Меню
Кошница

Слухов усилвател Beurer HA 20

Слухов усилвател Beurer HA 20
Слухов усилвател Beurer HA 20
Слухов усилвател Beurer HA 20
Слухов усилвател Beurer HA 20
Етикети: Beurer HA 20
Слухов усилвател Beurer HA 20

Диапазон: 200-5000 Hz

Максимален обем: 128 dB

Усилване: 40 dB

Батерии: 2 x 1,4 V

Тегло: 9 гр

Размери: 40 x 40 x 12 мм

Срок за доставка: 3 дни

44,00 лв.
  • Stock: В наличност
  • Model: m-2047-1
  • Цена с включен ДДС

Технически характеристики на Beurer HA 20 от Мовен

Слуховите усилватели са устройства, които помагат на хората да чуват по-добре. Това се случва посредством усилване и предаване на звука към ухото. Тези устройства нито могат да предотвратят, нито да облекчат органично причинената загуба на слух. Усилвателят ви помага да чувате звуците около вас по-добре: при разговор, при гледане на телевизия, слушане на музика, разходка в природата и тн.

Този уред има следните характеристики: удобен за носене поради ергономичната си форма; регулиране на нивото на звук по всяко време; 3 размера тапи за слушалката; включена батерия, резервна батерия и кутия за съхранение.

Хората, страдащи от ограничени слухови способности, получават оптимална подкрепа с нашия слухов усилвател. Може да се регулира индивидуално към ушния канал. Той усилва силата на всички звуци на закрито и на открито.

Идеален за ограничена слухова способност и ергономично прилягане зад ухото, като усилва силата на всички звуци на закрито и на открито.

Гаранция 36 месеца.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ

Подобни продукти

Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer LV 50 от Мовен Beurer LV 50 е настолен вентилатор, който циркулира въздуха около вас. Той ви осигурява хладен и п..
109,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer HA 50 от Мовен Слуховите усилватели са устройства, които помагат на хората да чуват по-добре. Това се случва поср..
69,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer FT 65 от Мовен Този мултифункционален термометър е предназначен за измерване на температурата на челото, измерван..
76,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer FT 90 от Мовен Този клиничен термометър е предназначен за безконтактно измерване на температурата на челото. С не..
115,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer HL 70 от Мовен Този епилатор ви помага да премахнете нежеланото окосмяване просто, бързо и ефективно. Дори и най-..
145,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer AS 87 от Мовен Създаден да проследява вашата активност - брой стъпки, изминато разстояние, консумация на калории,..
83,00 лв.