Меню
Кошница

CAT

CAT – съчетание от здравина и мощност

Ако в началото на миналото десетилетие “тухла” и “хладно оръжие” бяха шеговити синоними на модели Nokia, то днес могат уместно да бъдат използвани за мобилните устройства на CAT. За това допринася компанията Caterpillar, известна със супер здравите си машини за строителни обекти и обувки, като сред най-новото им попълнение са мобилните телефони CAT. С новата си линия от екстремно здрави телефони, те започнаха производство на серия от мобилни устройства, покриващи изискванията за работа в трудни условия. Тези телефони са направени за тежка работна среда. Те са ударо и водоустойчиви, с устойчиво на надрасквания стъкло и готови за всяко предизвикателство, което може да се изпречи пред тях.

Какви телефони CAT предлагаме?

В Moven.bg - онлайн магазин за мобилни телефони и аксесоари, предлагаме качествени телефони с марка CAT. Моделите са на супер цени и включват: CAT B30, CAT S31, CAT S41, CAT S61 и др. Дизайнът на телефоните е отличителен – в стил на бойните изкуства. Те са директно насочени към инженерите и строителните работници. Алуминии, гума и пластмаса са основните съставки, осигуряващи здравина и стабилност. Но за сметка на това, производителят няма как да направи устройството компактно. Дебелината и теглото се отличават. Устройствата работят с глобалната операционна система Android и са с различна памет и спецификации. Изберете подходящия телефон в Moven.bg и го поръчайте бързо и лесно. Доставката се извършва чрез куриер за цялата страна. Може да ни откриете и на място във физическия ни магазин “МОВЕН“ на адрес : гр. Плевен, ул. "П. Р. Славейков" 73, където можете да разгледате и тествате устройствата преди покупка.

Както стана ясно, телефоните CAT са изключително здрави и предназначени за хората, полагащи силови и екстремни условия на труд. Факт е, че за повече от 85 години Caterpillar си изгради имидж на най-големият в света производител на строителна и минна техника. 


Brand: CAT
Технически характеристики на Cat S62 Pro от Мовен Cat S62 Pro е смартфон с отлични характеристики, който има голям екран, огромна памет за съхранение на информация, уникална камера и голяма батерия, която ще поддържа устройството през целия ден. Това устройство е с IP68-сертификат против прах и в..
1055,00 лв.
Brand: CAT
Технически характеристики на Cat S42 от Мовен Cat S42 е смартфон с добри характеристики, който има голям екран, голяма памет за съхранение на информация, отлична камера и голяма батерия, която ще поддържа устройството през целия ден. Това устройство е с IP68-сертификат против прах и вода, а също ..
439,00 лв.
Cat S52 Dual Sim - CAT Cat S52 Dual Sim - CAT
-12 %
Brand: CAT
Технически характеристики на Cat S52 от Мовен Cat S52 е смартфон, който е с IP68-сертификат против прах и вода, а също така има и сертификат за здравина срещу падане от 1.5м върху бетон. Някои от другите му сертификации по MIL-STD-810G стандарта включват защита срещу влага, продължително излагане н..
569,00 лв. 650,00 лв.
Cat S60 Dual Sim - CAT Cat S60 Dual Sim - CAT
Доставка до 5 дни
Brand: CAT
Дизайн на CAT S60 S60 е най-новият модел на марката CAT и стартира през февруари 2016 година. Смартфонът е насочен за изцяло мъжката аудитория, като новият CAT S60 поддържа Android OS, v6.0 (Marshmallow). Батерията е с големия заряд от 3800 mAh и ще издържи няколко дни..
739,00 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)