Как да закупим стока на лизинг от www.moven.bg?

Как да закупим стока на лизинг от www.moven.bg?

Подробна информация с приложени снимки и обяснения на процедурата по закупуване на стока през TBI лизинг от сайта www.moven.bg. Ако тази статия не може да ви ориентира, не се колебайте да ни потърсите на посочените телефони, мейл или livechat.

Първото нещо е естествено да изберем продукта. В този пример сме избрали HTC One M9. картинка

Следващата стъпка е да изберете период за кредита. Може да проверите месечната си вноска натискайки бутона "Лизингова схема" 


След като изберем период на плащане натискаме "Добави в кошница", а веднага след това ще ни излезне прозорец, където избираме "Пордължи с поръчката". 

Това ще ви изпрати на тази страница

За да продължим трябва да скролнем надолу. Там ще трябва да направим регистрация (ако нямаме). В случая нямаме и за това ще направим нова като попълним задължителните полета (тези които са маркирани с *). Мейл адреса и имената трябва да са реални! 

Следващият ни ход е да попълним полето с адрес за доставка. Задължително е въвеждането на коректни данни и валиден мобилен телефон! 

След това кликвате бутона "Запази". 

Време е да изберем метод за доставка. В случая ще изберем Speedy.


Идва момента да изберем метод на плащане. В нашата ситуация ще изберем TBI кредит. 

След това системата ще ви препрати на тази страница. Тук имаме няколко опции - да добавим първоначална вноска и да изберем срок на кредита.

Следващата стъпка е да скролнем надолу и да въведем коректни данни в четирите полета, както и да изберем физическо/юридическо лице и да сложим тикче на Прочетох и разбрах записаното в документа ...". След това натискаме зеления бутон "Изпрати поръчката". 

След като вече сме изпратили поръчката, остава търпеливо да изчакаме служител на TBI да се свърже с нас. След като го направи, ще разберем дали сме одобрени за кредита. Обикновено това става в рамките на няколко часа.

Ако сте одобрени ще бъде изпратен телефона заедно с необходимите документи, които ще пристигнат на следващия ден. От страната на клиента трябва да бъде предоставено фотокопие (лице и гръб) със собственоръчно написано "Варно с оригинала" и подпис. Следва подпис на необходимите документи за лизинга пред куриера. След това следва предаване на продукта плюс копие на договора от страна на куриера към клиента и предаване на ксерокопираната лична карта със заверка "Вярно с оригинала" от страна на клиента към куриера.

Ако тази статия не може да ви ориентира достатъчно добре в процедурата за поръчка на стока на лизинг през TBI в сайта www.moven.bg, то не се колебайте да ни потърсите на посочените телефони!

Автор:

понеделник, май 04 2015

0 Коментар