Меню
Кошница

Електронна везна Beurer BY 80

Електронна везна Beurer BY 80
Електронна везна Beurer BY 80
Електронна везна Beurer BY 80
Електронна везна Beurer BY 80
Етикети: Beurer BY 80
Електронна везна Beurer BY 80

Капацитет: 20 кг

Размери:  56 x 33 x 5.4 cm

Стъпкa на мерeне: 5 гр

Размер на цифритe: 23 мм

Срок за доставка: 3 дни

139,00 лв.
  • Stock: В наличност
  • Model: m-2122-1
  • Цена с включен ДДС

Технически характеристики на Beurer BY 80 от Мовен

С електронната везна Beurer BY 80 ще можете лесно да следите растежа на вашето бебче и да сте сигурни, че то поддържа нормално за възрастта си тегло. Удобна и изключително функционална, дигиталната везна ще измери теглото върху нея, дори ако детето се движи. Това я прави изключително подходяща дори за претегляне на малки домашни любимци.

С електронната везна Beurer BY 80 ще можете лесно да следите растежа на ваФункцията за автоматично заключване показва теглото, когато скалата е стабилизирана достатъчно, за да открие точна стойност. Това става за време от 20 секунди. Ако обаче бебето се движи прекалено много, автоматичното задържане няма да функционира и ще трябва ръчно да натиснете бутона за задържане. В рамките на 3 секунди думата „задържане“ спира да мига и теглото се показва.

Везната Beurer BY 80 има голям LCD дисплей (цифрите са с височина 23 мм), извита повърхност за удобно претегляне, функция задържане, почиства се лесно, има гумени крачета против пързаляне и се изключва автоматично.

Гаранция 60 месеца.

Отзиви

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Подобни продукти

Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer HA 50 от Мовен Слуховите усилватели са устройства, които помагат на хората да чуват по-добре. Това се случва поср..
69,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer HA 20 от Мовен Слуховите усилватели са устройства, които помагат на хората да чуват по-добре. Това се случва поср..
44,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer FT 65 от Мовен Този мултифункционален термометър е предназначен за измерване на температурата на челото, измерван..
76,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer FT 09/1 от Мовен Дигитален термометър, който е предназначен за измерване температурата на тялото изключително лес..
12,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer HR 8000 от Мовен Машинката за бръснене HR 8000 ви помага да постригвате и да бръснете брадата си с лекота и преци..
107,00 лв.
Brand: Beurer
Технически характеристики на Beurer FM 90 от Мовен Целта на шиацу масажа е да подобрява физическото, емоционалното и психическото състояние на човека..
399,00 лв.