BLU Tank 4

New

BLU Tank 4 е двусимов телефон, който е отличен за провеждане на разговори. Неговата цел е да бъде на достъпна цена и да задоволи именно най-важните потребности на хората - провеждането на разговори.

More details

Бърза поръчка Бърза поръчка

84,00 лв

Технически характеристики на Blu Tank 4 от Мовен

Blu Tank 4 е изработен от алуминиева спав и пластмаса. Силeн и твърд инженеринг, съчетан с превъзходна естетика.

Blu Tank 4 е с алуминиев корпус, който съчетава елегантен дизайн и естетичен външен вид. Телефонът е оборудван с 2.4-инчов IPS дисплей.

С Blu Tank 4 можете да уловите всички любими моменти. Устройството има камера с вградена LED светкавица, която може да снима при всякакви условия.

Наслаждавайте се на любимите си мелодии с MP3 плейъра, никога не пропускайте последните новини с помоща на FM радиото и се наслаждавайте на любимите си файлове на MP4 плейъра. Blu Tank 4 има интегрирани бутони за бърз достъп, които правят слушането на музика безпроблемно.

Blu Tank 4 разполага с батерия, която е с капацитет от 1800 mAh. Апарата може да издържи до 30 дни в процес на готовност и до 72 часа при време на разговори.

Двойна СИМ ви дава няколко предимства, които не можете да оставите настрана Имайки два SIM слота в мобилното си устройство, няма какво да ви притеснява: Обмен на SIM карти от един телефон на друг. Така може да носите два телефона в джоба си. Така зареждате само едно устройсто, а не две. Можете да се възползвате от различни планове за глас / данни за по-добри тарифи, по-добро покритие и отделни сметки. Можете да разграничите лични от бизнес телефонни разговори. За международния пътник телефона DUAL SIM може да избегне такси за роуминг, като има вътрешна SIM карта и международна SIM карта.


ОбщиТехнологияGSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
 Размери124.4 x 51.6 x 11.3 mm 
 Тегло123 g 
 SIMDual SIM 
ДисплейВид
TFT display
 Големина2.4 inches 
 Резолюция240 x 320 pixels 
 MultitouchНе
ПаметСлот за картаmicroSD, up to 32 GB
 Вътрешна памет32 MB24 MB RAM
КамераХарактеристики
0.3 MP
 ДопълнителниLED flash
 Видео
Yes
 Предна камераНе
СвързаностWi-Fi
 Bluetooth
4.0, A2DP, LE
 GPSНе
 USB
microUSB 2.0
 NFCНе
ДопълнителниСензори
 Съобщения
SMS
 Уеб браузърНе
БатерияВътрешна
Li-Ion 1800 mAh battery

Степен 
Здравко 09-01-2018

;)

идеален класически телефон ;)

  Напишете Вашето ревю !

  Напиши коментар
  BLU Tank 4
  BLU Tank 4

  BLU Tank 4 е двусимов телефон, който е отличен за провеждане на разговори. Неговата цел е да бъде на достъпна цена и да задоволи именно най-важните потребности на хората - провеждането на разговори.

  Напиши коментар

  22 други продукти в същата категория: