 39,00 лв.
Brand: Belkin
ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМИТЕ И МУЗИКАТА СИ С ПЪЛЕН ЦИФРОВ СЪРАУНД ЗВУКИдеален за многоканален цифров съраунд звук. Свържете аудиокомпонента си към приемник или HDTV за висококачествен звук. Идеален за свързване с: MacBook Pro CD/DVD плейър Геймърска конзола Blu-ray® плейър AV пр..
29,00 лв.
Кабел Belkin HDMI-A, HDMI-Mini-C с Ethernet 3M, Черен - USB кабели Кабел Belkin HDMI-A, HDMI-Mini-C с Ethernet 3M, Черен - USB кабели
-31 %
Brand: Belkin
Висококачественият високоскоростен кабел Belkin е подходящ за предаване на HD телевизия с пълна HD 1080p. Кабелът е добре защитен от външни смущения, двойно екраниран и предава до 7.1 цифров съраунд звук. Контактите са със златно покритие, като проводимостта на кабела е оптимизирана. Предимства:..
34,00 лв. 49,00 лв.
Brand: Belkin
АУДИО И ВИДЕО С ВИСОКА РАЗДЕЛИТЕЛНА СПОСОБНОСТПредоставяйки най-висококачествен цифров звук и видео с висока разделителна способност, HDMI кабелът на Belkin е универсално решение за свързване на домашното кино. Този кабел поддържа разделителна способност до Ultra HD 4K видео (3840 x 2160) при 30 Hz ..
69,00 лв.
Brand: Belkin
ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВОКабелът HDMI Ultra HD Premium осигурява гладко, лесно и безпроблемно свързване на вашето устройство с HDMI към вашия HDTV, 4K/Ultra HDTV или друг дисплей с HDMI. Сертификатът за кабел HDMI Premium гарантира, че кабелът отговаря на усъвършенстваните стандарти за производителност и..
59,00 лв.
Brand: Belkin
Добавете издръжливост и гъвкавост към кабела си за зареждане с гъвкавите кабели BOOSTCHARGE. Той е разработен с най-новата силиконова технология, която осигурява меко на допир усещане, не се прегъва и не се заплита. Предлага се в три дължини и четири стилни цвята. Предимства: 25 пъти по..
39,00 лв.
Brand: Belkin
Добавете издръжливост и гъвкавост към кабела си за зареждане с гъвкавите кабели BOOST↑CHARGE. Той е разработен с най-новата силиконова технология, която осигурява меко на допир усещане, не се прегъва и не се заплита. Предлага се в три дължини и четири стилни цвята. Предимства: 25 п..
39,00 лв.
Brand: Belkin
Добавете издръжливост и гъвкавост към кабела си за зареждане с гъвкавите кабели BOOST↑CHARGE. Той е разработен с най-новата силиконова технология, която осигурява меко на допир усещане, не се прегъва и не се заплита. Предлага се в три дължини и четири стилни цвята. Предимства: 25 п..
39,00 лв.
Brand: Belkin
Предимства: Поддържа 4K резолюция при 60 Hz Поддържа скорости на пренос на данни USB 3.0 (5 Gbit / s) Мощност до 100 W USB-IF сертифициран ..
89,00 лв.
Brand: Belkin
Предимства: Лесно включване към всеки USB порт за зареждане на преносими устройства Синхронизира музика и снимки към или от вашия лаптоп за секунди Съвместим с  устройства с Micro-USB порт ..
20,00 лв.
Brand: Belkin
Плетен кабел Belkin BOOST CHARG дава сигурност и надержност при използване.Тестван да издържа на 10000+ огъвания.Притежава възможността за бързо зареждане на устройства . Предимства: USB-IF сертифициран Изпробван да устои на 10000+ огъвания Гаранция 2 години  ..
26,00 лв.
Brand: Belkin
Плетен кабел Belkin BOOST CHARG дава сигурност и надержност при използване.Тестван да издържа на 10000+ огъвания.Притежава възможността за бързо зареждане на устройства . Предимства: USB-IF сертифициран Изпробван да устои на 10000+ огъвания Гаранция 2 години  ..
34,00 лв.
Brand: Belkin
Плетен кабел Belkin BOOST CHARG дава сигурност и надержност при използване.Тестван да издържа на 10000+ огъвания.Притежава възможността за бързо зареждане на устройства . Предимства: USB-IF сертифициран Изпробван да устои на 10000+ огъвания Гаранция 2 години  ..
