Apple MacBook Pro Retina 13.3" 256GB Space Gray (MPXT2)

New

MacBook Pro Където и да те застигне вдъхновението. От сутрин до вечер - той винаги е до теб и готов за работа. Лек и мощен - готов за всичко.

More details

Бърза поръчка Бърза поръчка

3 299,00 лв

Лаптоп MacBook Pro 13 - детайлно описание

От първото докосване.

Невероятно тънкият и лек MacBook Pro стана още по-бърз и по-мощен. Той има най-яркият екран и най-доброто представяне на цветовете на всички Mac лаптопи. Клавиатурата разполага с вграден стъклен Touch Bar, който поддържа жестове с няколко докосвания и осигурява бърз и удобен достъп до функциите, от които се нуждаете в момента. MacBook Pro се основава на най-съвременните идеи.

 

Нова функционалност за Mac.

От много дълго време горната линия на клавиатурата беше заета от функционалните клавиши. Дойде време да се заменят с по-гъвкав и удобен контролен елемент - Touch Bar. В зависимост от това, което правите, определени инструменти автоматично се показват на него - например познати контроли за сила на звука и яркост, функции за управление на снимки и видео, въвеждане на предсказуем текст и много други. Технологията Touch ID се появи на Mac. С него можете незабавно да влезете в сметките си и да платите за покупки с помощта на Apple Pay - бързо и безопасно.

 

Ново ускорение на производителноста.

Новият MacBook Pro поставя изцяло нови стандарти за захранване и преносимост на ноутбуците. Дори най-амбициозните идеи са лесни за изпълнение с напредналия графичен процесор, супер бързи дискове и други функции на този MacBook Pro.

 

Графична сила

15-инчовият MacBook Pro е оборудван с мощен дискретен графичен процесор Radeon Pro. Той е създаден с помощта на 14-нанометрова технология за производство и е уникална комбинация от производителност и енергийна ефективност. При всички модели конфигурацията по подразбиране е 4 GB памет GDDR5. Той е проектиран да работи гладко в реално време, дори когато се занимава с сложни професионални задачи, като рендиране на 3D заглавия. Освен това графичен процесор с 64 MB интегрирана DRAM е вграден във всички 13-инчови модели за допълнително ускоряване на графична обработка.

 

Високоскоростен SSD. Веднъж и всичко е готово.

MacBook Pro е оборудван с мощен SSD диск с висока последователна скорост на четене до 3,2 GB / s. В допълнение, паметта на MacBook Pro е не само бърза, но и енергийно ефективна. Всичко това ви позволява да отваряте много приложения и да импортирате големи файлове.

 

Невероятно представяне. Изключителна рентабилност.

Седмото поколение Intel Core MacBook Pro с ускорение до 4.1 GHz Turbo Boost осигурява впечатляващо представяне. По този начин ще можете да работите по-бързо, дори когато става въпрос за проекти с най-голям ресурс, като например 3D моделиране и видео кодиране. И когато правите прости задачи, сърфирате в интернет или работите с електронна поща, устройството спестява енергия от батерията. В допълнение, 10-битовото хардуерно ускорение на всеки MacBook Pro ще ви позволи да изпитате пълноценно подобренията в технологиите за компресия и стрийминг 4K, осигурени от новата MacOS High Sierra.

 

Цял ден без презареждане. Възможности без ограничения.

Корпуса на MacBook Pro е по-тънък, производителността се е увеличила значително, но все още можете да използвате компютъра, без да презареждате целия ден, осигуряват до 10 часа непрекъсната работа.

 

Най-високото представяне на цветовете и яркостта между MacBook дисплеите.

MacBook Pro е оборудван с най-добрия дисплей в историята на линията на Mac. Контрастът и яркостта на светодиодното осветяване са забележимо по-високи, а цветното предаване е по-добро. Дълбочината на черно и яркостта на светлите нюанси значително се увеличиха. А увеличената пикселна бленда и променливата честота на опресняване направиха устройството по-енергийно ефективно. Дисплеят има разширена цветова гама, което означава, че зелените и червените оттенъци изглеждат още по-живи. Благодарение на това образът става по-реалистичен, а цветовете - по-естествени и по-богати.

 

Силна премиера. Нова звукова система.

MacBook Pro има добре балансиран, висококачествен звук с широк динамичен обхват и подобрен бас за максимален ефект. Високоговорителите се свързват директно със захранването на системата, за да увеличат върховата мощност. Ето защо, MacBook Pro е идеален за създаване на музика извън студиото, редактиране на видеото на телевизора и гледане на филми в движение.

 

Подобрена клавиатура.

Взаимодействието с новия MacBook Pro стана още по-удобно. Ключовете, оборудвани с механизма на "пеперуда" от второ поколение, реагират до докосване четири пъти по-стабилни от механизма на "ножиците". В резултат на това усещанията от всяко налягане стават по-естествени и скоростта на отговор е по-висока.

 

Thunderbolt 3 Най-мощният и гъвкав порт.

Thunderbolt 3 съчетава висока честотна лента с функционалността на стандартен USB - C интерфейс. Резултатът е високоскоростен и универсален порт. Той ви позволява да прехвърляте данни, да зареждате устройства и да показвате видео на допълнителни монитори чрез един и същ конектор. В същото време скоростта му е два пъти по-висока от тази на Thunderbolt 2 - до 40 Gbit / s. От двете страни на MacBook Pro има два такива порта, така че можете да свържете аксесоари отляво и отдясно. И можете да свържете съществуващи устройства само с един кабел или кабел с адаптер.

Item Weight1.37 Kg
Product Dimensions0.4 x 0.3 x 0.1 cm
Batteries:1 Lithium Polymer batteries required.
Item model number479MC91
SeriesMacbook PRO MPXT2/U2
Form FactorUltraThin
Screen Size13.3 inches
Screen ResolutionUnkown
Processor BrandIntel®
Processor TypeCore i5
Processor Speed2300 MHz
Processor Count2
RAM Size8192 MB
Computer Memory TypeDDR SDRAM
Hard Drive Size256 GB
Graphics CoprocessorIntel
Graphics Card DescriptionIRIS PLUS 640
Connectivity TypeUnkown
Wireless TypeBluetooth
Number of USB 2.0 Ports2
Number of USB 3.0 Ports1
Number of HDMI Ports1
Voltage120 volts
Wattage60.00
Operating SystemMAC OS
Average Battery Life (in hours)10 hours
Lithium Battery Energy Content54.50 watt_hours
Lithium Battery PackagingBatteries contained in equipment
Lithium Battery Weight369 Grams
Напиши коментар
Apple MacBook Pro Retina 13.3" 256GB Space Gray (MPXT2)
Apple MacBook Pro Retina 13.3" 256GB Space Gray (MPXT2)

MacBook Pro  Където и да те застигне вдъхновението. От сутрин до вечер - той винаги е до теб и готов за работа. Лек и мощен - готов за всичко.

Напиши коментар

19 други продукти в същата категория: