Nokia 8110 се прероди: 4G модел с разкрити приложения на Google и социални мрежи

Nokia 8110 се прероди: 4G модел с разкрити приложения на Google и социални мрежи

Nokia 8110 4G  се отличава с емблематичния извит дизайн и дори има опция за бананов жълт цвят, ноосновният е традиционно черно. И това е първият телефон, който има плъзгащо се покритие.


"Оръжия. Много оръжия ". Кой може да забравим тази емблематична сцена от Матрицата? Нео използва Nokia 8110, за да направи това обаждане, което даде на банановия телефон този култов статус. Няма нужда от носталгия, HMD е в бизнеса с възкресяването на легендарните телефони Nokia, която ни позволи да представим Nokia 8110 4G.


Слайдът предлага отдавна изгубеното тактилно усещане за отговор или завършване на повикване. Не можете яростно да затворите, със сензорният си екран, но определено можете да го затворите с плъзгача. 
Nokia 8110 4G не се базира на S30, вместо това се използва KaiOS (което се използва от операционната система Firefox). С телефона получавате Google Search, Maps и дори Assistant! Също така можете да синхронизирате контактите и календара си с профила си в Google, което е много по-удобно от старите дни.

 
Не можете да влезете в Матрицата с този телефоно, но Nokia 8110 4G ще ви отнесе в света на Facebook и Twitter. Въпреки това няма селфи камера, затова ако искате да актуализирате снимките, ще трябва да използвате 2MP камера отзад.

 
По отношение на приложенията, се разработват допълните, който могат да се изтеглят но не трябва да очаквате чудеса, тъй като телефонът се захранва от чипсет Snapdragon 205. Това е достатъчно, за да се стартира преработената игра на Snake на 2.4 "извит дисплей (QVGA резолюция).

 
И както подсказва името, има 4G LTE свързаност - както за VoLTE, така и за Wi-Fi hotspot. Батерията с капацитет от 1,500mAh ще издържи повече от 9 часа VoLTE обаждания или 48 часа слушане на музика (слушате през 3.5mm жак). Има версии на телефона с единична и двойна SIM карта.

Автор: Moven Soft

вторник, февруари 27 2018

0 Коментар