34,00 лв.
Brand: Belkin
Зареждане, синхронизиране на музика или снимки с лаптоп и прехвърляне данни от всеки USB-A порт.Тестван да издържа на 8000+ огъвания. Предимства: MFi сертифициран Изпробвано да устои на 8000+ огъвания за максимална издръжливост Гаранция 2 години ..
26,00 лв.
Brand: Belkin
Зареждане, синхронизиране на музика или снимки с лаптоп и прехвърляне данни.Тестван да издържа на 8000+ огъвания. Предимства: USB-IF сертифициран Изпробван да устои на 8000+ огъвания Гаранция 2 години ..
26,00 лв.
Brand: Belkin
MFi сертифициран Поддържа бързо зареждане Изпробвано да устои на 8000+ огъвания за максимална издръжливост Гаранция 2 години ..
39,00 лв.
Brand: Belkin
Зареждане, синхронизиране на музика или снимки с лаптоп и прехвърляне данни от всеки USB-A порт.Тестван да издържа на 8000+ огъвания. Предимства: MFi сертифициран Изпробван да устои на 8000+ огъвания Гаранция 2 години и гаранция за свързано оборудване 2500 EUR/CEW/ ..
16,00 лв.
Brand: Belkin
Зареждане, синхронизиране на музика или снимки с лаптоп и прехвърляне данни.Тестван да издържа на 8000+ огъвания. Предимства: USB-IF сертифициран Изпробван да устои на 8000+ огъвания Гаранция 2 години и гаранция за свързано оборудване 2500 EUR/CEW/ ..
19,00 лв.
Brand: Apple
Apple MMX62ZM/A е оригинален адаптер, който ви позволява да свързвате устройства, ако желаете да слушате музика през Lightning конектора на устройствата на Apple, а вашите слушалки са с 3.5mm аудио жак...
29,00 лв.
Brand: Belkin
Висококачественият HDMI кабел от Belkin адаптер (HDMI към DVI 18 +1) е идеално подходящ за свързване на HDMI телевизор или монитор с помощта на DVI изхода на компютри или лаптопи. Гъвкавата външна обвивка осигурява повече комфорт при инсталиране. Защитата от огъване на щепселите увеличава живота на ..
22,00 лв.
Brand: Baseus
Кабелът гарантира за бързо предаване на данни до 480 Mbps и бързо зареждане благодарение на технологията Power Delivery. Изработен от висококачествени материали, той е нечуплив и устойчив на механични повреди. Поддържа бързо зареждане за вашите устройства със своята 20W технология за енергия, която ..
20,00 лв.
Brand: Baseus
USB кабел за зареждане с 3 различни накрайника: USB Type C / micro USB / Lightning. Бързо и безопасно зареждане - 3,5 A ток и чист меден проводник осигуряват по-бързо и по-сигурно зареждане. Интелигентен чип за управление, като по този начин се регулира оптимален ток към определени устройс..
22,00 лв.
Brand: Baseus
Поддържа синхронизиране на данни и едновременно зареждане. Направен от плетен найлонов материал, по-траен и дълъг живот и с TPE подсилен конектор, издържащ на многократно огъване и натиск. Висококачествен корпус от алуминиева сплав, устойчив както на окисляване, така и на корозия. Дължината на кабел..
29,00 лв.
Този кабел е съвместим с Qualcomm и Power Delivery с мощност до 100W..
19,00 лв.
Brand: Belkin
Playa e под линия на Belkin, като качеството й е с Apple quality. Опаковката е изчислена до последния детайл от еко материали, без излишни материали, което позволява по-достъпна цена, от тази на основната продуктова линия на Belkin. Продуктите от тази линия са с изчистен и минималистичен дизайн, кой..
9,00 лв.
Brand: Belkin
Playa e под линия на Belkin, като качеството й е с Apple quality. Опаковката е изчислена до последния детайл от еко материали, без излишни материали, което позволява по-достъпна цена, от тази на основната продуктова линия на Belkin. Продуктите от тази линия са с изчистен и минималистичен дизайн, кой..
18,00 лв.
Brand: Belkin
Playa e под линия на Belkin, като качеството й е с Apple quality. Опаковката е изчислена до последния детайл от еко материали, без излишни материали, което позволява по-достъпна цена, от тази на основната продуктова линия на Belkin. Продуктите от тази линия са с изчистен и минималистичен дизайн,..
18,00 лв.
Показани са от 1 до 52 от 64 резултата (2 страници)