Първи снимки на предстоящият модел на Xiaomi Mi 6X

Първи снимки на предстоящият модел на Xiaomi Mi 6X

Xiaomi очевидно работи върху наследник на минало годишният модел Mi 5X, който може би ще се нарече Mi 6X, което не е изненадващо

Модела можете да видите по-долу, а информацията идва от два различни източника. Въпреки че като цяло дизайнът изглежда подобен между изобразените златни и черни единици, но не приемайте нищо от това за даденост все още.

 

Моделът Mi 6X ще се появи с вертикална двойна задна камера, като при iPhone X, докато неговият предшественик "емулирал" дизайна на iPhone 7 Plus в това отношение. Телефонът очевидно има спортен 18: 9 сензорен екран и вероятно панел от 5,99 инча.

 

Xiaomi може да разкрие (или поне да покаже) този телефон на MWC следващия месец и може да бъде захранван от собствения им чипсет Surge S2 на компанията. Тогава процесора ще имаосем ядра с четири Cortex-A73 ядра с честота до 2.2 GHz и четири Cortex-A53 ядра до 1.8 GHz. Използваният графичен процесор най-вероятно ще е Mali-G71 MP8.

Интересното е, че Mi 5X също стартира като Mi A1 на някои пазари (част от програмата Android One). Не е ясно дали Mi 6X ще има същата съдба и ще се превърне в Mi A2 извън Китай.

 

Автор: Moven Soft

четвъртък, януари 25 2018

0 Коментар