Меню
Кошница

BOOX

Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Nova 3 от Мовен Onyx представя Nova 3 Color, което е първото им цветно устройство за водене на бележки. Той разполага с 7,8-инчов дисплей и е с компактен дизайн. Това смарт устройство идва с предварително инсталиран Android 10 и Google Play, което ви позволява да и..
759,00 лв.
Brand: BOOX
USB C Hub от алуминиева сплав може да чете TF карта, Micro SD карта и U диск, като използва Micro Lines за свързване на компютър. Може да свържете вашия e ink таблет, мобилен телефон и компютър. Той е приложим за BOOX Note 2 и BOOX Max3 и е съвместим с OTG оборудването.Прехвърляйте и архивирайте ..
25,00 лв.
Brand: BOOX
Onyx Boox Bluetooth клавиатура работи с Note 2, Note 3, Note Air, Max 3 и Max Lumi. Това е от съществено значение, ако искате да увеличите производителността. Тя е приложима за 10,3-инчови и 13,3 – инчови устройства. Чрез натискане на Fn + функционални клавиши на клавиатурата, за да активират..
69,00 лв.
Brand: BOOX
Bluetooth дистанционното Onyx Boox Ви позволява да управлявате Onyx Boox MAX 2, Onyx Boox MAX 3, серия Note и Nova с едно щракване на бутон. Можете да обърнете страниците на електронната си книга, да регулирате честотата на опресняване, яркостта или да изключите електронния четец. Има безброй..
49,00 лв.
Brand: BOOX
Onyx Boox Bluetooth педал е насочен към музиканти, които искат да разгръщат страниците на музика с крачен педал. Има много инструменти, които изискват използването на две ръце, като китара, пиано или цигулка, този медал за крака е направен за вас. Можете да актуализирате фърмуера на BOOX Blue чр..
249,00 лв.
Brand: BOOX
Това е оригиналната писалка на WACOM, който Onyx е произвел. Той предлага хиляди градуси на чувствителност към натиск и щипка, която да прикрепите към вашата риза, яке или куфарче. Другият край на гумата ви помага да почистите грешната бележка директно или частично. Отличен опит в писането, мног..
79,00 лв.
Калъф за BOOX Max Lumi 13.3" - BOOX Калъф за BOOX Max Lumi 13.3" - BOOX
Очаква се
Brand: BOOX
Този калъф е проектиран специално за Onyx Boox Max Lumi! Направен е от филц и включва писалка, който гарантира, че няма да го загубите по време на транспортиране. Мощните магнити държат предния капак запечатан и предпазват от надраскване. По-силните магнити гарантират, че функцията за автоматич..
69,00 лв.
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Max Lumi от Мовен Boox MAX Lumi, следващо поколение 13,3-инчово цифрово устройство за записване на бележки с регулируема предна светлина! Ще можете да четете електронни книги, да преглеждате и редактирате PDF файлове и да рисувате през деня или нощта. Android 10 и ..
1699,00 лв.
Brand: BOOX
Onyx Boox Note Air има чисто нов калъф, който е разработен изключително за тази електронна бележка. Частта от PU кожа на калъфа Onyx Boox Note Air е снабдена с антибактериално покритие. Доказано е, че намалява растежа на микробите, включително 99,98% от Escherichia coli и повече от 99,99% от Sta..
59,00 лв.
Електронен четец BOOX Note Air 10.3" Black - BOOX Електронен четец BOOX Note Air 10.3" Black - BOOX
-6 %
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Note Air от Мовен Boox Note Air се отличава с изцяло нов дизайн и има осветен отпред дисплей със система за цветна температура и се доставя с Android 10. Note Air разполага с 10,3-инчов E INK Carta HD дисплей с 1872 × 1404 с 227 PPI. Той има предно осветени диспл..
889,00 лв. 949,00 лв.
Brand: BOOX
Този калъф е предназначен специално за Onyx Boox Note 3. Той ще защити Вашето устройство, когато го транспортирате. По този начин ще предазите максимално Вашето устройство. Мощните магнити държат предния капак запечатан и предпазват от надраскване. По-силните магнити гарантират, че функцията за ..
59,00 лв.
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Note 3 от Мовен Предстоящата Onyx Boox Note 3 е новата им водеща 10.3” електронна книга. Това устройство е едно от най-добрите устройства за цифрово записване на бележки на пазара. Той има подобрен процесор Snapdragon, по-бърза DDR4X RAM и Bluetooth 5.1. Също има п..
1049,00 лв.
Brand: BOOX
Този калъф е предназначен изключително за Onyx Boox Nova 3. Той ще защити вашето устройство, когато го транспортирате. Мощните магнити държат предния капак запечатан и предпазват от надраскване. По-силните магнити гарантират, че функцията за автоматично заспиване / събуждане се включва бързо все..
49,00 лв.
Електронен четец BOOX Nova 3 7.8" Black - BOOX Електронен четец BOOX Nova 3 7.8" Black - BOOX
-9 %
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Nova 3 от Мовен Boox Nova 3 е идеалното устройство за четене на електронни книги с увеличен размер на екрана с двойно докосване. Nova 3 има индуктивен WACMO HD E-Ink Carta 7,8 инча дисплей. Устройството за четене на електронни книги се захранва от осемядрен чипсет ..
589,00 лв. 649,00 лв.
Brand: BOOX
Това е калъф, разработен специално за електронния четец Onyx Boox Poke 3. Той ще ви помогне да предпазите устройството си от надраскване или от удар при транспортиране в чантата, чантата или куфарчето.  Също така ще го защити, докато го приведете в действие и ще бъде продуктивен и е специал..
39,00 лв.
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Poke 3 от Мовен Onyx Boox Poke 3 се вписва идеално в ръцете Ви, като има 6-инчов E-Ink HD Carta дисплей с 300 ppi. Устройството се захранва от осемядрен процесор Snapdragon и 2 GB RAM, за да осигури комфортно четене и работа. Poke 3 се основава на Android 10 OS, ко..
359,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 16 резултата (1 страници)