Меню
Кошница

BOOX

Brand: BOOX
Kалъф  специално проектиран за Poke4 6"  * Той ще защити вашето устройство, когато го транспортирате ..
59,00 лв.
Brand: BOOX
Kалъф специално проектиран за Boox Note3 10.3" в син цвят   Ултра тънък и лек  Предпазва при транспортиране ..
59,00 лв.
Brand: BOOX
Носете вашия Boox Leaf със стил с елегантния 7" кейс джоб на Boox . Проектиран специално за Boox Leaf, този калъф улеснява бързото съхранение и изваждане на вашия таблет и писалка по време на пътуване. Екстериорът добавя стил, като същевременно помага за допълнително сцеплен..
59,00 лв.
Brand: BOOX
Добавете както стил, така и сигурност към вашия 7,8" таблет Boox Nova Air с оранжевия магнитен защитен калъф , който се отличава със закачлив печатен дизайн отпред. Магнитното захващане на този калъф върху таблета не само го предпазва от удари, но и драскотини, той също така позволява физически буто..
99,00 лв.
Монитор BOOX Mira Pro 25.3" - BOOX Монитор BOOX Mira Pro 25.3" - BOOX
-5 %
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Mira Pro от Мовен BOOX Mira Pro е монитор с 25,3” E Ink екран („електронна хартия”). Моделът е съвместим с повечето компютри и лаптопи и може да се използва като основен или втори монитор. ONYX BOOX Mira Pro се произвежда в компактен алуминиев корпус и има стандарт..
3324,00 лв. 3499,00 лв.
Електронен четец BOOX Note Air 2 Plus 10.3" Green - BOOX Електронен четец BOOX Note Air 2 Plus 10.3" Green - BOOX
Очаква се
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Note Air 2 Plus от Мовен BOOX Note Air 2 Plus е най-новият електронен четец с 10,3” екран с двойно сензорно управление в тънък метален корпус. Моделът е оборудван с E Ink Carta дисплей с настройка на цветовата температура и няма трептене. Благодарение на големия си..
1039,00 лв.
Електронен четец BOOX Nova Air C 7.8" Black - BOOX Електронен четец BOOX Nova Air C 7.8" Black - BOOX
-6 %
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Nova Air C от Мовен BOOX Nova Air C е устройство с E Ink Kaleido Plus 7,8” цветен екран със система за осветление и двойно сензорно управление. Контрастът и подобряването на цветовете на тези екрани бяха значително усъвършенствани в сравнение с екраните от предишно..
829,00 лв. 879,00 лв.
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Poke 3 от Мовен Onyx Boox Poke 3 се вписва идеално в ръцете Ви, като има 6-инчов E-Ink HD Carta дисплей с 300 ppi. Устройството се захранва от осемядрен процесор Snapdragon и 2 GB RAM, за да осигури комфортно четене и работа. Poke 3 се основава на Android 10 OS, ко..
379,00 лв.
Електронен четец BOOX Poke 4 Lite 6" White - BOOX Електронен четец BOOX Poke 4 Lite 6" White - BOOX
-5 %
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Poke 4 Lite от Мовен Onyx Boox Poke 4 Lite е електронен четец, който ви връща към основите. Това е специален четец на книги без функция за водене на бележки и е изцяло насочен към потреблението на цифрови медии. Той работи с Android 11 и има предварително инсталира..
283,00 лв. 298,00 лв.
Електронен четец BOOX Poke 4 Lite 6" Black - BOOX Електронен четец BOOX Poke 4 Lite 6" Black - BOOX
-5 %
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Poke 4 Lite от Мовен Onyx Boox Poke 4 Lite е електронен четец, който ви връща към основите. Това е специален четец на книги без функция за водене на бележки и е изцяло насочен към потреблението на цифрови медии. Той работи с Android 11 и има предварително инсталира..
283,00 лв. 298,00 лв.
