Меню
Кошница

Слушалки за телефон

Оригинални слушалки за телефон от Moven.bg

В онлайн магазина Moven.bg предлагаме оригинални слушалки за телефони на добри цени. Моделите са доверени на реномираните производители като Apple, Xiaomi и др. Предлагаме хендсфри Bluetooth слушалки, безжични слушалки за iPhone и други устройства. Apple представят безжични слушалки - лесни за свързване с вашия iPhone. Така наречените AirPods притежават интелигентна система за контрол на звука и захранването за едно невероятно изживяване.

Безжичните слушалки – несравнимо малки и удобни

Това са едни от най-предпочитаните слушалки от хиляди потребители, защото дават повече възможност за движение. Те са сред любимите устройства за слушане на музика по време на спортуване като фитнес, джогинг, колоездене и т.н. с тях имате пълна свобода на движение и стимулират тренировката с още повече заряд и аденалин. Нямат излишни кабели, които да се умотават и дърпат ухото ти. Така съчетавайки полезното с приятното може да се наслаждавате на добър звук и любима музика. За съхранение и пренос на любимите ни слушалки много от моделите предлагат модерни калъфчета и кутийки за зареждане.

Wireless Bluetooth слушалките пък са идеални за бърза и качествена комуникация между смарт устройствата. В онлайн магазина предлагаме оригинални слушалки с елегантен и стилен дизайн. Доста леки са и някои тежат само около 7 гр. с вградена батерия. Трудно ще я усетите, когато я носите на ухото си. Bluetooth слушалките може да се използват и за възпроизвеждане, пауза и превключване на песни. По-модерните имат малък многоцветен LED индикатор, който ще покаже дали устройството е свързано или не, а също и състоянието на батерията. Можете да контролирате това като използвате своя смартфон.

Като цяло не е нужна конфигурация на wi-fi или други настройки - свързването става лесно с всички устройства, които имат блутут технолигия. Действат бързо и лесно - само за секунди и вече сте свързани с източника! Друго предимство е, че новите модели имат вграден микрофон и контролери за звука. Това означава край с досадното търсене за намаляне на звука си с копчето по кабела.  Управлявайте музиката си директно от устройството, разговаряйте по телефона с едно натискане на мултифунционалния бутон на слушалките. Какво по-лесно и удобно от това?

Brand: Belkin
Технически характеристики на Слушалки Belkin Rockstar от МовенС висококачествен звук, върховен комфорт и удобство и изключителна издръжливост, слушалките ROCKSTAR с Lightning Connector, които чакате. Снабдени с много функции, включително водоустойчивост и шумоизолация, тези компактни слушалки ос..
79,00 лв.
Brand: Belkin
Технически характеристики на Слушалки Belkin от МовенС висококачествен звук, изключителен комфорт и удобство и изключителна издръжливост, ROCKSTAR слушалки с USB-C конектор са слушалките, които вие и вашият USB-C смартфон чакате. Окомплектовани с функции, включително водоустойчивост и шумоизолац..
69,00 лв.
Стилни Wireless слушалки,изработени от висококачествен материал, който изолира страничните шумове, което осигурява ясен и кристален звук...
49,00 лв.
Brand: Xiaomi
Технически характеристики на Xiaomi Mi Sports Earphones от МовенBluetooth слушалките на Xiaomi - Mi Sports Earphones са предназначени за фитнес и спортни дейности. Тези слушалки се свързват с телефонова безжично, чрез Bluetooth, което е доста удобно при натоварен спорт. Двете слишалки са свързан..
69,00 лв.
Стилни Wireless слушалки,изработени от висококачествен материал, който изолира страничните шумове, което осигурява ясен и кристален звук...
49,00 лв.
Стилни слушалки,изработени от висококачествен материал, който изолира страничните шумове, което осигурява ясен и кристален звук...
39,00 лв.
Съвместимост: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPad, iPad 2, iPad 3 генерация, iPad 4 генерация, iPad Air, iPad mini, iPad mini 2, iPod shuffle 4 генерация..
35,00 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)