Google стартира приложението Cardboard Camera за IOS да създавате 360-градусови VR снимки

Google стартира приложението Cardboard Camera за IOS да създавате 360-градусови VR снимки

Това ви позволява да правите 360-градусови снимки, които могат да се разгледат на телефона, използвайки Google Cardboard или други VR очила.

Google най-накрая стартира своето приложение Cardboard Camera за IOS устройства. Това ви позволява да правите 360-градусови снимки, които могат да се разгледат на телефона, използвайки Google Cardboard или други VR очила. Това приложение беше обявена за Android още през декември миналата година. "За да заснемете VR снимка, дръжте телефона вертикално, натиснете запис, след това се завъртете за да обхванете панорамата."

 

Сега можете да споделите вашите VR снимки с другите от iPhone или Android устройства. Можете да изберете няколко снимки, за да се създаде виртуален фотоалбум, докоснете иконата за споделяне, и Cardboard Camera ще генерира линк, който може да се споделя лесно. Тези 360-градусови изображения могат да се видят с помощта на VR очила като Google Cardboard.

 

VR снимки са триизмерни панорами, с малко по-различен изглед за всяко око, така че близките обекти до изглеждат близки а далечните да изглеждат далеч. Можете да се огледате за опознаване на изображението във всички посоки, и дори да записвате звук с вашата снимка, за да чуе момента точно така, както се е случил.

Автор: Moven Soft

вторник, септември 13 2016

0 Коментар