Brand: BOOX
BOOX Pen Plus е магнитна писалка с ергономична дръжка и прецизен накрайник . Това подобрява вашето изживяване при писане и ви помага да пишете по-удобно. Перото е сравнително меко и има дебелина 1,6 мм . Предлага усещане за писане, близко до хартия, с чувствителност на натиск от 4096 нива.BOOX Pen P..
98,00 лв.
Brand: BOOX
Този нов държач за писалка е предназначен за закрепване на Onyx Boox Pen Plus и Onyx Boox Pen Pro към калъф. Всички калъфи нямат държачи за писалки, така че ще искате да купите това, за да не загубите стилуса си...
10,00 лв.
Brand: BOOX
Onyx Boox има нов първокласен магнитен стилус. Изисканото перо предлага изживяване при писане, подобно на хартия. Вградената гума ви помага да работите по-ефективно. Перото е сравнително меко и има дебелина 1,6 мм . Предлага усещане за писане, близко до хартия, с чувствителност на натиск от 4096..
149,00 лв.
Brand: BOOX
Носете вашия Boox Note 5 със стил с елегантния 10.3 "Boox Note 5 E-Ink Universal Sleeve . Проектиран специално за Boox Note 5, този калъф улеснява бързото съхранение и изваждане на вашия таблет и писалка по време на пътуване. Екстериорът добавя стил, като същевременно помага..
49,00 лв.
Brand: BOOX
Пазете таблета си в безопасност с калъфа за 10,3-инчовия таблет Boox Note 5 E-Ink. Проектиран специално да пасне на Note 5, този лек калъф за покритие предпазва Note 5 от удари и надрасквания. Животът на батерията се спестява чрез автоматичното включване или изключване на таблета при отваряне или за..
99,00 лв.
Brand: BOOX
Пазете таблета си в безопасност с калъфа за 10,3-инчовия таблет Boox Note Air2 E-Ink. Проектиран специално да пасне на Note Air2, този лек калъф за покритие предпазва Note Air2 от удари и надрасквания. Животът на батерията се спестява чрез автоматичното включване или изключване на таблета при отваря..
79,00 лв.
Brand: BOOX
Магнитният калъф Onyx Boox Leaf с бутони за обръщане на страници ви позволява да защитите електронния четец от нараняване. Можете да затворите капака и да поставите Leaf в режим на заспиване и да го отворите, за да го събудите, запазвайки живота на батерията. Един от най-добрите аспекти на този случ..
79,00 лв.
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Mira от Мовен Onyx Boox Mira може да се използва като основен или вторичен дисплей за вашия компютър/MAC с HDMI порт и може също да екранизира цялото ви съдържание от вашия смартфон. Основната точка на продажба на този продукт е 13,3-инчовият дисплей E INK Mobius и..
1499,00 лв.
Електронен четец BOOX Max Lumi 2 13.3" Black - BOOX Електронен четец BOOX Max Lumi 2 13.3" Black - BOOX
-5 %
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Max Lumi 2 от Мовен Onyx Boox Max Lumi 2 е просто най-доброто цифрово устройство за водене на бележки и е изпълнено с превъзходна функционалност и огромен хардуер. Това е първото цифрово устройство за водене на бележки със 128 GB вътрешна памет, 6 GB RAM и работи с..
1614,00 лв. 1699,00 лв.
Електронен четец BOOX Note Air 2 10.3" Blue - BOOX Електронен четец BOOX Note Air 2 10.3" Blue - BOOX
-5 %
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Note Air 2 от Мовен Onyx Boox Note Air 2 има един от най-плодотворните и впечатляващи дизайни в индустрията, двуцветната цветова схема, наистина се откроява в тълпата. Основните характеристики на това устройство за водене на цифрови бележки са голямото място за съх..
928,00 лв. 979,00 лв.
Електронен четец BOOX Note 5 10.3" Blue - BOOX Електронен четец BOOX Note 5 10.3" Blue - BOOX
-0 %
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Note 5 от Мовен Onyx Boox Note 5 е най-новото водещо 10,3-инчово цифрово устройство за водене на бележки и четец на електронни книги. Това е насочено към водене на бележки, използване на приложения за Android и четене на цифрово съдържание. Основните предимства са ..
