Меню
Кошница

Безжични слушалки Samsung Galaxy Buds Live Black

Безжични слушалки Samsung Galaxy Buds Live Black
Безжични слушалки Samsung Galaxy Buds Live Black
Безжични слушалки Samsung Galaxy Buds Live Black
Безжични слушалки Samsung Galaxy Buds Live Black
Етикети: Galaxy Buds Live
Безжични слушалки Samsung Galaxy Buds Live Black

Съвместимост: Android / iOS

Свързаност: Bluetooth 5.0

Сензори: Ассеlеrоmеtеr, Рrохіmіtу, Наll, Тоuсh

Активен режим: 5.5 h

Батерия: 60 mAh

Диапазон: 10 м

Тегло: 5.6 г

189,00 лв.
  • Stock: В наличност
  • Model: m-1367-1
  • Цена с включен ДДС
Цветове
Безжични слушалки Samsung Galaxy Buds Live
Безжични слушалки Samsung Galaxy Buds Live White
Безжични слушалки Samsung Galaxy Buds Live Gold

Купи на лизинг
Купи на кредит с БНП Париба
на 12 вноски по 17.64 лв.

Технически характеристики на Samsung Galaxy Buds Live от Мовен

Samsung Galaxy Buds Live са с уникален дизайн и усъвършенствани характеристики, които предоставят premium акустично изживяване. Благодарение на преработената адаптивна система на микрофоните и ANC (Active Noise Cancellation), се фокусират повече върху това, което слушаш, както и върху това, което говориш. С три нови микрофона на слушалка, които локализират гласа ти и го изолират от околните шумове, предоставят "кристални" обаждания и голяма автономия на батерията.

12mm драйвери осигуряват богат и дълбок бас, възпроизвеждайки всеки детайл от музиката и видеата с балансиран звук. Освен това, слушаш музика без да се тревожиш за батерията, наслаждавайки се на до 8 часа непрекъснато слушане само с едно зареждане, което се свежда до 29 часа общо чрез кутията за зареждане.

Привличащият погледи дизайн на Galaxy Buds Live се откроява, дори когато са поставени в ухото Ви. Следвайки извивките на ухото и лицето Ви за по-естествен вид, те са изпипани до съвършенство, с лъскавото си покритие и дори се предлагат в кутия като за бижута — за да ги носите в ръка, доакто сте в движение.

С ANC (Active Noise Cancellation) на Galaxy Buds Live, фоновият шум се намалява. Вече можете да се фокусирате повече върху това, което слушате. Филтрира нискочестотните звуци и ги изолира. Можете да деактивирате или активирате ANC чрез сензорното поле или от менюто на приложението Galaxy Wearable.

Има три вградени микрофона и Voice Pickup Unit получаваш най-доброто качество на разговор с истински безжични слушалки. Voice Pickup Unit усеща, когато челюстта ти се движи, и според нейните вибрации данните се преобразуват в гласови сигнали, за да осигурят подобрено качество на звука — дори сред шум.

Чувствай се като на първи ред на концерт или дори като част от нещо по-голямо. 12-милиметровите говорители със звук от AKG работят съвместно с ергономичния дизайн на Galaxy Buds Live, за да предоставят пространствен звук, докато голямата мембрана и басов канал помагат за излъчване на дълбок бас с въздушен поток, който позволява гладко протичане на звука.

Gaming режимът в менюто Labs на приложението Galaxy Wearable подобрява звука, когато играете игри. Можете да контролирате без усилие батерията, да активирате околните звуци, да заключите сензорното поле на слушалките чрез Widget на началния екран (можете да изберете Widget на Galaxy Buds, ако приложението е актуализирано до последната версия).

Galaxy Buds Live могат да се зареждат и с Qi зарядни, както и чрез устройства с Wireless Powershare. С 5 минути зареждане предоставят 1 час възпроизвеждане (стойностите се базират на случая, в който батерията на слушалките е под 30%, когато стартира зареждането).

Bixby voice е на линия, винаги когато ти трябва. Събужда се от твоя глас, като Ви позволява да контролирате телефона си, без дори да си мръднете пръста. Управлявайте повикванията си, регулирайте силата на звука или проверете времето докато сте в движение.


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ

Подобни продукти

Brand: Xiaomi
Според компанията затвореният дизайн на слушалките уплътнява музиката и премахва изтичането на звук, което позволява потапяне на аудио изживяване. Слу..
99,00 лв.
Безжични слушалки Apple AirPods 2 - Сравняване на продукти Безжични слушалки Apple AirPods 2 - Сравняване на продукти
-20 %
Brand: Apple
Технически характеристики на Apple AirPods 2 от Мовен Дизайнът на новите Apple AirPods слушалки е същият, като този на предишната версия. Те имат н..
279,00 лв. 349,00 лв.
Безжични слушалки Apple AirPods 2 With Wireless Charging - Сравняване на продукти Безжични слушалки Apple AirPods 2 With Wireless Charging - Сравняване на продукти
-15 %
Brand: Apple
Технически характеристики на Apple AirPods 2 от Мовен Дизайнът на новите Apple AirPods слушалки е същият, като този на предишната версия. Те имат н..
349,00 лв. 409,00 лв.
Оригинални слушалки Apple Earpods за всички модели смартфони Apple iPhone. Слушалките са в оригинална кутиика. Haличиe нa ĸoнтpoлнa ĸaпcyлa нa ca..
29,00 лв.
Стилни слушалки,изработени от висококачествен материал, който изолира страничните шумове, което осигурява ясен и кристален звук...
39,00 лв.
Стилни Wireless слушалки,изработени от висококачествен материал, който изолира страничните шумове, което осигурява ясен и кристален звук...
49,00 лв.