Нов iPhone с 6.1-инчов дисплей, който ще бъде в сиво, бяло, синьо, червено и оранжево

Нов iPhone с 6.1-инчов дисплей, който ще бъде в сиво, бяло, синьо, червено и оранжево

Според анализатора на TF International Securities Ming-Chi Kuo, Apple ще предложи 6.1-инчовия iPhone в син, червен, сив, бял и оранжев цвят.

Това означава, че Apple ще въведе нови сини и златни цветове, като се има предвид, че сивото се отнася до текущото Space Greyи бялото се отнася до текущото Silver и червено е Product (Red). Това може да означава, че Apple ще пусне стандартен червен вариант на своя 6.1-инчов iPhone, а не на Product (Red).

Според г-н Kuo, 6.5-инчовият iPhone ще съответства на цената на текущия iPhone X, което може да накара предстоящия подобрен iPhone с 5,8-инчови дисплей да намалее с поне $ 100. Ще бъде добавена и нова опция за златен цвят, а iPhone X няма такъв.

Така че, ако погледнем пълната картина, можем да очакваме 6.1-инчов iPhone с LCD, алуминий вместо с неръждаема стомана, единична камера и избор на цветове от червено, златисто, синьо, космическо сиво и сребристо. Ще има нов 5,8-инчов iPhone с двойна камера, OLED екран и избор на цветове Златисто, Сиво и Сребърно. Най-големият iPhone с 6.5 инчов дисплейще споделя тези цветове, както и двойната камера.

Автор: Moven Soft

понеделник, юли 09 2018

0 Коментар