Samsung Galaxy S10 може да има версия с три камери

Samsung Galaxy S10 може да има версия с три камери

Серията Galaxy S се доближава до 10-годишнината си, а Samsung планира значителна промяна, за да почете празника. Според представители на индустрията от Южна Корея, Galaxy S10 ще пристигне в три варианта с два размера на екрана.

Всеки от трите телефона ще има различен брой камери на гърба, като най-горната опция е с тройна настройка и скенер за отпечатъци на екрана.

Триото на телефони вече се подготвя под кодовото име Beyond (или по-абстрактно преведеното пространство). Beyond0 ще има една камера на гърба и 5.8 "панел без извити ръбове. Beyond1 ще има същия диагонал на екрана, но с типичните извити ръбове на дисплея за безкрайност. Той също така ще спортни двойна настройка, която вероятно ще бъде надградена версия на текущата настройка на Galaxy S9 Plus.

Beyond2 е мястото, където нещата стават ощепо-интересни. Скенерът за пръстови отпечатъци на екрана е нещо, което непрекъснато се включва и изключва, но три камери са ново предложение. Въпреки че идеята вече беше въведена от Huawei, Samsung се очаква да развие свои собствени сензори, за да разграничи настройката от решението на P20 Pro.

Моделът на три водещи флагмана на Galaxy S напомня за серията Galaxy S6, която включваше обикновения телефон, Galaxy S6 edge и Galaxy S6 edge Plus. Разнообразяването на портфейла може да се наложи да направи нещо с намаляващото представяне на големи пазари като Китай и Индия, както и с по-ниските глобални продажби през 2017 г.

Автор: Moven Soft

вторник, юни 26 2018

0 Коментар