Меню
Кошница

USB кабели

Бърза връзка с USB кабелите от Moven.bg

USB кабелите са най-популярният вид конектор за потребителски устройства. Разработени са в средата на 90-те години, за да се стандартизира връзката за периферните устройства за компютри. От онллайн магазина Moven.bg предлагаме USB конектори на достъпни цени. В 21 век почти всички електронни устройства и компютри имат някаква форма на USB връзка, затова при нас ще намерите качество на добра цена.

Какви кабели предлагаме?

Предлагаме универсални USB кабели за Apple iPhone, които служат за трансфер на информация и зареждане на всяко micro USB съвместимо устройство. За останалите устройства може да намерите в онлайн магазина универсален USB-Type C. Кабелите от този тип може да се свързват с всякакъв вид устройства от различни марки, включително компютри, телефони и устройства за съхранение на данни. Това позволява по-бърз трансфер на данни между две устройства и значително по-бързо зареждане на всички ваши устройства.

Но нека се запознаем и с останалите видове USB кабели за свързване:

- Type-A:

Повечето кабели са с Type-A конектор в единия край, тъй като повечето от периферните устройства като например клавиатури и мишки са с този тип.

- Type-B:

Този конектор е почти квадратен и най-вече се използва за принтери и други автоматични устройства, които се свързват към компютър.

- Mini-USB:

Това е стандартният тип конектор за мобилни устройства преди появата на Micro-USB. Както подсказва името му конекторът е по-малък в сравнение с обикновения USB и все още се използва в някои камери с нестандартни конектори.

- Micro-USB:

Това е настоящият стандарт за мобилни и преносими устройства, който е приет от почти всички производители, с изключение на Apple.

- Lightning:

Той е патентованият конектор на Apple за iPad-и и iPhone-и, който е с подобен размер на Micro-USB. Съвместим е с всички устройства на Apple, направени след септември 2012 година.

- USB 3

USB 3 е най-новият USB стандарт спо-бързи скорости на трансфер и е обратно съвместим с предишните версии на USB.

- USB On-The-Go

Това е сравнително нов стандарт OTG, който позволява свързването на телефони към четци на SD карти, камери, мишка или клавиатура. Не всички устройства обаче поддържат OTG.

- USB-C

Той е универсален и позволява по-бърз трансфер на данни между две устройства и значително по-бързо зареждане на всички ваши устройства. 

Brand: Remax
Универсален USB-micro USB за трансфер на иинформация и зареждане на всяко micro USB съвместимо устройство..
12,00 лв.
Оригинален кабел на Samsung за стандарта microUSB. Подходящ както за зареждане на вашето устройство, така и за прехвърляне на информация. Кабелът е поддържан от всички апарати, които поддържат microUSB...
19,00 лв.
Оригинален USB-Lightening кабел съвместим с Apple iPhone 5, 5s, 6, 6s, 7.Позволява зареждане през USB синхронизация с компютър...
25,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)