Какво да очакваме от Apple iPhone 7.

Какво да очакваме от Apple iPhone 7.

Днес предстои да бъдат ракзрити тайните около новите продукти на Apple

Apple са готови  за събититето довечера, където ще разкрият тайната на следващото поколение продукти. Очаква се компанията да обяви iPhone 7, iPhone 7 Plus и Apple Watch 2 по време на събитието, което се случва в Сан Франциско. Нека да погледнем какво да очакваме от него:

 

iPhone 7

Ще разполага с подобен дизайн на iPhone 6s с незначителни прмени тук и там. Една от основните промени в дизайна ще бъде липсата на 3.5мм жак. Apple се очаква да предложи по-изчистен дизайн към задната част на телефона чрез оптимизиране на конструкцията на антената. Камерата на iPhone 7-вероятно ще включва същия 12MP сензор като iPhone 6s, но ще дойде с допълнителни подобрения, като стабилизация на изображението, по-добре фотография  на слаба светлина. Той също така ще разполага с голяма модул на камерата. Друг основен ъпгрейд в iPhone 7 е, че Apple замества базовите 16GB в полза на варианта с 32GB. Накрая, телефонът ще разплага с чувствителен на натиск бутон и 1960mAh батерия.

 

iPhone 7 Plus

Според слуховете, ще е снабден с 12-мегапикселова двойна камера, и също като iPhone 7ще разполага с по-голям модул на камерата. Очаква се телефона да e с 3GB оперативна памет и 2910mAh батерия. Apple ще предлага iPhone 32GB, 128GB и 256GB варианти.

 

Apple Watch 2

Заедно с iPhone 7 и iPhone 7 Plus, компанията също така ще представи Apple Watch 2. Няма да има промени в проекта за следващото поколение Apple Watch. Въпреки, че тя няма да дойде с клетъчна свързаност, че ще подкрепи GPS. Тя също така ще се похвали на други подобрения и засилено здравно наблюдение. The Apple Watch 2 се очаква да дойде с барометър, превъзходна хидроизолация, и по-висок капацитет на батерията. Очаква се също така, че Apple Watch 2 ще разполага с по-тънки One Glass solution дислей.

 

AirPods

 

По-рано днес Минг-Чи Куо от KGI Securities твърди, че Apple ще въведе висок клас безжични слушалки, известни като AirPods, които ще дойдат със собствено проектиран чип за Bluetooth-подобна комуникация.

 

Наред с посочените по-горе продукти, Apple също могат да споделят подробности за MacOS Sierra, tvOS 10, watchOS 3 и App Store.

 

Събитието на Apple е насрочено за сряда, 07 Септември в 10:00 ч PT (22:30 IST) и се случва на Bill Graham Civic Auditorium в Сан Франциско, Калифорния. Както обикновено ще се предава на живо за iPhone, IPAD, или IPod потребители с Safari  IOS 7.0 или по-нов, Mac потребителите със Safari 6.0.5 или по-нов, OS X v10.8.5 или по-нов, или Windows 10 потребители с Microsoft Edge. Също така ще се предава на живо за Apple TV (2-ро поколение или по-ново) потребители със софтуер 6.2 или по-нов.

Автор:

сряда, септември 07 2016

0 Коментар