Motorola разкри смартфоните Moto One и Moto One Power

Motorola разкри смартфоните Moto One и Moto One Power

За Motorola One и One Power имае много статии в мрежата през последните няколко месесца и някои от последните дори предполагат, че наскоро стартираната Motorola P30 за китайския пазар всъщност е Motorola One за световния пазар. Съществуват и много доказателства, че P30 Note се равнява на Motorola One Power, но днешната информация от компанията е тук, за да разкрие тези митове.

Изглежда, че Motorola One и One Power са съвсем нови устройства, въпреки че споделят подобен дизайн и хардуер с китайските си колеги. В Motorola One Power, например, изглежда като смес между P30 и P30 Note.

Motorola обяви двете устройства чрез кратък блог, придружен от целева страница на официалния си уеб сайт. Има нещо, с което да работим. Моделът Motorola One е построен около 5,9-инчов FHD + панел с модно съотношение 19: 9 и отгоре. Гърбът на шасито е изработен от стъкло и има двойна камера и четец на пръстови отпечатъци.

Основният сензор е 13 мегапиксела, докато втората е все още неизвестна - Motorola споменава само предна-лицева 8MP камера. В текста се казва, че чипсетът Snapdragon 625 захранва устройството, докато батерията трябва да издържи цял ден с едно зареждане.

Motorola One Power е малко по-голяма версия на първата, като се фокусира върху живота на батерията. Той разполага с 6.2-инчов FHD + дисплей със същото съотношение 19: 9 и прорез. Той управлява Snapdragon 636 под капака и държи 64GB разширяема памет. В прессъобщението се споменава и двудневният живот на батерията и ако трябва да се вярва на предишния отчет, бихме могли да гледаме близо до 5,000 mAh устройство.

Основната характеристика на двете устройства е чистият опит с Android One, а Motorola обещава бърза актуализация на Android 9.0 Pie след пускане на пазара - "ще бъде сред първите, които ще го получат".

За съжаление, все още е твърде рано да се свържат всички парчета, тъй като прессъобщението на блога на Motorola е доста неясно, докато официалният сайт казва "скоро ще се появят".

Автор: Moven Soft

понеделник, септември 10 2018

0 Коментар