Меню
Кошница

Таблет e- ink BOOX Tab Ultra, 10.3"

Таблет e- ink BOOX Tab Ultra, 10.3"
1199,00 лв.
  • Stock: Изчерпан
  • Model: m-3337-1
  • Цена с включен ДДС

Tab Ultra

По-бързо опресняване, по-ясен екран и по-мощна система, за да вършите нещата на едно място. Таблетният компютър BOOX Tab Ultra ePaper с Android 11 ви помага да работите продуктивно без проблеми и умора на очите.

Кристално чист ePaper екран

Подкрепено от BOOX
Технология Super Refresh

16MP задна камера
за точно сканиране на документи

Лесна навигация
с помощта на жестове и бутони

Магнитен писалка и
клавиатура за удобна употреба

ДИЗАЙН
Изглеждайте по-професионално

10,3-инчовият Tab Ultra изглежда компактен със своя дизайн с прави ъгли и по-тънки рамки, а фантомният черен цвят може да се впише идеално в работната ви среда. Покритието против пръстови отпечатъци на задния капак също така го поддържа чист и спретнат през цялото време, точно като стила на професионалиста.

6,7 мм тънък
Мощността е събрана в компактен корпус

ЕКРАН
сякаш е отпечатан

Вижте съдържанието ясно, сякаш е отпечатано на екрана. Напълно ламинираният дисплей приближава текста до очите ви и създава усещането, че гледате истинска хартия. Толкова естествено и удобно.

Вижте всяка дума

Твърдото, кристално алуминиево-силикатно стъкло показва всичко рязко и ви помага да се съсредоточите върху съдържанието.

Работете по всяко време

Използвайте устройството денем и нощем, като включите двуцветните предни светлини с по-добра равномерност.

Ускорете работата

Осигурете си бърза и гладка работа. Благодарение на уникален графичен процесор за бързо опресняване и осемядрен процесор Qualcomm за многозадачна работа, Tab Ultra може да осигури изключителна производителност, за да повиши продуктивността ви.

КАМЕРА
Не казвайте "сирене", сканирайте и конвертирайте

Включете задната камера, за да направите снимка на документа си и да го конвертирате в текст веднага. А 16-те милиона пиксела на камерата могат да уловят и най-малките думи.

ИНТЕГРИРАНА ПЛАТФОРМА ЗА ДОСТЪП ДО СЪДЪРЖАНИЕ
Свършете нещата на едно място

Вече разполагате с интелигентен и мощен таблетен компютър ePaper. Операционната система Android 11, 4GB+128GB памет и слот за microSD карта, както и мощният вграден NeoReader, ви позволяват да инсталирате различни приложения, да съхранявате множество файлове и да четете документи в различни формати. Можете да се абонирате за любимия си RSS канал и дори да използвате две приложения едновременно на разделен екран. Всичко е завършено в едно устройство:
над 7 млн.приложения за Android, достъпни за изтегляне
24 цифрови формата
RSS абонирайте се за това, което обичате
2 приложения на един екран

Безпроблемна работа
Бъдете в синхрон

Системата в облака е значително подобрена, за да улесни работата и да я направи по-безпроблемна. Докоснете Синхронизиране, след което ще можете да преглеждате не само бележките си, но и анотациите на книгите си на всички ваши устройства BOOX, уебсайтовете в облака Onyx и приложението BOOX Assistant.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Подобни продукти

Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Mira Pro от Мовен BOOX Mira Pro е монитор с 25,3” E Ink екран („електронна хартия”). Моделът е съвместим с повечето..
3499,00 лв.
Brand: BOOX
ONYX BOOX Tab X е 13,3-инчов E Reader с високопроизводителна хардуерна платформа Qualcomm и широк набор от възможности за работа с текст. Дисплея..
1859,00 лв.
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Poke5 от Мовен BOOX Poke 5 е премиум 6 инчово устройство в тънко компактно тяло, предназначено за четене на електро..
379,00 лв.
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Page от Мовен ONYX BOOX Page е компактен електронен четец със 7-инчов екран E Ink Carta 1200 с предна светлина и се..
549,00 лв.
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Palma от Мовен BOOX Palma съчетава най-съвременните характеристики с E Ink дисплей и дизайн с размерите на телефон,..
699,00 лв.
Brand: BOOX
Технически характеристики на BOOX Palma от Мовен BOOX Palma съчетава най-съвременните характеристики с E Ink дисплей и дизайн с размерите на телефон,..
699,00 лв.