14 април 2021 г. Shenzhen Yunding Information Technology Co, .Ltd / Ocleandesign lab постигнаха невероятен успех с наградата Red Dot: Продуктов дизайн 2021. Международното жури присъди на OcleanAir 2 отличието „Red Dot“, което означава високо качество на дизайна.

Oclean Air 2 е електрическа четка за зъби Mute Sonic и изглежда лека, компактна и удобна за държане. Може да изглежда като обикновена четка за зъби, но след включване ще забележите най-голямата разлика между Air2 и други електрически четки за зъби - няма шум.


Електрическата четка за зъби OcleanAir2 съчетава ултразвуково задвижване за статично намаляване на шума и ултратиха технология на двигателя, за да постигне тихите характеристики на електрическите четки за зъби, с шум от 30 dB или дори по-малко. След като включите четката за зъби, почти не можете да я чуете, с изключение на вибрациите в ръката си. Потребителите, които са използвали обикновени електрически четки за зъби, имат единствено затруднение - шумът, причинен от четките си.

Това е по-видно за тези, които го използват сутрин или през нощта, шумът от миенето на зъбите може лесно да наруши спящите членове на семейството, децата или възрастните хора. Това, което е причинило, е, че хората са склонни да бързат с процедурата за миене, пренебрегвайки стандартната хигиена на зъбите и протоколите за миене. Ние специално разработихме ултра-тиха моторна технология, за да премахнем този вид проблеми.

„Победителите в наградата Red Dot: Продуктов дизайн 2021 бяха особено впечатляващи тази година. Дизайнът на техните продукти е отличен, както от естетическа, така и от функционална гледна точка. Не е лесно да надделееш в толкова силно поле на състезатели и да спечелиш журито ни. Следователно искам да поздравя много искрено лауреатите за успеха им ”, каза професор д-р Питър Зек, основател и главен изпълнителен директор на Red Dot.


Наградата Red Dot: Дизайн на продукти датира от 1955 г. и признава най-добрите продукти за дадена година. Около 50 съдебни заседатели отново бяха верни на мотото „В търсене на добър дизайн и иновации“ в състезанието през 2021 г. Международната експертна група включва специалисти от голямо разнообразие от сектори. Те разгледаха продуктите, включени в конкурса, в рамките на процес, който продължи няколко дни и се ръководиха от критерии за оценка като официалното качество на продукта, ергономичността и дълголетието.

OcleanAir 2 може да се види в онлайн изложбата на уебсайта Red Dot от 21 юни 2021 г. С тази дата се отбелязва и началото на Red Dot Design Week, по време на която ще бъдат отбелязани тазгодишните носители на наградите и Shenzhen Yunding Information Technology Co., Ltd. на линия.

От 22 юни 2021 г. OcleanAir 2 също ще бъде включен в изложбата „Дизайн на сцената“ в Red Dot Design Museum Essen, където са представени всички наградени продукти. Посетителите на музея могат да изпитат качеството на дизайна в пространство, което се отличава със съвременни дизайнерски решения и историческа индустриална архитектура. Red Dot Design Yearbook 2021/2022 излиза през август. Изданието предоставя изчерпателен преглед на състоянието на техниката и тенденциите в дизайна на продуктите.

Създадена през 2016 г., Ocleanis се е посветила на това да даде на клиентите по-ярки усмивки. Ние разбираме важността на усмивката и се стремим да предоставим на нашите клиенти най-добрите налични технологии.

Ocleanhas се разви и израсна в успешна компания, спечелвайки международно признание с Forbes, GQ и Digital Trends. Получихме и множество международни награди за дизайн, като Reddot Design Awards.


Нашата революционна технология позволява на клиентите да анализират и подобряват своята техника. Също така сме разработили различни режими на четкане; търсите интензивно почистване или нещо по-нежно? Ocleanproducts могат да бъдат персонализирани според вашите индивидуални изисквания.

За да се оцени многообразието в областта на дизайна по професионален начин, наградата Red Dot Design Award се разделя на трите дисциплини - наградата Red Dot: продуктов дизайн, наградата Red Dot: марки и комуникационен дизайн и наградата Red Dot: дизайнерска концепция . С повече от 18 000 участия, наградата Red Dot е едно от най-големите световни конкурси за дизайн. През 1955 г. журито се свиква за първи път, за да оцени най-добрите дизайни за деня. През 90-те години генералният директор на Red Dot професор д-р Питър Зек разработи името и марката на наградата. Оттогава търсеното отличие „Red Dot“ е почитан международен печат с изключително качество на дизайна. Победителите в наградата се представят в годишниците, музеите и онлайн.