Меню
Кошница

Новини

02 Jun 0 14
Xiaomi Mi Band е много популярен, много достъпен фитнес гривна с някои основни функции на смарт часовник, с функция за известяване, следене на времето и сърдечния ритъм. Тези гривни на марката, са най..
28 May 0 21
Произведен чрез използване на 8nm FinFET процеса, компонентът е интегриран с 5G модем, който поддържа под-6GHz сигнали за бързо изтегляне и стрийминг без забавяния. Exynos 880 е в състояние да осигуря..
15 Apr 0 70
Samsung представи вероятно най-здравата и многофункционална алтернатива на Apple Watch досега преди близо осем месеца, но при задълбочен преглед и сравнение между главната версия се потвърди, че Galax..
12 Mar 0 80
Тъй като Huawei е изключен от Google Mobile Services - забранява на китайския производител да предлага Gmail, Play Store, Drive и други услуги на Google на своите телефони - марката търси алтернатив..
27 Feb 0 137
Съобщава се, че Google е подал молба за предоставяне на лиценз от правителството на САЩ, което би му позволило да възообнови взаймоотношенията си с Huawei.Huawei е в списъка на американските юриди..
03 Feb 0 134
Facebook работи върху нова технология за лицево разпозване към Messenger, което ще предотврати неправомерен достъп до техните чатове и разговори.Тази функция ще може да бъде лесно активирана и деа..
29 Jan 0 140
Тази седмица Facebook разкри, че развива усилията си да предостави на потребителите повече контрол върху начина на достъп до личните им данни и как те могат да поддържат информираността и контрола, ..
24 Jan 0 133
Телекомуникационният гигант Apple Inc., базиран в Купертино, подготвя да пусне най-новия си бюджетен смартфон тази година. Устройството вероятно е много чаканият iPhone SE 2. Някои доклади твърдят, че..
09 Jan 0 106
Смартфоните правят снимки, организират живота ни, улесняват поддържането на връзка с близки и доставят безкраен поток забавления, но въпреки всичко това смартфоните се превръщат в проблем, за който ..
27 Dec 0 128
Китайският технологичен гигант Huawei произвежда устройства през цялата година, които са широко търсени, но забраната за търговия, която САЩ се опитва да наложи, заплашва компанията от основен пазар..
19 Dec 0 180
Huawei обяви, че ще представи следващия си флагман в Париж в края на Март догодина. Телефонът ще управлява базиран на Android 10 - EMUI 10, съчетан с Huawei Mobile Services, няма да има Google на борд..
admin 04 Dec 0 162
По-рано тази седмица Qualcomm започна своята годишна среща на върха. През първия ден производителят на чипове представи два нови предстоящи чипсета на новата модулна платформа на Qualcomm. Snapdrago..
Показани са от 1 до 12 от 201 резултата (17 страници)