Huawei Honor 10 с 24-мегапикселова камера, стартирала в световен мащаб

Huawei Honor 10 с 24-мегапикселова камера, стартирала в световен мащаб

Huawei съобщи за пускането на Honor 10 на световните пазари, около месец след старта на китайския пазар. Флагманът е на атрактивна цена, което го прави най-евтиният телефон с чипсета Kirin 970, ориентиран към AI.

Huawei има собствен NPU за по-добра оптимизация на паметта. Ето защо Honor 10, подобно на другия флагман на Huawei, P20, има "просто" 4 GB RAM и 128 GB съхранение.

Устройството разполага с 5.84-инчов IPS LCD панел с резолюция Full HD + при съотношение 19: 9. Това означава, че Honor 10 също има и канал, в който се помещават самите фотоапарати, слушалки и сензори за близост.

Selfi камерата е с 24-мегапикселов сензор и f / 2.0 обектив с фиксирана фокус, който ще позволи портретни снимки със студийни ефекти.

Задният панел е зает с двойна камера - 24 MP + 16 MP. Разбира се, тя се подпомага от AI - има 22 режима за различни обекти и сцени и се адаптира в реално време. Портретното осветление също е на разположение, а също така има AI разпознаване на множество обекти.

Не е изненадващо, че Honor 10 идва с EMUI 8.1, но за разлика от Китай, глобалната версия идва с услугите на Google. Всичко останало е същото - батерия с 3,400 mAh с поддръжка на Huawei Super Charge-USB-C, 3,5 мм жак и Histen аудио технология.

Цветните версии на Honor 10 са: Glacier Grey, Midnight Black, Phantom Blue и Phantom Green, като последните две имат уникален нюанс, подобен на версията Twilight на P20 и P20 Pro.

В началото на Юни месец се очкава модела да достигне и до Българския пазар.

Автор: Moven Soft

четвъртък, май 17 2018

0 Коментар