Facebook Messenger вече ви позволява да изпращате 4K снимки

Facebook Messenger вече ви позволява да изпращате 4K снимки

Към момента можете да изпращате снимки на приятели в прекрасна резолюция от 4K чрез приложението Messenger в социалната мрежа.

"Facebook" и "изображения с висока разделителна способност" обикновено са фрази, които не могат да се видят в другите компании, но това може да не е точно така в днешно време.

Към момента можете да изпращате снимки на приятели в прекрасна резолюция от 4K чрез приложението Messenger в социалната мрежа. Facebook съобщава, че потребителите на Messenger изпращат около 17 милиарда снимки всеки месец, така че е разбираемо някои от тези хора биха искали да изпращат тези изображения с по-високо качество.

Вие дори не трябва да правите нищо различно, за да изпратите снимките - просто се уверете, че сте актуализирали приложението до най-новата версия и изпращайте снимка така, както обикновено.

Понастоящем можете да използвате функцията само ако сте потребител на iOS или Android в САЩ, Канада, Великобритания, Австралия, Франция, Хонг Конг, Япония, Сингапур и Южна Корея, но Facebook планира да пусне тази функция за други страни в близките седмици.

Автор: Moven Soft

четвъртък, ноември 23 2017

0 Коментар