Xiaomi Black Shark Helo дебютира с 10GB RAM и AMOLED екран

Xiaomi Black Shark Helo дебютира с 10GB RAM и AMOLED екран

Както беше обещано, Xiaomi представи вторият си геймърски смартфон - Black Shark Helo. И точно като предшественика си, този има за цел да впечатли с мощните сипараметри и много функции на конкурентна цена.

Основната разлика между двете поколения е екранът. Новият Black Shark Helo сменя LCD панела с6.01 "AMOLED, койтовсе още е безрамков и с резолюция FHD + (1080 x 2160). Опреснителната честота остава на 60Hz.

Устройството се захранва от Snapdragon 845, сдвоено с 6GB или 8GB RAM, докато съхранението остава постоянно - 128GB. Въпреки това, трета премиум опция, която може да се похвали с 10GB RAM и 256GB вътрешно хранилище.

Black Shark Helo има 12MP + 20MP основна камера, с12MP главен сензор, който седи зад бързия f / 1.75 обектив и разполага с големи 1.25 μm пиксела. Предната камера е оборудвана с 20MP обектив с f / 2,2 апертура.

Устройството се захранва от 4000 mAh батерия с стандартна поддръжка на Quick Charge 3.0.

Версиите от 6 GB и 8 GB се доставят с една аналогова приставка, а 10GB моделът получава два контролера - по един за всяка страна на телефона. Има и хардуерен бутон, който поставя телефона в режим на игра в движение.

Приложението Gamer Studio ви позволява да промените процесора, дисплея, мрежата и т.н., така че да можете да създавате различни игрални профили за всяка игра. Тези профили могат дори да се споделят чрез функцията "Shark Code".

Но това не е всичко. Смартфона може да се похвали със стерео високоговорители в предната част, RGB LED осветено лого и страничните ленти. Специализираният мобилен чип от Pixelworks помага да се конвертира съдържанието на СПТ в HDR в реално време.

Автор: Moven Soft

сряда, октомври 24 2018

0 Коментар