Стъклен протектор за Asus Zenfone 2

New

Този стъклен протектор ще защити дисплея на Вашият Asus Zenfone 2  ZE551ML от надрасквания, удари, наранявания, прах и замърсявания и по-малко отпечатъци от пръсти. Изработен е от 0,3мм истинско закалено стъкло с твърдост 9Н, което го прави изключително устойчив, като гарантира добра защита на дисплея на смартфона при по-силни удари и надрасквания, дори и при удари с остър предмет.

More details

Бърза поръчка Бърза поръчка

9,99 лв

Стъкленият протектор  е напълно прозрачен, има заоблени ръбове, прилепва идеално към дисплея и не пречи по никакъв начин на тъч и слайд фукциите на телефона. С този протектор, дисплея на Вашият Asus Zenfone 2 ще бъде перфекно защитен

Напиши коментар
Стъклен протектор за Asus Zenfone 2
Стъклен протектор за Asus Zenfone 2

Този стъклен протектор ще защити дисплея на Вашият Asus Zenfone 2  ZE551ML  от надрасквания, удари, наранявания, прах и замърсявания и по-малко отпечатъци от пръсти. Изработен е от 0,3мм истинско закалено стъкло с твърдост 9Н, което го прави изключително устойчив, като гарантира добра защита на дисплея на смартфона при по-силни удари и надрасквания, дори и при удари с остър предмет.

Напиши коментар

30 други продукти в същата категория: