Xiaomi получи патент за телефон с двойна камера в дисплея

Xiaomi получи патент за телефон с двойна камера в дисплея

Kамерите вградени в екрана сатенденция в момента. Вече видяхме Samsung и Huawei (заедно с дъщерното дружество Honor) да използват тази технологията и според патент Xiaomi също ще се присъедини.

Списък на уебсайта на Световната служба за интелектуална собственост (СОИС) разкри, че китайският производител е получил патент за дизайн с двойна камера вградена в дисплея.

Изпълнението на Xiaomi е малко по-различно от двойната камера, която се очаквана при Galaxy S10 +. Докато новият Samsung вероятно ще има само един елиптичен отвор, който ще поддържа двойнатакамера, следващият флагман на Xiaomi ще има два отделни отвора. Вторият отвор е възможно да бъде за втора предна камера или за диод за уведомления и сензор за близост.

В интернет пространството се говори заразлични дизайна, като - и двете камери ще са от едната страна, едната отляво, а другата отдясно, две елипсовидни отвора в противоположните ъгли за различни цели и т.н. Те първа ще разберем дали тези слухове ще се потвърдят през следващите месеци.

Автор: Moven Soft

сряда, февруари 06 2019

0 Коментар