Apple представи iPhone 8 и iPhone 8 Plus Special Edition в червено

Apple представи iPhone 8 и iPhone 8 Plus Special Edition в червено

Apple обяви нова опция за цвят на iPhone 8 и iPhone 8 Plus, наречена Product RED. Apple прави Product RED устройства още от iPod Nano. Марката Product RED се обединява с частни компании за повишаване на осведомеността и средства за подпомагане на борбата с ХИВ / СПИН в Африка.

И двата нови модела на Product Red Special Edition притежават зашеметяващо червено покритие за стъклото на гърба и съответната червена алуминиева рамка около страните. Предната част на телефона вече е в черно, за разлика от бялата предна част на червените iPhone 7 модели.

Ако чакахте червен iPhone X, за съжаление ще бъдете разочаровани, тъй като няма да има такъв. Вместо това, Apple пусна калъфа Product Red Leather Folio за телефона, който има по-наситено червено покритие и се присъединява към другите продукти Product Red за телефона.

Както е случаят с продуктите на Product Red, част от всички покупки отиват в Глобалните фондове за борба с ХИВ / СПИН. Apple твърди, че е дарила над $ 160 млн. на Global Funds през годините чрез многото си продажби на Product Red устройства.

Червените iPhones ще бъдат ще бъдат пуснати в продажба в петък 13 април, а червеният калъф за iPhone X ще бъде на разположение от 10 април.

Автор: Moven Soft

вторник, април 10 2018

0 Коментар