Xiaomi Mi Max 3 “пристига” на 19 юли

Xiaomi Mi Max 3 “пристига” на 19 юли

Следващият Xiaomi phablet ще бъде наречен Mi Max 3 и се появява на различни места в интернет през последните два месеца. Десет дни след като Лей Юн публикува в Weibo кутията за продажби на дребно на телефона, китайските социални медии обявиха датата за пускането му. Според поста  Xiaomi Mi Max 3 пристига на 19 юли с "голям екран и батерия".

Телефонът вече се появи на TENAA, разкривайки повечето от неговите спецификации. Ще има процесор с осем ядра, с тактова честота 1.8 GHz, но точният чипсет все още предстои да бъде потвърден.

6.99 "LCD екран ще има Full HD + резолюция и с височина 18: 9. Няма да има ноч, но горната и долната рамка са твърде тънки за хардуерни бутони, така че скенерът за пръстови отпечатъци е намерил пътя си на задния панел , както обикновено.

Двойна камера ще има основен 12 MP сензор и вторичен 8-мегапикселов сензор, докато selfi камерата ще бъде 5 MP. Mi Max 3 вероятно ще пристигнат с MIUI 9.5 от кутията, базирани на Android 8.1 Oreo. Xiaomi обещава огромен телефон с огромна батерия - 5400 mAh, за да бъдем точни.

Автор: Moven Soft

вторник, юли 17 2018

0 Коментар