Samsung обяснява накратко причината зад експлозиите на Galaxy Note 7

Samsung обяснява накратко причината зад експлозиите на Galaxy Note 7

За тези, които се интересуват да разберат причините, поради които някои Samsung Galaxy Note7 се взривяват, е добре да знаят че южнокорейската компания сподели на кратко резултата от своето вътрешно разследване по въпроса.

Всички знаем, че дефектните батерии от Samsung SDI са виновни за проблема, но компанията - на интернет страницата си във Великобритания - отива една стъпка по-нататък, за да обясни, че прегряването на клетката на батерията се случва ", когато анода към катода влезе в контакт. " Технологичният гигант казва, че "това е много рядка грешка в производствения процес."

В допълнение, Samsung разкри, че от 35-те експлозии, които са постъпили в цнтровете за обслужване на клиенти, 17 са се случи в Корея, 17 в САЩ, и 1 в Тайван. Компанията, обаче, каза, че "не е имало никакви докладвани наранявания в световен мащаб."

И накрая, Samsung отказа официално да се потвърди, че за това е виновна Samsung SDI. На въпрос за това, компанията просто каза: "За съжаление ние няма да можем да потвърдим това, тъй като ние работим с няколко доставчици."

Автор:

петък, септември 09 2016

0 Коментар