1044,00 лв. 1044,00 лв.
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Leaf от Мовен Onyx Boox Leaf е наследникът на Poke 3 и много подобен по дизайн на Nova Air. Най-големите му предимства са Google Android 10, Google Play и бърз процесор Snapdragon. Това е специален четец на електронни книги, който е чудесен за четене на комикси, кн..
469,00 лв.
Brand: BOOX
Ако искате да пишете с часове или дни без прекъсване, или натискате силно дисплея, в крайна сметка ще трябва да смените писъците си. Този комплект ще реши всички ваши проблеми и ще продължи дълго време.Перото на BOOX Note Air Stylus, персонализирано от Wacom, е доста твърдо и тънко, подобно на молив..
49,00 лв.
Brand: BOOX
Ако искате да пишете с часове или дни без прекъсване, или натискате силно дисплея, в крайна сметка ще трябва да смените писъците си. Този комплект ще реши всички ваши проблеми и ще продължи дълго време.Перото на BOOX Wacom Stylus, персонализирано от Wacom, е доста твърдо и тънко, подобно на молива, ..
39,00 лв.
Brand: BOOX
Това е калъф, разработен специално за електронния четец Onyx Boox Poke 3. Той ще ви помогне да предпазите устройството си от надраскване или от удар при транспортиране в чантата, чантата или куфарчето.  Също така ще го защити, докато го приведете в действие и ..
49,00 лв.
Brand: BOOX
Носете вашия Boox Nova Air със стил с елегантния 7.8 "Boox Nova Air E-Ink Tablet Sleeve . Проектиран специално за Boox Nova Air, този калъф улеснява бързото съхранение и изваждане на вашия таблет и писалка по време на пътуване. Екстериорът добавя стил, като същевременно помага за допълнително с..
69,00 лв.
Brand: BOOX
Специален калъф, направен за Nova Air, за да го поддържа в безопасност и да подобри използваемостта. Този модел с метален гланц е перфектно съчетан с металния гръб на Nova Air. Магнитен калъф Onyx Boox Nova с бутони ви позволява да защитите електронния четец от повреди. Можете да затворите капака и..
99,00 лв.
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Nova Air от Мовен Boox Nova Air е по-лек и по-тънък с чисто нов дизайн и притежава най- силните страни на устройствата BOOX - отличен електронен четец с Android за истории и вдъхновения по време на пътуване или докато пътувате към работа. Както подсказва името му,..
679,00 лв.
Електронен четец BOOX Nova 3 Color 7.8" Black - BOOX Електронен четец BOOX Nova 3 Color 7.8" Black - BOOX
-0 %
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Nova 3 от Мовен Onyx представя Nova 3 Color, което е първото им цветно устройство за водене на бележки. Той разполага с 7,8-инчов дисплей и е с компактен дизайн. Това смарт устройство идва с предварително инсталиран Android 10 и Google Play, което ви позволява да и..
779,00 лв. 779,00 лв.
Brand: BOOX
USB C Hub от алуминиева сплав може да чете TF карта, Micro SD карта и U диск, като използва Micro Lines за свързване на компютър. Може да свържете вашия e ink таблет, мобилен телефон и компютър. Той е приложим за BOOX Note 2 и BOOX Max3 и е съвместим с OTG оборудването.Прехвърляйте и архивирайте ..
39,00 лв.
Brand: BOOX
Onyx Boox Bluetooth клавиатура работи с Note 2, Note 3, Note Air, Max 3 и Max Lumi. Това е от съществено значение, ако искате да увеличите производителността. Тя е приложима за 10,3-инчови и 13,3 – инчови устройства. Чрез натискане на Fn + функционални клавиши на клавиатурата, за да активират..
79,00 лв.
Brand: BOOX
Bluetooth дистанционното Onyx Boox Ви позволява да управлявате Onyx Boox MAX 2, Onyx Boox MAX 3, серия Note и Nova с едно щракване на бутон. Можете да обърнете страниците на електронната си книга, да регулирате честотата на опресняване, яркостта или да изключите електронния четец. Има безброй..
