Apple MacBook Pro 15" 2018 - Intel Core i7 2,6GHz / 16GB / 512GB

New

MacBook Pro Където и да те застигне вдъхновението. От сутрин до вечер - той винаги е до теб и готов за работа. Лек и мощен - готов за всичко.

More details

Бърза поръчка Бърза поръчка

6 199,00 лв

Лаптоп MacBook Pro 15 - детайлно описание

MacBook Pro издига notebook на съвсем ново ниво на производителност и преносимост. Навсякъде, където вашите идеи ви отвеждат, ще ги получите там по-бързо от всякога с процесор с висока производителност и памет, усъвършенствана графика, бързо запаметяващо съхранение и още.

С процесорите Intel Core от осмо поколение, MacBook Pro достига нови висоти в изчислителната производителност. Intel 6-ядрен процесор с Touch Bar вече го прави два пъти по-бърз от предишното поколение.Така че, когато захранвате работни процеси, като компилиране на кодове, моделиране на 3D модели, добавяне на специални ефекти, наслагване на множество песни или кодиране на видео, ще постигнете всичко по-бързо.

Blackmagic Design създаде външен GPU (eGPU), идеален за MacBook Pro. Така че можете да имате графична ефективност за настолни компютри, без да се отказвате от преносимостта на преносим компютър. Разположен в изцяло алуминиева кутия, BlackMagic eGPU е мощен, но тих, зарежда MacBook Pro с помощта на Thunderbolt 3 и има вградени входно-изходни връзки, за да управлява едновременно Thunderbolt 3 дисплей и VR аксесоари. С BlackMagic eGPU и MacBook Pro можете да ускорявате приложения, да създавате съдържание на VR и да се наслаждавате на супер гладка игра където и да е.

Представянето на Apple T2 чип второ поколение персонализиран Mac silicon, проектиран от Apple, за да направи MacBook Pro още по-сигурен. Touch Bar, чипът на Apple T2 включва копроцесор Secure Enclave, който осигурява основата за сигурно зареждане и шифрирани възможности за съхранение. Също така консолидира много дискретни контролери, включително контролера за управление на системата, аудио контролера и SSD контролера, в едно. И чипът Apple T2 носи познат глас на MacBook Pro. Ей, Сири винаги е готов да отвори приложения, да намери документи, да слуша музика или да отговори на вашите въпроси.

Thunderbolt 3 съчетава ултра-висока честотна лента с ултра-гъвкавостта на индустриалния стандарт USB-C, за да създаде един универсален порт. Тя интегрира трансфер на данни, зареждане и видео изход в един съединител, доставящ до 40 Gb / s пропускателна способност за два пъти по-голямата честотна лента на Thunderbolt 2. Този MacBook Pro се предлага с до четири порта, така че можете да направите всичко това от от двете страни. Съществуващите устройства лесно се свързват с кабел или адаптер. И Thunderbolt 3 е обратим, така че, без значение как се включвате, винаги е вдясно.

Touch Bar-а замества функционалните клавиши, които отдавна заемат горната част на клавиатурата ви с нещо много по-гъвкаво и способно. Тя се променя автоматично въз основа на това, което правите, за да ви покажем подходящи инструменти, които са интуитивни за използване на системни контроли като сила на звука и яркост, интерактивни начини за настройване или сърфиране в съдържанието и интелигентни функции за въвеждане като емотикони и предсказващ текст. малцина.

Много от вградените приложения на вашия MacBook Pro имат контроли на Touch Bar, които правят обикновените действия като изпращане на имейл или форматиране на документ още по-лесно. Лентата за докосване се променя, за да съответства на приложението, което използвате, като препращате тези преки пътища отпред и от центъра. И приложенията на трети страни могат да се възползват и от Touch Bar.

Екранът на Retina в MacBook Pro е най-добрият в лаптопа Mac. Той се отличава с ярко LED задно осветяване и високо съотношение на контраст, което осигурява дълбоки черни и ярки бели цветове. Поддържа P3 широк цвят за още по-живи зелени и червени цветове, отколкото при sRGB. Функцията Touch Bar разполага с технология True Tone. Балансът на бялото автоматично се настройва, за да съответства на цветната температура на светлината около вас, за да получите по-естествено изживяване при гледане. MacBook Pro е красиво балансиран, висококачествен звук, който заслужава да слуша нови нива с широк динамичен диапазон и повече бас за максимален бум. И високоговорителите са свързани директно към мощността на системата, което дава възможност за по-голямо усилване на пика.

Audio Video Camera
720p FaceTime HD camera
Audio Video SoundStereo speakers with high dynamic range | Three microphones | 3.5mm headphone jack
Audio Video Graphics ProcessorRadeon Pro 560X with 4GB of GDDR5
Connectivity Wireless802.11ac Wi-Fi wireless networking; IEEE 802.11a/b/g/n compatible
DisplayRetina displa
Display Features15.4-inch (diagonal) LED-backlit display with IPS technology
Physical Weight1.83 kg
Power Supply87W USB-C Power Adapter
Processor Chipset2.6GHz 6-core Intel Core i7, Turbo Boost up to 4.3GHz, with 9MB shared L3 cache
Storage Hard Drive512GB
Physical DimensionsH 1.55 x W 34.93 x D 24.07 cm
Memory Ram16GB of 2400MHz DDR4 onboard memory
Memory Maximum SupportedConfigurable to 32GB of memory
General OSmacOS High Sierra
Display Size and Resolution15-Inch 2880x1800 native resolution at 220 pixels per inch with support for millions of colours
Connectivity SensorsTouch Bar with integrated Touch ID sensor | Ambient light sensor | Multi-Touch gestures
Connectivity PortsCharging | DisplayPort | Thunderbolt (up to 40 Gbps) | USB 3.1 Gen 2 (up to 10 Gbps)
Battery TypeBuilt-in 83.6-watt-hour lithium-polymer battery
Connectivity BluetoothBluetooth 5.0 wireless technology
Display Size15.4-inch (diagonal)
Battery LifeUp to 10 hours wireless web | Up to 10 hours iTunes movie playback | Up to 30 days of standby time
Audio Video Audio FeaturesThunderbolt 3 digital video output | Native DisplayPort output over USB-C
Напиши коментар
Apple MacBook Pro 15" 2018 - Intel Core i7 2,6GHz / 16GB / 512GB
Apple MacBook Pro 15" 2018 - Intel Core i7 2,6GHz / 16GB / 512GB

MacBook Pro  Където и да те застигне вдъхновението. От сутрин до вечер - той винаги е до теб и готов за работа. Лек и мощен - готов за всичко.

Напиши коментар

19 други продукти в същата категория: