Меню
Кошница

BLU

BLU – телефони и аксесоари на изключителни цени в Moven.bg

BLU е американски мобилен производител със седалище Маями, Флорида. Произвежда достъпни, атрактивни и иновативни мобилни устройства, насочени към удовлетворяване на нуждите на хората. В онлайн магазина Moven.bg предлагаме оригинални телефони BLU на супер цени с бърза доставка до адрес. Може да избирате измежду серийните модели: BLU Tank, BLU Vivo и много други. Телефоните имат всичко зашеметяващо - от съвременен и модерен дизайн до изключителни и мощни характеристики, задоволяващи нуждите на всеки потребител. Марката е изестна и със своите мобилни телефони с копчета, което напоследък отново завладяват пазара и стават хит.

Разгледайте пълната ни колекция от мобилни телефони и аксесоари на нашата уебстраница. Зарадвайте себе си или любим с оригинални смартфони на достъпни цени. За да поръчате телефони BLU от онлайн магазина Moven.bg е необходимо да запазите желания продукт в количката за пазаруване. След извършване на плащане продуктът ще ви бъде изпратен бързо чрез куриер за цялата страна. Може да разгледате и останалите ни модели телефони и на място във физическия ни магазин "МОВЕН" на адрес: гр. Плевен, ул. "П. Р. Славейков" 73, където можете да разгледате и тествате устройствата преди покупка.

За компанията BLU

Компанията BLU е в мобилната индустрия от 1995 г., през 2010 г. пуска своя собствена марка BLU. В началото BLU предоставя огромно портфолио от отключени мобилни телефони на големи търговци на дребно в САЩ, Карибите и Латинска Америка. Сега компанията има нов дистрибуционен център в Хонг Конг, което прави BLU известен като глобална марка. С акцент върху предоставянето на нуждите на днешните мобилни потребители и винаги пускането на нови модели, BLU успешно дава на потребителите това, което търсят в мобилно устройство на достъпна цена, без да се жертват модерния дизайн и качеството. BLU продължава да расте с бързи темпове, захранващи страстни последователи и фенове по целия свят.


Кошницата ви е празна!