Меню
Кошница

Смарт устройства за дома

Технически характеристики на Cecotec Conga 4090 от Мовен Роботът е снабден с дълга странична четка, така че да гарантира цялостно почистване на всички краища и ъгли в дома Ви. Със страничната четка почиства дори труднодостъпни места. Така се гарантира цялостно почистване на ръбовете и ъглите. То..
999,00 лв.
Brand: Xiaomi
Технически характеристики на Xiaomi RoboRock S65 от Мовен Xiaomi RoboRock S6 разпознава всяка отделна стая във Вашето жилище. Неговият високоточен лазерен далекомер се върти при 300 об. / Мин., докато сканира стаите ви. След това данните се изпращат чрез персонализиран алгоритъм за създаване на ..
1 199,00 лв.
Технически характеристики на Mamibot PreVac 650 от Мовен Моделът PreVac 650 е прахосмукачка робот, която има два отделни контейнера – един за сухи отпадъци с капацитет 600 милилитра и един с вграден воден резервоар с капацитет 300 милилитра. Роботът почиства квадратура до 100 кв.м с няколко режим..
499,00 лв.
Технически характеристики на iRobot Roomba i7 от Мовен Благодарение на модерната навигация iAdapt 3.0 роботът лесно почиства големи площи. С помощта на камера Roomba i7 разпознава препятствия, мебелировка и избира най-лесния начин, по който да почисти. Чрез системата за интелигентно картографиран..
1 429,00 лв.
Технически характеристики на iRobot Roomba 960 от Мовен Roomba 960 ще се погрижи за ежедневната поддръжка на подовите Ви настилки. Благодарение на навигацията iAdapt 2.0 с визуална локализация и тристепенната почистваща система AeroForce с този модел почиствате до 185 m2. Можете да управлявате Ro..
949,00 лв.
Технически характеристики на iLife v4 от Мовен ILIFE V4 е бюджетен вариант, който притежава основни функционалности като Автоматично презареждане, функция "График", HEPA филтър, дистанционно управление. Със силна всмукателна мощност подходяща за гладки повърхности, мокети и др. Преодолява лек на..
329,00 лв.
Технически характеристики на iRobot Roomba e5 от Мовен iAdapt е бърза система за почистване и навигация, която анализира пространството, с помощта на десетки сензори и в съчетание с 40 предварително дефинирани движения позволява на Roomba да реагира интелигентно на условията в помещението. Благод..
849,00 лв.
Xiaomi Прахосмукачка робот Mi Robot Vacuum Cleaner 2 S50 White Xiaomi Прахосмукачка робот Mi Robot Vacuum Cleaner 2 S50 White
-13 %
Brand: Xiaomi
Технически характеристики на Xiaomi Vacuum Cleaner 2 от Мовен Роботизираната прехусмукачка Xiaomi Vacuum Cleaner 2 съчетава две функции, които ще позволят първо да почисти пода и след това да го измие. Снабден с вграден резервоар, това устройство може да попие водата и да осигури ефективно п..
779,00 лв. 899,00 лв.
Brand: Huawei
Мовен ви представя кантар Huawei Body Fat Smart Scale Huawei Body Fat Scale може са свърже чрез Bluetooth 4.0 с всеки смарт телефон който подържа Android 4.4 нагоре или iOS 8. Можете да синхронизирате телефона си със това смарт устройство, като така ще следите теглото си ежедневно и как то се про..
65,00 лв.
Brand: Xiaomi
Той има минималистичен дизайн, характерен с бяло непрозрачно тяло. Направена от 316L хирургична неръждаема стомана, която освен че гарантира високи стандарти по отношение на чистотата, е в състояние да гарантира 12 часа топлоизолация. В допълнение, неръждаемата стомана 316L на Mi Vacuum Flask има от..
45,00 лв.
Brand: Xiaomi
Xiaomi Mi Robot Vacuum има кръгла форма с диаметър 13,6 инча и височина 3,8 инча. С тегло 3,8 килограма и е изработен от акрилонитрил бутадиен стирен, който е устойчив вид пластмаса, устойчива на топлина и полиран външен вид. Използва се четка, която регулира височината си така, че да се докосва до..
649,00 лв.
Brand: Xiaomi
Xiaomi Mi Power Strips  има компактен дизайн, с достатъчно пространство при вкючване на адаптори. Всяко едно гнездо има индивидуално защита, която предотвратява опасноста от токови удари. Устройството има лесна система за управление с един бутон. Също така устройството е снабдено с не плъз..
35,00 лв.
Brand: Xiaomi
Светлината има 120 градусов ъгъл на наблюдение, а разстоянието на наблюдение е до 5 до 7 метра. Чрез използването на разширен фоточувствителен датчик и технология за човешки инфрачервени сензори с функция за предотвратяване на инфрачервени смущения светлината може автоматично да се включва в тъмната..
27,00 лв.
Brand: Xiaomi
Технически характеристики на Xiaomi Mi Home Security Camera 360 от Мовен Xiaomi Mi Home Security Camera 360 добавя докосване на интелигентността към детайлите за сигурност на вашия дом. Той използва MiHome приложение, за да позволи безпроблемна комуникация, докато обхватът на 360 градуса ви по..
109,00 лв.
Технически характеристики на Yi Home Camera (720p) от Мовен 24 часа на ден, 7 дни в седмицата Поставете Вашата домашна камера YI навсякъде в дома ви и следете дейността си на пръсти.Двупосочният звук и отличното качество на изображението ви позволяват да се свързвате дистанционно със семе..
120,00 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)