Меню
Кошница

CAT

CAT – съчетание от здравина и мощност

Ако в началото на миналото десетилетие “тухла” и “хладно оръжие” бяха шеговити синоними на модели Nokia, то днес могат уместно да бъдат използвани за мобилните устройства на CAT. За това допринася компанията Caterpillar, известна със супер здравите си машини за строителни обекти и обувки, като сред най-новото им попълнение са мобилните телефони CAT. С новата си линия от екстремно здрави телефони, те започнаха производство на серия от мобилни устройства, покриващи изискванията за работа в трудни условия. Тези телефони са направени за тежка работна среда. Те са ударо и водоустойчиви, с устойчиво на надрасквания стъкло и готови за всяко предизвикателство, което може да се изпречи пред тях.

Какви телефони CAT предлагаме?

В Moven.bg - онлайн магазин за мобилни телефони и аксесоари, предлагаме качествени телефони с марка CAT. Моделите са на супер цени и включват: CAT B30, CAT S31, CAT S41, CAT S61 и др. Дизайнът на телефоните е отличителен – в стил на бойните изкуства. Те са директно насочени към инженерите и строителните работници. Алуминии, гума и пластмаса са основните съставки, осигуряващи здравина и стабилност. Но за сметка на това, производителят няма как да направи устройството компактно. Дебелината и теглото се отличават. Устройствата работят с глобалната операционна система Android и са с различна памет и спецификации. Изберете подходящия телефон в Moven.bg и го поръчайте бързо и лесно. Доставката се извършва чрез куриер за цялата страна. Може да ни откриете и на място във физическия ни магазин “МОВЕН“ на адрес : гр. Плевен, ул. "П. Р. Славейков" 73, където можете да разгледате и тествате устройствата преди покупка.

Както стана ясно, телефоните CAT са изключително здрави и предназначени за хората, полагащи силови и екстремни условия на труд. Факт е, че за повече от 85 години Caterpillar си изгради имидж на най-големият в света производител на строителна и минна техника. Кошницата ви е празна!