OnePlus 6 заснет в черно и бяло

OnePlus 6 заснет в черно и бяло

Днес бе публикувана снимка на OnePlus 6 в Twitter в два цветови варианта с основателя и главен изпълнителен директор на компанията Пийт Лау заедно с индийският актьор Амитаб Бачан. Актьорът публикува снимката на себе си, държейки черният вариант, а Лау държи бялиятвариант.

Черният модел явно е изработен от стъкло на гърба, както можем да кажем от отраженията в него. Въпреки това, белият остава загадка: ще предлага ли OnePlus белият модел Sandstone като OnePlus 5T? Не сме сигурни. Тайно се надяваме, че OnePlus не използва дизайна със стъклен гръб и предлага модел Sandstone White с по-трайни материали на гърба.

Като оставим цветовете настрана, модела има двойна камера и скенера за пръстови отпечатъци на гърба. Също така изглежда, че задният капак ще се стесни над ръбовете като Galaxy S9 и много други смартфони със стъкло на гърба.

Освен тази публика в Twitter се появи клип на предстоящия модел, в който се споменава че смарфона ще поддържа слоумоушън видеозапис. Засега не е ясно дали тези видеозаписи ще са с Full HD или HD резолюция, но в близката седмица се очаква да разберем.

Автор: Moven Soft

вторник, май 08 2018

0 Коментар