Смартфон със сгъваем дисплей и от Xiaomi

Смартфон със сгъваем дисплей и от Xiaomi

В социалните мрежи се появи видео на нов смарфон със сгъваем дисплей от Xiaomi.

Този път Лин Бин, съучредителят и президентът на компанията, го демонстрира пред камерата. Не е съвсем ясно дали видеоклипът е бил предназначен да бъде пуснат или не - но какъвто и да е случаят – можем да видим по-отблизо сгъваемия телефон на Xiaomi.

Устройството не се сгъва изцяло, а се затварят назад двете странични гънки. Гънките могат ясно да се видят във видеото, затова може би, Лин Бин показва прототип. Изцяло отворен, дисплеят може да има съотношение 3: 2.

Бин превърта през видео приложение и сгъва дисплея. Интерфейсът е в състояние бързо да се включи в правилния режим на дисплея, което вероятно е свързано с много работа за постигане на софтуерната страна с Android.

Въпреки че екранът е сгънат назад, целият дисплей остава включен. Едно от важните изводи от това ново видео е, че бутонът за захранване всъщност е на върха на устройството, когато го държите в портретна ориентация.

Това, което този видеоклип не разкрива, е кога Xiaomi ще пусне това устройство на пазара. Базирайки се на гънките и вдлъбнатините, които виждаме на дисплея по време на видеото, изглежда, че Xiaomi все още има много работа, преди да е готов за масово производство.

Видеото отдолу бе препратено на YouTube от китайската социална мрежа Weibo.

Автор: Moven Soft

сряда, януари 23 2019

0 Коментар