Huawei потвърждава името на P20 Pro с билборд в Барселона

Huawei потвърждава името на P20 Pro с билборд в Барселона

Huawei обаче иска да бъдете търпеливи, тъй като компанията казва, че "наближава възраждането на фотографията" - и всичко ще бъде разкрито на 27 март.


Huawei трябва да обяви следващата си водещи модели смартфони в специално събитие в Париж на 27 март. Наясно сме, че в продължение на няколко седмици има известно объркване относно това, как точно ще бъдат наречени и как ще изглеждат моделите, които ще бъдат разкрити на събитието - P20 и P20 Lite, но какво ще кажете за третото устройство, което също щесе появи с три камери отзад?


Досега работихме с предположението, че това ще бъде P20 Plus, защото това е схемата за именуване, която компанията е използвала през предходните години, но се оказва, че вместо това ще се нарече P20 Pro. Това е било разкрито от самия Huawei чрез билборд, който беше забелязан в Барселона. Градът, в който се намира, не е случайно, защото MWC 2018 се проведе тази седмица. 
Huawei обаче иска да бъдете търпеливи, тъй като компанията казва, че "наближава възраждането на фотографията" - и всичко ще бъде разкрито на 27 март.

 
P20 Pro може би вече е била представена в изтекла преса, която не се е появила много отдавна, въпреки че по това време ние мислехме, че ще се нарече P20 Plus. Неговата тройна задна камера се очаква да има 12-мегапикселов цветен главен сензор, 16-серен черно-бял сензор и 16-мегапикселов телеобектив. f / 1.8 апертура ще се похвали с поне едно от тях, и същото важи и за OIS.

 
За selfies ще имате 8 MP сензор с f / 2.0 апертура, докато RAM / памет за съхранение ще достигнат до 8 / 256GB. В устройството трябва да намерим чипсета Kirin 970, който се намира и в Mate 10 и Mate 10 Pro. Екранът на P20 Pro може да бъде панел 6 инчов с резолюция 2160x1,080 и 4,000 mAh батерия - поне ако слуховете в миналото са били верни.

 
Противоречиво, но не неочаквано, P20 Pro ще има екран, макар и много по-малък от този на iPhone X, който започна тази тенденция. Долният панел не е напълно изчезнал, но е достатъчно малък, че сензорът за пръстови отпечатъци трябва да бъде преместен на гърба.

Автор: Moven Soft

сряда, март 07 2018

0 Коментар