Меню
Кошница

Hofi

Brand: Hofi
Изработена от алуминий, протектора на обектива на камерата от Hofi е много стилен начин за осигуряване на тази част от устройството. Покриването осигурява защита срещу драскотини и удари...
20,00 лв.
Brand: Hofi
Кристално прозрачно закалено стъкло, което отразява перфектно показаните цветове и не влияе на чувствителността на допир. Изработена е от олекотено и фрезовано стъкло с дебелина 0,26 мм. Има повърхностна твърдост (ниво на устойчивост) 9h, поради което е изключително устойчива на надраскване дори при..
10,00 лв.
Brand: Hofi
Стъклен протектор Hofi Glass за камера за Samsung Galaxy S23/S23 Plus 5G от МовенСкрийн протекторът от закалено стъкло с устойчивост 9H, произведен за Samsung Galaxy S23 5G и Samsung Galaxy S23 Plus 5G, е много тънък и здрав. Той ще предпази камерите на вашия телефон от надраскване, ще намали ударит..
20,00 лв.
Brand: Hofi
Стъклен протектор Hofi Glass за Samsung Galaxy Watch 6 - 47 MM от МовенКристално прозрачно закалено стъкло, което отразява перфектно показаните цветове и не влияе на чувствителността на допир. Изработена е от олекотено и фрезовано стъкло с дебелина 0,26 мм. Има повърхностна твърдост (ниво на устойчи..
15,00 лв.
Brand: Hofi
Стъклен протектор Hofi Glass за Samsung Galaxy Watch 5 Pro - 45 MM от МовенКристално прозрачно закалено стъкло, което отразява перфектно показаните цветове и не влияе на чувствителността на допир. Изработена е от олекотено и фрезовано стъкло с дебелина 0,26 мм. Има повърхностна твърдост (ниво на уст..
12,00 лв.
Brand: Hofi
Стъклен протектор Hofi Glass за Samsung Galaxy Watch 4/5/6 - 40 MM от МовенКристално прозрачно закалено стъкло, което отразява перфектно показаните цветове и не влияе на чувствителността на допир. Изработена е от олекотено и фрезовано стъкло с дебелина 0,26 мм. Има повърхностна твърдост (ниво на уст..
12,00 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)