BLU Tank 4

New

BLU Tank 4 е двусимов телефон, който е отличен за провеждане на разговори. Неговата цел е да бъде на достъпна цена и да задоволи именно най-важните потребности на хората - провеждането на разговори.

More details

Бърза поръчка Бърза поръчка

89,00 лв

Технически характеристики на Blu Tank 4 от Мовен

Blu Tank 4 е изработен от алуминиева спав и пластмаса. Силeн и твърд инженеринг, съчетан с превъзходна естетика.

Blu Tank 4 е с алуминиев корпус, който съчетава елегантен дизайн и естетичен външен вид. Телефонът е оборудван с 2.4-инчов IPS дисплей.

С Blu Tank 4 можете да уловите всички любими моменти. Устройството има камера с вградена LED светкавица, която може да снима при всякакви условия.

Наслаждавайте се на любимите си мелодии с MP3 плейъра, никога не пропускайте последните новини с помоща на FM радиото и се наслаждавайте на любимите си файлове на MP4 плейъра. Blu Tank 4 има интегрирани бутони за бърз достъп, които правят слушането на музика безпроблемно.

Blu Tank 4 разполага с батерия, която е с капацитет от 1800 mAh. Апарата може да издържи до 30 дни в процес на готовност и до 72 часа при време на разговори.

Двойна СИМ ви дава няколко предимства, които не можете да оставите настрана Имайки два SIM слота в мобилното си устройство, няма какво да ви притеснява: Обмен на SIM карти от един телефон на друг. Така може да носите два телефона в джоба си. Така зареждате само едно устройсто, а не две. Можете да се възползвате от различни планове за глас / данни за по-добри тарифи, по-добро покритие и отделни сметки. Можете да разграничите лични от бизнес телефонни разговори. За международния пътник телефона DUAL SIM може да избегне такси за роуминг, като има вътрешна SIM карта и международна SIM карта.


Общи Технология GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
  Размери 124.4 x 51.6 x 11.3 mm 
  Тегло 123 g 
  SIM Dual SIM 
Дисплей Вид
TFT display
  Големина 2.4 inches 
  Резолюция 240 x 320 pixels 
  Multitouch Не
Памет Слот за карта microSD, up to 32 GB
  Вътрешна памет 32 MB24 MB RAM
Камера Характеристики
0.3 MP
  Допълнителни LED flash
  Видео
Yes
  Предна камера Не
Свързаност Wi-Fi
  Bluetooth
4.0, A2DP, LE
  GPS Не
  USB
microUSB 2.0
  NFC Не
Допълнителни Сензори
  Съобщения
SMS
  Уеб браузър Не
Батерия Вътрешна
Li-Ion 1800 mAh battery

Степен 
Здравко 09-01-2018

;)

идеален класически телефон ;)

Напишете Вашето ревю !

Напиши коментар
BLU Tank 4
BLU Tank 4

BLU Tank 4 е двусимов телефон, който е отличен за провеждане на разговори. Неговата цел е да бъде на достъпна цена и да задоволи именно най-важните потребности на хората - провеждането на разговори.

Напиши коментар

14 други продукти в същата категория: