Apple разработва нов модел iPhone с жестов контрол и извит дисплей, който се очаква до 2-3 години

Apple разработва нов модел iPhone с жестов контрол и извит дисплей, който се очаква до 2-3 години

Нова информация се появи в мрежата, в която се казва, че Apple работи върху въвеждането на извити екрани на своите смартфони, което може да се случи до 2-3 години. Тези панели ще бъдат извитив горния и долния край, а не от двете страни, както е при моделите Galaxy на Samsung

Не е ясно дали Apple вижда допълнителна полза от ергономичността, като отива в друга посока със своите криви, или това е просто мярка, която има за цел да предотврати преждевременно хората да кажат, че са копирали Samsung.

Технологията за жестов контрол очевидно са на път към iPhone и те могат да бъдат изпълнени най-рано две години. Това означава, че ще можете да "задържите" пръста си над дисплея, за да бъдат изпълнени определени задачи. Ще трябва да се приближите доста близо до екрана, защото жестовете разчитат на технологията, вградена в самия дисплей.

Жестов контрол и извитите екрани понастоящем се намират в ранната фаза на проучване и разработка от Apple и поради тази причина не се знае дали  ще достигнат до продуктите за доставка.

Автор: Moven Soft

четвъртък, април 05 2018

0 Коментар