LG G Pro 3 може да бъде убийствен фаблет, който се отключва само с поглед

LG G Pro 3 може да бъде убийствен фаблет, който се отключва само с поглед

Предстоящият топ фаблет на LG, a именно LG G Pro 3 се очаква да има революционен за мобилният свят сензор, който разпознава очите на собственика и отключва устройството само с 1 поглед.

Вече започнаха да се пораждат слухове за предстоящия LG G Pro 3, като два различни източника потвърждават набора от мощни характеристики и изненадваща нова екстра

Според доклад, който е видян от Mobipicker, LG G Pro 3 би трябвало да е с 6 инчов дисплей и 1440 x 2560 резолюция.

Освен това той, ще бъде с новият Qualcomm Snapdragon 820 чипсет, 32 GB вътрешна памет, с опция за разширяване чрез microSD и цели 4 GB RAM.

LG G Pro 3 освен това ще има 20.7 MP задна камера и 8 MP предна. Тези слухове стават все по-достоверни, тъй като са потвърдени от втори отделен източник.

Контакт с окото.

Заедно с твърденията за сензор разпознаващ пръстови отпечатъци в LG G Pro 3, има друг съвсем нов вариант за защита на устройството. Използваният принцип на работа отново е биометричната идентификация - разпознаване на зениците.

Това ще позволи на LG G Pro 3 да сканира вашите очи и да отключи устройството за вас само с помощта на вашия поглед.

Предстоящият фаблет ще излиза с Android 5.1 Lollipop директно от кутията. От компанията се надяват да успеят да го пуснат на пазара до края на годината. Очакваната цена е около 790$.

Автор: Moven Soft

понеделник, юли 06 2015

0 Коментар