Ревю: LG X Screen

Ревю: LG X Screen

Едно кратко ревю на LG X Screen, нов модел от компанията с интересен дизайн и възможности. 

Защо LG са нарекли този модел X Screen? Това със сигурност не е така, заради неговия 4.93-инчов 720p дисплей, а защото разполага с втори екран. 

LG е взел тази технология от флагмана LG V10 и я е прехвърлил в мобилен телефон, който разполага с много по-атрактивна цена. Точно колко струва може да разберете в нашия сайт moven.bg 

Преминаваме директно към втория екран, това, което наблюдаваме е 1.76-инчов дисплей с резолюция 520 х 80, който се намира над горния десен ъгъл на главния екрана. 

Този дизайн е малко особен, но допълнителния екран се съчетава добре с цялостния облик на телефона, и не стърчи като трън в очите. 

Този втори екран е винаги активен (въпреки че можете да изключите тази функция в настройките), което ви позволява да видите часа, датата и уведомленията, без да се налага да активирате, консумиращият огромна енергия, основен екран. Можете също така да изберете да добавите персонализирано съобщение ако искате да придадете на своя X Screen идентичност. 

Това не е просто един екран часовник на него. Като устройството е в употреба чрез едно плъзване върху втория екран ще получите достъп до бързи настройки или можете да стартирате дадено приложения. Друга полезна функция е факта, че уведомления се показват върху малкия екран, така че ако гледате филм или играете игра те няма да попречат на дейността ви. 

От LG казват че винаги активния екран използва само 0,8% от батерията на всеки час, което означава че ще загубите много малка част от заяда на батерията си през деня. Както вече споменахме, можете да го изключите, но ще трябва да използвате главния екран, всеки път когато искате да проверите времето и вашите уведомления, което ще е много по-енергоемко. 

В LG X екран може да е среден клас телефон, но дизайнът му придава много по луксозен вид а металната рамка осигурява приятен естетически изглед. 

LG X Screen идва с четириядрен Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 процесор с тактова честота от 1.2Ghz и 2GB оперативна памет, които са отговорни за поддържане на Android 6. 

Сензора на камерата в LG Screen е с размер 13MP. Приложението на камерата е просто и лесно се работи с него. Вторичната камера на модела пък е 8MP напълно достатъчна за повеждането на качествен видео разговор или заснемане на selfie. 

Автор:

петък, юни 24 2016

0 Коментар