Най-евтиният iPhone за 2018 може да закъснее, Apple няма да има поддръжка на Apple Pencil за мобилни телефони тази година

Най-евтиният iPhone за 2018 може да закъснее, Apple няма да има поддръжка на Apple Pencil за мобилни телефони тази година

Дългогодишната мълва на Apple е да представи три нови устройства на събитие, което може да се проведе през седмицата от 9 септември. Първият е 5.8 "директен наследник на iPhone X (с нов чипсет и камерна система), 6.5" по-голям - "Плюс" версия на това, и 6.1 "модел, който ще бъде най-евтиният от всичките.

По-ниската цена ще бъде постигната чрез използването на LCD екран вместо AMOLED и алуминиева рамка вместо от неръждаема стомана. Говорейки за това, цветът на шасито може да не съвпада напълно с този на стъклото на гърба.

И трите телефона ще имат безжично зареждане, заедно с Face ID, както и дисплея сnotch. Те ще бъдат много сходни по вид, но 6,1 "бюджетната версия ще има само една задна камера. Всички ще използват жестовата система, въведена миналата година на iPhone X.

Добре познатият аналитик на Apple, Ming-Chi Kuo, сподели таблицата по-горе, като опише спецификациите на трите телефона и разликите между тях. Моделът от 6,5 инча може да се появи на 999 щ.д., което означава, че приемникът на iPhone X вероятно ще бъде по-евтин с $ 100, отколкото през миналата година.

6.1-инчовият LCD дисплей може да бъде достъпен през октомври, поради проблеми с производствения му график. Останалите две устройства трябва да излязат в края на септември.Устройствата с 6.1 "и 6.5" ще получат варианти за две SIM карти на някои пазари.

Kuo казва, че iPhones няма да имат поддръжка за стилуса на Apple Pencil тази година, за разлика от предишните слухове. Неговото разсъждение е, че просто няма да е добър опит да го използват. От друга страна, мултитаскинг на разделен екран може да е най-големият плюс.

Наред с новите iPhone-и очакваме на събитието на Apple да представи актуализираните AirPods, безжичното зарядно устройство AirPower, новия Apple Watch и ново поколение таблети iPad Pro. Apple Watch ще има по-голям дисплей в същия общ размер, докато iPad ще има 11 "и 12,9" екрани, с по-тънки рамки. Те ще премахнат Home бутона и сензора за пръстови отпечатъци като се заменя с Face ID за отключване.

Автор: Moven Soft

сряда, август 29 2018

0 Коментар