59,00 лв.
Bluetooth педал за прелистване на страници BOOX  - BOOX Bluetooth педал за прелистване на страници BOOX  - BOOX
-0 %
Brand: BOOX
Onyx Boox Bluetooth педал е насочен към музиканти, които искат да разгръщат страниците на музика с крачен педал. Има много инструменти, които изискват използването на две ръце, като китара, пиано или цигулка, този медал за крака е направен за вас. Можете да актуализирате фърмуера на BOOX Blue чр..
179,00 лв. 179,00 лв.
Brand: BOOX
Този продукт е предназначен за 10,3 и 13,3 инчови електронни четци. Може да се използва като стойка за свободни ръце за четене и правене на бележки, докато сте на бюрото си. Може да се използва и като стойка за вторичен или основен монитор за електронните четци. Тази стойка е направена от спла..
99,00 лв.
Brand: BOOX
Това е оригиналната писалка на WACOM, който Onyx е произвел. Той предлага хиляди градуси на чувствителност към натиск и щипка, която да прикрепите към вашата риза, яке или куфарче. Другият край на гумата ви помага да почистите грешната бележка директно или частично. Отличен опит в писането, мног..
79,00 лв.
Brand: BOOX
Този калъф е проектиран специално за Onyx Boox Max Lumi! Направен е от филц и включва писалка, който гарантира, че няма да го загубите по време на транспортиране. Мощните магнити държат предния капак запечатан и предпазват от надраскване. По-силните магнити гарантират, че функцията за автоматич..
89,00 лв.
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Max Lumi от Мовен Boox MAX Lumi, следващо поколение 13,3-инчово цифрово устройство за записване на бележки с регулируема предна светлина! Ще можете да четете електронни книги, да преглеждате и редактирате PDF файлове и да рисувате през деня или нощта. Android 10 и ..
1399,00 лв.
Електронен четец BOOX Note Air 10.3" Black - BOOX Електронен четец BOOX Note Air 10.3" Black - BOOX
-1 %
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Note Air от Мовен Boox Note Air се отличава с изцяло нов дизайн и има осветен отпред дисплей със система за цветна температура и се доставя с Android 10. Note Air разполага с 10,3-инчов E INK Carta HD дисплей с 1872 × 1404 с 227 PPI. Той има предно осветени дисплей..
794,00 лв. 799,00 лв.
Brand: BOOX
Този калъф е предназначен специално за Onyx Boox Note 3. Той ще защити Вашето устройство, когато го транспортирате. По този начин ще предазите максимално Вашето устройство. Мощните магнити държат предния капак запечатан и предпазват от надраскване. По-силните магнити гарантират, че функцията за ..
59,00 лв.
Brand: BOOX
Този калъф е предназначен изключително за Onyx Boox Nova 3. Той ще защити вашето устройство, когато го транспортирате. Мощните магнити държат предния капак запечатан и предпазват от надраскване. По-силните магнити гарантират, че функцията за автоматично заспиване / събуждане се включва бързо все..
69,00 лв.
Brand: BOOX
Това е калъф, разработен специално за електронния четец Onyx Boox Poke 3. Той ще ви помогне да предпазите устройството си от надраскване или от удар при транспортиране в чантата, чантата или куфарчето.  Също така ще го защити, докато го приведете в действие и ще бъде продуктивен и е специал..
59,00 лв.
Електронен четец BOOX Poke 3 6" Black - BOOX Електронен четец BOOX Poke 3 6" Black - BOOX
-0 %
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Poke 3 от Мовен Onyx Boox Poke 3 се вписва идеално в ръцете Ви, като има 6-инчов E-Ink HD Carta дисплей с 300 ppi. Устройството се захранва от осемядрен процесор Snapdragon и 2 GB RAM, за да осигури комфортно четене и работа. Poke 3 се основава на Android 10 OS, ко..
369,00 лв. 369,00 лв.
Показани са от 1 до 43 от 43 резултата (1 страници)