Кратко ревю на HTC 10

Кратко ревю на HTC 10

HTC 10 е новия телефон от висок клас и висока цена, която си заслужава.

С този модел от HTC са се погрижили да направят един наистина добър телефон, който не залага на името за сметка на функционалноста.  HTC използват термина „като изваян от светлина“  за да опишат новия си дизайн, но в действителност ръбовете на устройството придават вид  като излязъл от работилницата на FORD. Леко заоблените краища на телефона улавят светлината под различен ъгъл като по този начин изглеждат все едно оцветени в друг цвят.

По-интересно е какво се случва в предната част на устройството. В HTC 10 най-забележим  е хардуера – два говорителя. Инженерите на HTC са подходили хитро – високочестотния звук се възпроизвежда от горния преден говорител а нискочестотния бас от долния преден говорител. Това не е правено от никой производител до момента. HTC 10 предлага разнообразни аудио профили които да паснат на вашия слух

HTC 10 e шеметно бърз благодарение на комбинацията от Snapdragon 820 процесор и 4GB RAM памет . От HTC твърдят че са оптимизирали софтуера така, че да бъде по услужлив. Приложенията никога не забиват или забавят, всичко работи плавно и гладко. Това подхожда на телефон от 2016 – нещо което предните модели не можеха да предложат.

Не можем да кажем че HTC 10 е първенец в тази категория но определено е конкурентен. HTC са направили ъпгрей към f/1.8 отвор и оптична стабилизация на изображението – това са две страхотни функции който е хубаво да имате когато заснемате изображения с ниска осветеност. В областта на видео заснемането HTC 10 предлага 4К видео и 24 битов звук.

Подобреното аудио и камера са страхотни, но желанието да се намали дебелината на устройството и да се вкарат функции подобни на тези на другите производители в името на удовлетвореността на клиента са това, което наистина е вълнуващо.

Автор:

сряда, юни 01 2016

0 Коментар